Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Ο εξάστερος της νέας εποχής και τα βήματα που πρέπει να γίνουν!

Εδώ και 8 μέρες βρισκόμαστε λοιπόν στην μετά Ομπράντοβιτς εποχή στον μπασκετικό Παναθηναικό. Η αλήθεια είναι ότι είναι μία περίεργη περίοδος για διοίκηση και οπαδούς μετά από 13 χρόνια. Την έξοδο του Ομπράντοβιτς ακολούθησε και αυτή του συνεργάτη του Δημήτρη Ιτούδη.
Η αλήθεια είναι ότι είναι αυτή τη στιγμή λοιπόν βρισκόμαστε στο σημείο μηδέν σε ότι αφορά τον τεχνικό που θα αντικαταστήσει τον Σέρβο προπονητή. Οι διοικούντες έχουν θολώσει τα νερά γύρω από αυτή την απόφαση με σκοπό να δουλέψουν απερίσπαστοι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο άνθρωπος που ψάχνουν πρέπει να είναι φιλόδοξος, έμπειρος και να κάνει επικοινωνιακό γκελ στον κόσμο της ομάδας. Από τα ονόματα που έχουν γραφτεί και ακουστεί ίσως κανένα να μην πληρεί και τις τρείς προδιαγραφές. Ούτε καν αυτό που ακούγεται πιο έντονα τις τελευταίες μέρες, του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Φιλόδοξος, αγαπητός αλλά όχι έμπειρος ακόμα. Οι πληροφορίες λένε ότι πλησιάζουμε στο τέλος αυτού του σήριαλ και τις επόμενες μέρες θα έχουμε οριστική κατάληξη. Από την διοίκηση πάντως βγάζουν προς τα έξω ότι θα γίνει η καλύτερη επιλογή.
Στα μεταγραφικά Διαμαντίδης, Καιμακόγλου, Περπέρογλου είναι οι σίγουροι μέχρι στιγμής και μετά το χάος. Οι ξένοι του Παναθηναικού με εξαίρεση ίσως τον Μπατίστ αποτελούν παρελθόν ενώ στο δρόμο της φυγής είναι και ο Βουγιούκας που πάει στη Μακάμπι. Αίνιγμα αποτελεί ο Νικ Καλάθης καθώς υπάρχει η περίπτωση να αγωνιστεί στο ΝΒΑ. Αν δεν παίξει εκεί λογικά θα ανανεώσει και αυτός.
Τα δύο πρώτα ονόματα που είναι μια ανάσα από την υπογραφή συμβολαίου είναι ο Μαικ Μπράμος και ο Ντρου Νίκολας. Ακούγεται επίσης πολύ έντονα το όνομα του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη. Κατά τα άλλα η ελληνοποίηση της ομάδας θα συνεχιστεί με ταλαντούχους αλλά και πιο έτοιμους παίκτες. Όσον αφορά τους ξένους το Αμερικανικό στοιχείο ίσως είναι πιο έντονο μετά και τη χτεσινή απόφαση του ΕΣΑΚΕ για 6 Αμερικανούς στην Α1.
Αυτά για την ώρα και θα σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε εξέλιξη...
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε