Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Μεταγραφή ψηλού (Updated)

Δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα μέχρι αυτή την ώρα από αυτά που λέγαμε χτες το βράδυ. Ο Παναθηναικός χτενίζει την αγορά αλλά θα προχωρήσει στην απόκτηση ψιλού μόνο αν βρεθεί κάτι το αξιόλογο που θα κάνει τη διαφορά και θα βοηθήσει την ομάδα! Επιπλέον πρέπει να είναι στα όρια του μπάτζετ που είναι προς διάθεση.
Όσον αφορά την υπόθεση του Μάικ Μπατίστ από ότι φαίνεται τελικά θα μείνει στην Φενέρ μέχρι το καλοκαίρι και για αυτό το λόγο χάλασε και η μεταγραφή του Σέντεν Γουίλλιαμς από τη Σαλόν. Να ένας καλός σέντερ λέω εγώ...
Μέινετε συντονισμένοι θα ανανεώνουμε συνεχώς τη συγκεκριμένη είδηση μέχρι τη λήξη των μεταγραφών που οριοθετείται το απόγευμα!


15:20 To ρόστερ του Παναθηναικού μένει ως έχει για την υπόλοιπη χρονιά! Συσπείρωση στην ομάδα τώρα γιατί από μεθαύριο ξεκινάνε τα πολύ δύκολα!
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

124 σχόλια:

  1. μεταγραφή ψηλού 1 παρά!!έλεος αναμασάτε τισ ειδήσεις εκεί πέρα ?ειδικά εσύ ρε φίλε γράφεισ συνέχεια χωρίσ λόγο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΑΜΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ!ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΟΥΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ!ΕΜΕΙΣ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Κ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΕΜΕ!ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΑΚΟΜΑ Κ ΣΕ ΛΕΠΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ!ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ!ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΕΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΕ ΜΑΤ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.ΟΛΟΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΛΟ ΚΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ.ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΑΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΣΑΙΤ ......ΣΩΘΗΚΑΜΕ!KEEP UP WITH THE GOOD JOB!!

      Διαγραφή
    3. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ!ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΚΑΤΙ!ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ!ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

      Διαγραφή
  2. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΚΙΣΤ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ (ΕΩΣ ΑΠΙΘΑΝΟ) ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΨΗΛΟ ΠΑΙΚΤΗ..ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Η' ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΞΕΝΟΥΣ...ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ...Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ ΨΗΛΩΝ (ΣΟΦΟ - ΛΑΣΜΕ - ΓΚΙΣΤ) ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ ΣΤΟ 4 ΚΑΙ 5 (ΤΣΑΡΤΣΑΡΗ)...Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΛΕΙΠΕΙ ΣΤΗΝ ΦΡΟΝΤΚΟΡΤ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΨΗΛΟΣ ΜΕ ΣΟΥΤ ΑΠΟ ΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΣΕΤ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...ΕΝΑΣ PLAYMAKER ΡΑΚΕΤΑΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ (ΣΤΥΛ ΛΟΡΜΠΕΚ)..ΤΕΟΙΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΞΕΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΣΠΑΝΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ...ΛΥΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΠΕΝΤΑΡΙΩΝ (ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΚΤΛ) ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ!Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΟΤΙ ΨΑΧΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΑΠΙΤΟΥΜΕΝΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ!ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΣΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗ ΡΑΚΕΤΑ!ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΣ ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΞΑΔΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ!

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΑΤΣΙΟΥΛΙΣ - ΛΑΣΜΕ - ΜΠΑΝΚΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΛΑΣΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2ΕΤΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ...ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΓΚΙΣΤ ΚΑΙ ΚΑΠΟΝΟ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ (ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΝ)...ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΟΥΚΙΤΣ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΜΑΣ...ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΕΙ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗΣ...LEO WESTERMANN...

      Διαγραφή
    3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ LEO ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΟΥΚΙΤΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ!ΑΠΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ!ΠΑΙΖΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ 1!ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑ ΝΟΥ?

      Διαγραφή
    4. LEO WESTERMANN...ΓΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΤΙΖΑΝ...ΒΑΓΓΕΛΗΣ..:-)

      Διαγραφή
    5. ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ!ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ!1 ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ 2?

      Διαγραφή
    6. ΕΧΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ SCOUT REPORT ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ...

      Διαγραφή
    7. GOOD JOB!!!ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΓΙΑ SCOUTER ΕΣΕΝΑ!

      Διαγραφή
    8. :-) ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΤ!

      Διαγραφή
    9. Εξαιρετικός παίκτης ο Westermann!Ταλεντο μεγαλο και θα γινει μεγαλος παικτης!Συμφωνω!
      Χριστίνα

      Διαγραφή
  3. Καλησπερα, γνωρίζετε αν η διοικηση του Παναθηναϊκου εχει σκοπό το καλοκαίρι να ασχοληθει με έλληνες παικτες?Εκτός του Φώτση,πιστευω ότι οι Ζησης, Βασιλειαδης, Μπουρούσης, Μαυροκεφαλίδης, Χρυσικόπουλος, Παππάς και Γιανκοβιτς είναι ιδανικες περιπτώσεις. Δεν θα αναφερω τους Νικ και Πατ Καλαθη, Καιμακογλου, Βουγιουκα που πιστευω πως κακως εφυγαν μιας και ειναι εξαιρετικοι. Επιπλεον θα ηθελα να μαθω αν στην ομαδα σκεφτονται να στελεχωσουν την ομαδα με νεους παικτες οπως Παπαπετρου (το νεο μεγαλο ταλεντο), Μαυραειδης, Βεργινης, Αγραβανης, Κανονίδης, Σταμάτης, Αντεντοκουμπο, Παπαγιάννης, Καββαδάς, Παπαντωνίου κ.α. Τι εγινε με τον Γιαννη Αντεντοκουμπο και γιατι ο Παναθηναικος δεν ενδιαφερθηκε και κατα πόσο ειναι εφικτη η αποκτηση του αδερφου του που ειναι εξαιρετικη περιπτωση.
    Χριστίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟΤΙΚΟΙ!ΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΜΠΟΡΟΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ!ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΜΠΟ ΕΙΧΕ ΔΕΙΞΕΙ ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ!ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ Η ΜΑΠΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΓΑ!

      Διαγραφή
    2. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!Φυσικα και ενδιαφερομαι να ακουσω οποιαδηποτε αποψη!Ειμαι πολυ κοντα στον χωρο του μπασκετ και λατρευω τον Παναθηναϊκο!Ελπιζω η ομαδα το καλοκαιρι να στελεχωθει με ελληνες παλιους και ελπιδοφορους μιας και οπως ειπες η εξαδα των ξενων ειναι πολυ καλη!Προϋποθεση φυσικα για μενα να μεινουν Διαμαντιδης, Μπραμος, Σοφο, Γιαννόπουλος απο τους ελληνες (μαζι με Χαραλαμπόπουλο και Διαμαντάκο).
      Χριστίνα

      Διαγραφή
    3. ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΕΝΑ MAIL ΣΤΟ MAIL THΣ ΣΕΛΙΔΑΣ!ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΕΝΑ WOMEN PROSPECT ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ! ΕΓΩ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΠΑΠΠΑ ΦΩΤΣΗ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΖΗΣΗ!

      Διαγραφή
    4. https://www.facebook.com/photo.php?v=4075866776742&set=vb.1284631658&type=2&theater

      Διαγραφή
  4. File MAT o PAO to kalokairi me ti paixtes tha asxolithei se ti theseis tha paizoun????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΝΑΜΕ!ΓΙΑ ΞΕΝΟΥΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙ!Η ΜΙΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 4 Η ΑΛΛΗ ΣΤΟ 5 ΚΑΙ ΙΣΨΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΛΛΗΜ ΜΙΑ ΣΤΟ 1-2

      Διαγραφή
    2. diladi ton fotsi sto 4 , ton mpourousi sto 5 kai kapoion san ton pappa sto 1-2

      Διαγραφή
    3. ΕΓΩ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ!

      Διαγραφή
    4. Με τις δυσκολίες όμως που έχεις αναφέρει για τον Παππα ίσως να πρέπει να κοιτάξουμε τι άλλο υπάρχει ...... γιατί επιμένω για τον Άρτζι.... μια πολύ καλή περίπτωση είναι αυτή http://en.wikipedia.org/wiki/Kevin_Pangos, Έλληνας 3ης γενιάς, τον είχε αναφέρει ένας φίλος σε άλλο σάιτ πρώτος (αν θυμάμαι καλά ήταν ο Panagos στο Hoopfellas, αν δε θυμάμαι καλά συγνώμη στο φίλο που μας είχε ενημερώσει σχετικά) ......

      Διαγραφή
    5. A και κάτι ακόμη.... νομίζω πρέπει να βρούμε και έναν ακόμη παίκτη Έλληνα στο 4 ... ώστε με Φώτση και Χαραλαμπόπουλο να έχεις καθαρίσει για την επόμενη δεκαετία και βάλε ;-)

      Διαγραφή
    6. ΝΑΤΑΛΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΛΙΞΙΜΟΙ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ!ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ

      Διαγραφή
    7. Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗ ΘΕΣΗ 4

      Διαγραφή
    8. Νόμιζω ότι ο μικρός είναι 4, ουπς σόρυ.... είναι 3άρι δηλαδή ? Από Έλληνες τι υπάρχει στη θέση 4?

      Διαγραφή
    9. ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΓΩ ΥΨΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΞΕΘ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ 1-3. ΦΩΤΣΗΣ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ

      Διαγραφή
    10. O Pangos που ανεφερε η Ναταλια δυστυχως εχει παιξει με την Εθνικη Καναδα και δεν ξερω κατα πόσο λογίζεται ως Έλληνας. Λεγεται πως προκειται για τον αντικαταστάτη του Στηβ Νας!
      Χριστίνα

      Διαγραφή
    11. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΥΠΩΣΙΑΖΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ!

      Διαγραφή
    12. Πάντως - λίγο άσχετο βέβαια - μεγάλο πράγμα αυτό που κάνει ο πιτσιρίκος ο Χαραλαμπόπουλος, είναι στη μεγάλη ομάδα σχεδόν σε όλες τις αποστολές, παίζει όποτε του δοθεί η ευκαιρία και είναι και στη Νέων.... και θα έχει φαντάζομαι και το σχολείο του.... μπράβο του, αποδεικνύει έμπρακτα ότι όταν κάτι το γουστάρουμε και το θέλουμε πολυ με δουλειά και το κεφάλι κάτω μόνο έτσι πας μπροστά !!!!

      Διαγραφή
    13. ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ!

      Διαγραφή
    14. Χριστινάκι αυτή την παράμετρο δεν την ήξερα... κρίμα... θα ήταν καλό πάντως να είχαν οι ομάδες ένα πλάνο για να εντοπίζουν τέτοια παιδιά έγκαιρα ;-)

      Διαγραφή
    15. Ο Χαραλαμοπουλος βρισκεται στη 12αδα εξαιτιας των τραυματισμων που υπαρχουν.Εχει πολλα περιθωρια εξελιξης και αμα δουλεψει σωστα θα γινει πολυ καλος.Επισης δεν ειναι καν στην ηλικια για την εθνικη νεων,ειναι μικρος και ειναι στην παιδων, αρα περισσοτερα περιθωρια εξελιξης.Ευχαριστω Εξάστερε mat!:)
      Χριστίνα

      Διαγραφή
    16. Χριστινάκι με τον ΠΑΟ δεν παίζει παιχνίδια και με τη Νέων ?? Μαζί με το Διαμαντάκο ?

      Διαγραφή
    17. Εφηβοι ειναι.Στα τοπικα υπαρχουν Παιδες και Εφηβοι.Ναταλια σε παρακολουθω και στο Hoopfellas και Allstarkourouna.Μπραβο σου!!Μου αρεσει που και εμεις οι γυναικες ασχολουμαστε με το μπασκετ και εχουμε σωστες αποψεις.Συνεχισε!
      Χριστίνα

      Διαγραφή
    18. Με τους Εφήβους παίζουν κάποιες φορές τα παιδιά αυτά (το έψαξα ξανά μια για να μη γράφω ανακρίβειες).... σόρυ αλλά ακόμα δε μου είναι πολύ ξεκάθαρο ο διαχωρισμός Παίδες, Έφηβοι, Νέοι κοκ :-)

      Διαγραφή
    19. Σε ευχαριστώ πολυ Χριστίνα μου και για την απάντηση και την ενθάρρυνση.... και εμένα με ικανοποιεί το γεγονός που αναφέρεις για τις γυναίκες και οφείλω να ομολογήσω ότι μου αρέσει κι ο τρόπος που οι φίλοι Παναθηναϊκοί το αντιμετωπίζουν ως τωρα, με σοβαρότητα και ευγένεια και όχι ¨καφρικα¨ όπως συνήθως γίνεται...... βασικά ασχολούμαι με ότι έχει να κάνει με την ομάδα σε όλα τα επίπεδα όσο μπορώ... περισσότερο με την έννοια του να ενημερώνομαι και να διαβάζω έτσι.... απλώς το μπάσκετ φέτος έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον φέτος για το πως θα εξελιχθεί σε συνάρτηση πάντα με το παρελθόν της ομάδας κιόλας :-)

      Διαγραφή
  5. Με λενε Φωτη και ειμαι μπασκετικος μονο, και ΠΑO.
    Συγνωμη για το off-topic.
    Διαβασα την χθεσινη συζητηση σημερα λογω υποχρεωσεων.
    Αν μπορω να συνεισφερω σε αυτη τη σελιδα το οτιδηποτε απο βοηθεια οπως αναφερατε στην ανοιχτη συζητηση, τοτε πολυ ευχαριστως.
    Χρονια πολλα κ καλα!

    Φωτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΦΩΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟFF TOPIC ΘΕΜΑ ΚΑΘΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ!ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΑ ΜΑΙL ΣΤΟ MAIL ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ!

      Διαγραφή
  6. ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ ΠΙΘΑΝΕΣ ΚΑΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ...ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΛΛΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΗΓΕΤΗ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ...http://www.youtube.com/watch?v=2r97Nrdz38I

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ!Η ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΗ ΣΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ!

      Διαγραφή
  7. Απαντήσεις
    1. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ!ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΙΣΩΣ ΑΥΞΗΣΗ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΣΟΥΜΕ ΕΔΩ!

      Διαγραφή
    2. oles oi dhlwseis tou einai kolakeutikes gia thn omada kai pote den htan toso kalos sthn eurwph. pisteuw 8a goustarei na meinei, alla an ton plhsiasoun apo tourkia, ispania, rwsia kai tou dwsoun ena karo lefta gia sumbolaio den exoume tuxh. prepei na ton proseggisoun twra gia epektash prin einai arga.

      Διαγραφή
    3. den tha ithele na epistrepsei sto NBA GIATI PERSI EPSAXNE MANIODOS GIA OMADA EKEI
      O Papas tha xreiastei byout to kalokairi an thelome na ton paroume h einai eleftheros?????
      Tha thellei omws na erthei giati exw akousei oti protimaei ton olympiako??????

      Διαγραφή
    4. Ο ΠΑΠΠΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒUY OUT!ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ!ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ!

      Διαγραφή
    5. einai sta maxairia me ton paidoulaki o pappas apoti lene ta paidia...

      Διαγραφή
    6. ΕΙΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΔΩ ΕΙΤΕ ΚΛΙΚΑΡΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟ

      Διαγραφή
    7. atuxeia diladi mono an figei o pedulakis mporoume na ton paroume?????

      Διαγραφή
    8. ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ!

      Διαγραφή
    9. ΤΟΥ ΑΦΗΣΕΣ COMMENT?ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!

      Διαγραφή
    10. ΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΕΔΩ http://trifillakia.blogspot.gr/2012/12/blog-post_1031.html

      Διαγραφή
    11. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΩΣΤΑ,ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ 3ο ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΘΕΩΡΟΥΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ, ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΝ ΡΙΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ 2 Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. Ο ΠΑΠΠΑΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΙΟ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 90ΑΡΗΔΩΝ (ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΜΑΝΤΖΑΡΗ,ΜΠΟΓΡΗ ΚΤΛ..) ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΝΕ ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΙΛΜΠΑΟ,ΣΧΕΔΟΝ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΜΠΑΣΚΕΤ...ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΑΛΜΑ. ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΙΣ ΞΕΡΩ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ (ΑΙΔΗΨΟ).

      Διαγραφή
    12. ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ!ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!

      Διαγραφή
  8. ΜΑΤ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΩΡΑ, ΕΜΕΙΣ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ...

    ΕΡ: O WILLIAMS ΤΗΣ ΣΑΛΟΝ ΤΕΣΣΑΡΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ?

    ΕΡ2: o GIST ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ 5? ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΧΕ ΚΑΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕΝΤΕΡ? ΑΝ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΡΟΣΤΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΓΟΥΙΛΛΙΑΜΣ ΠΑΙΖΕΙ 4-5 ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ BUY OUT 350.ΟΟΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ!Ο ΓΚΙΣΤ ΤΙΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΡΑΚΕΤΑΣ!ΕΔΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ 5 ΤΟΝ ΧΑΙΝΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 1,98 ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ...

      Διαγραφή
    2. Dorsey?? πόσα να θέλει αυτό το παλιοπαιδιο για 6 μηνες euroleague και ενδεχομενως σε περίπτωση που δηλωθεί εκδίκηση απο Φραγκοφωνούλη???

      Διαγραφή
    3. ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!ΤΟ ΕΙΧΕ ΨΑΞΕΙ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ

      Διαγραφή
    4. το γνωριζω παλευει για τη σωτηρια της ομάδας και έλεγα μήπως τους παράταγε για κάτι πολύ πολύ πιο ανταγωνιστικό. Δεν νομίζω να έχει δεθεί και συναισθηματικά. Γενικά είναι αργά για να γίνει κάτι, ίσως είναι πιο ώριμο να μη βιαστούμε και να μην πάρουμε κάποιον μόνο για τους τύπους...

      Διαγραφή
  9. o petway δεν ειναι μια λύση μονο για euroleague ?, φθηνος και με κινητρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ..ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ??

      Διαγραφή
    2. μακαρι να ειχαμε χρημα να το διναμε στον Μπατιστ αλλα με 200-250 χιλ. μονο τον σερμαντινι παιρναμε. Αφου το έχει το 5 ο Γκιστ ας βολευτουμε 3 ματσακια στο τοπ 16 (αρκει να παρουμε τις νικες ειδικα με ζαλγκιρις) και μετα έρχεται ο Bog Sofo για μεγάλα πράγματα...

      Οσο για petway ας καναμε καμια ανταλλαγή με Σκορδιλη και τι είχαμε τι χάσαμε... (λέω εγώ)

      Διαγραφή
    3. Ο ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΑΝΑΣΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

      Διαγραφή
  10. parapanw pou eipate oti o PAPAS den exei byout ti enoousate???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ! ΝΑ ΕΝΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΣ!
    Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ....... Μ Π Ρ Α Β Ο
    Π Α Ν Α Θ Η Ν Α Ι Κ Ο Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ!

      Διαγραφή
  12. Ο ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ...ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ...ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΚΤΗ...ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!ΑΣΚ DIMITRIS AVGERIS ABOUT IT!

      Διαγραφή
    2. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΛΟΓΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ, Ο ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΣΣΟ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΤΩΡΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΟ ΒΙΟΛΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ, ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.

      Διαγραφή
  13. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΑΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ ΤΟΥ ΑΡΗ...ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΑΚΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ...ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ PROJECTS ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ..ΒΑΓΓΕΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ

      Διαγραφή
    2. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΡΕΤΖΑΚΗΣ ΤΟΥ ΙΚΑΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΚΡΟΣ,ΕΞΕΛΙΞΙΜΟΣ,ΑΛΛ ΑΡΑΟΘΝΤ ΠΑΙΧΤΗΣ.....ΣΩΤΗΡΗΣ

      Διαγραφή
  14. Tou Bourousi to sumvolaio ligei twra? mipws ton paroume giati tha kanei trelo didimo me big sofo logo tin koini thiteia tous ston olympiako?!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΗΓΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΝΑΙ!ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

      Διαγραφή
    2. diladi mporei kai na ethei kai aposurthei o Tsartsaris???

      Διαγραφή
    3. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ!ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ!

      Διαγραφή
  15. ΜΕ ΦΩΤΣΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΤΕΙ Ο ΤΣΑΡΤΣΑΡΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΕΝΤΕ...Ο ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΑΣ..ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΜΑΣ...ΠΑΤΡΙΚ ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ...ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ...ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ SMALL FORWARD...ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΟΥΤ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ...ΒΑΓΓΕΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ Ο ΤΣΑΡΤΣΑΡΗΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΘΑ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΤΕΙ ΣΤΟ 5 ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ Η Ο ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ ΧΩΡΑΝΕ ΑΝΕΤΑ!

      Διαγραφή
  16. Ας δούμε πως θα πάει η ομάδα με τους Καπόνο - Γκιστ, και στην πορεια θα έχουμε χρόνο να αξιολογήσουμε τις πιθανές μας ελλείψεις για το καλοκαίρι.... προς το παρόν εγώ θα ήθελα να μείνουν οι ξένοι όλοι ως έχει με ένα ερωτηματικό στον Ούκιτς τον οποίο τον στηρίζω να είμαι ειλικρινής... πιστεύω πως αν θέλει να δουλέψει έχει τα προσόντα και μαθαίνοντας δίπλα στον καλύτερο να μπορέσει να βελτιώσει πράγματα. Θεωρώντας το Φώτση σίγουρο, πιστεύω πως αντί Σκορδίλη πρέπει να αποκτηθεί ένας παίκτης και ίσως και κάποιος αντί του Ξανθόπουλου.... ο Γιαννόπουλος αξίζει να πάρει κάποιες ευκαιρίες, και αυτός έχει εμπειρία ζωής και πρέπει να το εκμεταλλευτεί δουλεύοντας το σουτ του δίπλα στον έναν απο τους καλύτερους ..... Αν ο Τσάρτσα θέλει να μείνει είμαι υπέρ καθαρά από θέμα προσωπικότητας και ιστορίας και εννοείται αν ο Μάικ θέλει να γυρίσει για να κλείσει την καριέρα του καλώς να ορίσει !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, και εννοείται ότι συμφωνώ για νέους Έλληνες εξελίξιμους που δίπλα στους ΅μπαρουτοκαπνισμένους΅ μας θα πάρουν μαθήματα, εμπειρίες και θα εξελιχθούν ώστε να αποτελέσουν το μέλλον της ομάδας

      Διαγραφή
    2. ΣΩΣΤΗ Η ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ!O ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΚΟΜΑ!ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Η ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!

      Διαγραφή
  17. παροτι το σχολιο μου για ομπρα δν δημοσιευτικε δν πειραζει εγω θα το ξανακανω.. σε προηγουμενο ποστ μας κρατουσατε στην τσιτα και τελικα γραψατε μια ραδιο αρβηλα του τυπο να γυρισει πισω ο σερβος.. μαγκες σορρυ αλλα δνειναι δυνατον να γραφετε τετοιες αρλουμπες μοο και μονο για να εχετε επισκεπτες. πως γινεται να ερθει ο σερβος ?? που το χρονου θα ειναι μειωμενο και αλλο το μπατζετ?? η μηπως μας λετε οτι δν θα παει καλα φετος η ομαδα?? γιατι αν παει δν νομιζω να ειναι τρελοσ ο προεδρος και να αλλαξει τον πεδουλακη απο την στηγμη που θα εχει καταφερει πρωταθλημα και ευρωλη καλη πορεια με μπατζετ 3 φορες λιγοτερο απο περυσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ CHRIS ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ!ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑ!ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΙΝ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ!ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ!ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΒΗΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΕΧΕΙ ΤΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ!ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ 3 ΦΟΡΕΣ?ΔΙΑΝΟΕΙΣΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ 3 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ??ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ!ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ.ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΧΤΕΣ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!ΚΑΙ Ο ΖΟΤΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ!ΑΠΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ!ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ!

      Διαγραφή
    2. εχεις να κερδισεις επισκεπτες φιλε μου, δες ποσο ηταν περυσι και δες και φετος.. και δν μιλλαω για τις επιπλεον προσθηκες των καπονο και μπανκς. μονο σατο μπατιστ επαιρναν 3,5 μυρια
      ποσο ειναι φετος το μπατζετ μας?? οι 10 που ηρθαν βγαλε ουκτις φτανουν τα 2,5??? οχι??
      για το μειωμενο μπατζετ του χρονου ο δημητρης ο ιδιος τα ειπε.. ξεχνας την συνεντευξη του? ξεχνας οτι εψαχναν επενδυτες???
      Δν λεω οτι θα μειωθει 3 φορες λεω οτι εχει ηδη μειωθει 3 φορες και σκοπευουν να μειωσουν και αλλα πχ σε διαμαντηδη.

      Διαγραφή
    3. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΛΟΓΩ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ Η ΣΕΛΙΔΑ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΝΟΤΑΝ!ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ!ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΝΕΩΝΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟ!ΣΟΥ ΞΑΝΑΕΞΗΓΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ!ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ!ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΝΑ ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΣΤΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙΣ!ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 13.000.000!ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΕΡΣΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!

      Διαγραφή
  18. poioi paixtes to kalokairi isws apoxorisoun???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΥΤΟΙ ΠΟΘ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΧςΡΗΣΟΘΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ!!ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΥΠΟΘ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η ΛΥΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΨΗΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ...ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΘΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΙΣ Α2 ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΘΝ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΘΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ!ΤΟ ΔΕΥΤΡΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ!ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΣΟ ΛΙΓΟΙ!ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ!

      Διαγραφή
    2. kalispera kai apo mena,tha hthela na sas rwthsw poia einai h gnwmh sas gia ton melissarato(daneikos apo panathinaiko sto peristeri) ?? mixalhs

      Διαγραφή
    3. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΜΙΧΑΛΗ!

      Διαγραφή
  21. poioi paixtes isws prasegistoun apo ton PAO to kalokairi??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ!ΣΤΟΧΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ!ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ!ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ!

      Διαγραφή
  22. Δίπλα στην ομάδα όλοι αύριο...Δύσκολο κ κρίσιμο παιχνίδι!!Συνεχίζουμε έτσι όπως είμαστε κ στηρίζουμε όλα τα παιδιά της ομάδας!!
    Συνεχίστε την καλή δουλειά παιδιά να μας ενημερώνεται για την μεγάλη μας αγάπη τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ!!

    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΟΣ ΝΙΚΟ!ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ!ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ!

      Διαγραφή
    2. Οχι αύριο μεθαύριο μη δημιουργηθεί κ καμιά παρεξήγηση..χαχαχα

      Νίκος

      Διαγραφή
  23. Gia sas paideia eimai katoxos diaries Kai asxoloume dinata Kai energa me tin Omada apla Tin proigoumeni ebdomada epidi mou sfiriksane Kapia pragmata I Omada etimaze na kanei Mia dinati metagrafi . Gregory kalogreza

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ!ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΤΣΗ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ Κ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΤΙΣΤ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΕΛΙΚΑ!

      Διαγραφή
  24. Kalispera!kalws h kakws analalupsa to blog sas prin liges meres!mporw na pw oti mou krataei suntrofia ka8e vradu ka8ws diavazw sxedon ola ta sxolia.

    1)pisteuw oti h omada den xreiazetai allon center.exoume lasme kai sofo.an o sofo eixe traumathstei 5-6 mhnes tote 8a sumfwnousa.pisteuw den xreiazetai na diataraksoume allo thn opoia omoiogeneia ths omadas allo.

    2)pisteuw o ksan8opoulos oti einai mia xara paikths gia na ksekourazei tous vasikous playmakers.einai ellhnas, kalh hlikia kai mikro kase. den xreiazete na katafeugoume se ksenous gia thn 3-4 epilogh tou playmakes kai na spatalame kai mia 8esh ksenou.

    3)o fwtsis proswpika mou aresei san paikths. Einai omws 32 pleon. exw ena endoiasmo vlepwntas kai ta paixnidia pou kanei sthn armani(metria apodosh). polu pi8anon kai egw an hmoun proponhths na ton epairna.pleon oxi omws me kleista ta matia.

    4)o oukics pairnei polla lefta gia thn aksia tou. den mporw na vlepw playmakers pou fovountai na soutaroun 3ponto. ton exw dei polles fores na vgainei se 8esh gia sout kai na distazei..soutare kai as to xaseis.mporei na paroume to rimpaound.

    Euxaristw
    Nikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!ΝΑΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΉΜΑΤΟΣ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΤΣΗ ΕΓΩ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 31 ΣΤΑ 32.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ!Ο ΟΥΚΙΤΣ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΦΕΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ.ΑΠΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ!

      Διαγραφή
    2. na kanw kai mia erwthsh!
      ti gnwmh exeis gia to gist?den to exw parakolou8hsei polu kai den empisteuomai ta videakia.
      koitaksa ta statistika tou sthn eurolegue kai htan kalutera tou panko.eixe 9/31 triponta enw o panko 4/16.kalutero pososto se perissoteres prospa8eies.to anaferw gt diavazw pws 8a xasoume se perifereiako sou pragma to opoio den fainetai apo ta statistika (mhn mou peis pws aoi ari8moi den lene panta thn alh8eia!!!). Epishs eixe m.o. konta stous 10 pontous.ka8olou asxhmo!opote den katalavainw gt htan dusaresthmenoi sthn unicaja.esu ton parakolou8hses ka8olou fetos sthn malaga?

      Nikos

      Διαγραφή
  25. ΝΙΚΟ ΤΟΝ ΓΚΙΣΤ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΕΦΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΤΩΡΑ!ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΚΟ!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΡΑΚΕΤΑ ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΑΝΚΟ ΕΒΑΖΕ ΤΡΙΠΟΝΤΑ?ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΚΟ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ!ΑΥΤΟΙ ΟΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΜΑΛΑΓΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΑΖΕ ΠΟΛΥ Ο ΡΕΠΕΣΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΔΕΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ!ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΓΕΝΗΣ ΛΑΣΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Να πω κ γώ 2 πράγματα για τον Ούκιτς..Ποτέ δεν ήταν ο εγκεφαλικός play maker στη καριέρα του!!Πάντα επαιζε σε ομάδες που το παιχνίδι τους ήταν "άναρχο"..Στον Παναθηναικό τα πράγματα είναι διαφορετικά,υπερισχύει η τακτική κ το set παιχνίδι κατά κύριο λόγο άρα θα χρειαστεί παραπάνω χρόνο να προσαρμοστεί σε αυτό που του ζητάει ο Αρτζι κ αν προσαρμοστεί τελικά.Επίσης ποτέ δεν ήτανε ο σουτέρ...Ένας παίχτης με πολύ καλή διείσδυση άλλα ποτέ ο μεγάλος σουτέρ..Τώρα σε αναλογία με την προσφορά του κ το συμβόλαιό του πιστεύω πως η ομάδα έχει πέσει έξω!!Ευχομαι κάτι να αλλάξει κ να βοηθήσει περισσότερο!!Καλός παίχτης σε γενικές γραμμές αλλά ίσως όχι για τον Παναθηναικό..

    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΟΥΚΙΤΣ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ!ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ!

      Διαγραφή
    2. Συμφωνω απολυτα Ματ..ΛιγΝα δωσουμε χρονο στον Ουκιτς,που νομιζω πως στην πορεια θα φανει πολυτιμος..Καλος παικτης,εμπειρος,δεν δημιουργει προβληματα,ψαχνει τον ρολο του..Θα προσφερει..

      Διαγραφή
  27. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΑΠΛΑ ΝΑ
    ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
    ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ 2Ο ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ
    ΜΟΝΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.ΤΩΡΑ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ,ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΤ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΤΟΠ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΔΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗ ΛΗΘΗ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥΣ .ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑΥΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ!
    Υ.Γ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΠΑ ΑΡΚΕΤΑ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΗΤΡΗ!ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΗ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ!

      Διαγραφή
  28. einai nwris akoma na ton krinoume 8a sumfwnhsw.nwris einai kai gia ton banks kai omws hdh prosferei sthn omada.epishs kanei polla la8h. den kserw, mporei na ofeiletai se eleipsh sugkentrwshs.isws otan ma8ei kala thn omada na meiwsei ta la8h tou.

    Nikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γρηγορης καλογρέζα χαίρομαι για το μπασκετικο επίπεδο των παναθηναικών και επειδή μου αρέσει οι παρέα σας θα ήθελα να μοιραστώ κάποια πράγματα που έχουν γίνει στο μπάσκετ πρώτα απο όλα γνωρίζω τον καιμακογλου διότι ξέρω παρά πολλούς φυσικοθεραπεφτες ειναι φίλοι μου και ειναι μεσα στο χώρο του μπάσκετ και δεύτερο γνώρισα πρόσφατα τον personal training του προέδρου μας .Μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα περιμένω ερεθίσματα απο εσάς και απο εσένα admin ώστε να ανεβάσουμε το επίπεδο μας εδω μεσα και χαίρομαι παρα πολύ που οι μπασκετικοι Παναθηναϊκοι έχουν υψηλό επίπεδο.θελω να τελειώσω με κάτι ότι ο δημητρακης με τα στραβά του και με τα καλά του δεν ειναι απλά Παναθηναϊκός ειναι τρελός με την ομάδα και στα δύσκολα ειναι εδω και αφουγκράζεται τον κόσμο. (προς admin χαίρομαι που χτες άκουσα ότι υπάρχει ενδεχόμενο να δούμε τον zeliko ξανά κοντά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΜΑΚΟΓΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ..ΕΝΝΟΩ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑΤΙ ΒΡΗΚΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΚΙΖΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΜΕ ΠΛΕΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ.ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πρώτα απο όλα ο καιμακογλου φίλε μου admin ήθελε να ανανέωση στην ομάδα απλά έκατσε στην τρελή προσφορά που του κάνανε και εκεί έγειρε η ζυγαριά απλά για τα πρακτικά έμενε στην ομάδα εαν του δίνανε λίγα παραπάνω απο το αρχικό του συμβόλαιο απλα πιστεύουν πολύ πίστεψαν η τους δημιούργησαν την εικόνα ότι η ομάδα διαλύεται και νόμιζαν ότι η ομάδα δεν εχει μέλλον .ο καιμακογλου να ξέρετε οταν θα έρθει ελλαδα μια ομάδα εχει στο μυαλό του και αυτήν ειναι η παναθα μας.και να ξέρετε κάτι ο τρόπος που φεύγη ο κάθε παίκτης εχει σημασία για την ομάδα απλα κυριος έφυγε κυριος θα ξανάρθει σε εμάς.(τρομερό παιδι δουλεταρας με εξέλιξη και τίμησε και αγάπησε την ομαδα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΙΜΑΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΑΛΑΜΑ Κ ΕΦΥΓΕ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ!Κ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ.ΑΝ Κ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εαν η αρχικη προταση ηταν λιγο καλυτερη,δεν θα ειχε βγει καν στην αγορα για προτασεις..Εξαιρετικος παικτης,καταπληκτικο παιδι ειναι πολυ κριμα που εφυγε,αλλα χαλαλι του γιατι πατησε τα 28 και ακομη δεν ειχε κανει μεγαλα συμβολαια..Μακαρι να ξαναγυρισει οσο πιο συντομα γινεται..Και εφετος εαν ηταν εδω θα μιλαγαμε για πολυ καλυτερη ομαδα..Κωστα Καιμακογλου,εαν μας διαβαζεις,παιξε το μπασκετ σου και οταν με το καλο γυρισεις,μονο στον Παναθηναικο μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε