Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Ανοιχτή συζήτηση μαζί σας για τον εξάστερο Νο 1!

Μπαίνοντας σε μια κρίσιμη καμπή της χρονιάς για τον μπασκετικό Παναθηναικό αφού πλησιάζει το ΤΟΡ 16 τα trifillakia αποφασίζουν να ανοίξουν περισσότερο την επικοινωνία με τον κόσμο με μια συζήτηση γύρω από όλα τα θέματα που απασχολούν τον Παναθηναικό. Είναι η ευκαιρία και θα βγούν πράγματα και λεπτομέρειες που δεν τα είχαμε βγάλει στον αέρα και που ελάχιστοι τα γνωρίζουν. Βλέποντας ότι ο Παναθηναικός έχει μπασκετικό κοινό το αποφασίσαμε να γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα και να πούμε αλλά και να μάθετε τα πάντα για τον εξάστερο. Αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά! Η ομάδα μας είναι έτοιμη να απαντήσει σε κάθε σας ερώτηση άμεσα. Το μόνο που θέλουμε από εσάς είναι τα ερωτήματά σας. Τα αφήνετε με τη μορφή σχολίων κάτω από αυτή την ανάρτηση ή και εναλλάκτικά στο mail της σελίδας trifillakia@yahoo.gr και θα τα δημοσιεύσουμε μετά. Θα ήταν καλό όσοι θέλετε και επειδή θα γίνουμε μία παρέα να βάλετε το μικρό σας όνομα να επικονωνούμε καλύτερα χωρίς βέβαια αυτό να είναι δεσμευτικό. Εμείς είμαστε έτοιμοι και σας περιμένουμε!!!
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

255 σχόλια:

  1. Θα ειναι ο Μητσος ετοιμος την Παρασκευη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΝΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ!ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ Κ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΑΙΚ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΦΕΝΕΡ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΜΠΑΤΙΣΤ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ 1.000.000 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΝΑΥΑΓΙΟ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ!Ο ΜΠΑΤΙΣΤ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΦΕΝΕΡ!

      Διαγραφή
  4. ΜΕ ΣΚΟΡΔΙΛΗ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ
    ΜΕ ΜΠΑΤΙΣΤ(ΕΛΛΗΝΑ) ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ
    ΤΡΟΠΑΙΑ ΣΤΑ ΙΣΑ
    Ο ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ ΠΟΤΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΚΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ Ο ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!ΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΜΠΑΤΙΣΤ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ!ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΕΝΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟ 10-15ΛΕΠΤΟ!Ο ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΤΥΧΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΘΕ ΟΛΙΚΗ ΡΙΞΗ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ. ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΡΙΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΤΟΡ 16 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΑΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!

      Διαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ Dim ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟΝΤΩΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΨΗΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ BAYNES.ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ 1.000.000 ΣΤΗ ΦΕΝΕΡ ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΕΙ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΥΡΕΤΩΔΕΙΣ ΡΥΘΜΟΥΣ!

      Διαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!Ο ΛΑΣΜΕ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΡΟΝΙΜΟ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΟΥΝ!

      Διαγραφή
  7. Καλησπέρα κι από μένα και χρόνια πολλά..... παιδιά μήπως είχατε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε προπόνηση της ομάδας επί Ζοτς και τώρα επί Άρτζι ? αν ναι, υπάρχουν διαφορές ? και πως θα τις χαρακτηρίζατε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥς ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ. Ο ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΙ Ο ΖΟΤΣ ΕΧΕΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΑΚΡΩΣ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗ. Ο ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΜΦΑΣΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΜΥΝΑ!ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ PLAYS ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΛΕΩ ΣΟΦΟ ΚΥΡΙΩΣ!ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ!

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστώ Mat.... δεν ήθελα να μειώσω την αξία του Άρτζι προς Θεού.... είμαι υπέρ του να βγουν οι Έλληνες προπονητές όπως ακριβώς έχουν βγει κι οι Έλληνες παίχτες. Περισσότερο η ερώτησή μου πάει στο πλαίσιο ότι επειδή ακόμα ο Άρτζι δεν έχει φτιάξει να το πω όνομα πόσο εύκολο είναι να εμπνεύσει σεβασμό, να τα 'χώσει' πχ σε ένα παίκτη χωρίς να τον αμφισβητήσουν ή να δυσανασχετήσουν. Αυτό που κάποιοι λένε ότι η ομάδα κάποιες φορές φαίνεται να παίζει άναρχα ή οτι δεν υπάρχουν plays για να βγάζουν τον Καπόνο ελεύθερο στο τρίποντο, πως σας ακούγονται ?

      Διαγραφή
    3. AKOMA ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΑ PLAYS Ο ΚΑΠΟΝΟ ΚΑΤΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΟ!ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΣ ΤΟ ΣΟΥΤ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ!

      Διαγραφή
    4. Ναταλια, αγαλια αγαλια γινεται η αγουριδα μελι, αν αναλογιστεις οτι εισαι πολυ καινουργια ομαδα με τοσες προσθαφαιρεσεις κ με καινουργιο προπονητη, τα πας τελεια, δεν γινοταν καλυτερα. Δεν ειναι θαυματοποιος ο Πεδουλακης, προσπαθει ομως κ θα τπυ βγει στο τελος, να μου το θυμηθεις. Στηριξη θελουν ολοι τους, ειναι πολυ ευκολο βεβαια να τους λοιδωρουμε κ να τους στελνουμε στον καιαδα. Δες και τους αλλους προπονητες (τα μεγαλα ονοματα ντεμεκ) τι χοντραδες κανουνε, στηριξη λοιπον θελει ο Αρτζι κ η ομαδα του, κι ολα θα πανε καλα (ευχομαι)
      Χρονια πολλα σ'ολους.
      Golder

      Διαγραφή
  8. Τελικά ο Ελληνας σέντερ που εννοούσες χθες βράδυ ποιος είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΧΤΕΣ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕΝΤΕΡ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙ!ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΝ Κ ΜΙΚΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ!ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.

      Διαγραφή
  9. Kalispera kai xronia polla o Gianakopoulos tha minei kai meta to kalokairi giati uparhoun paihtais me sumvolaia (sxortsianitis,bramos)kai o pedoulaki????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΝΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΗΜΙΤΕΛΕΣ!ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΤΑ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ!ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 1-2 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!

      Διαγραφή
    2. ΝΑΙ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!

      Διαγραφή
    3. Η ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΦΩΤΣΗ!ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΨΩ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ!ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ!

      Διαγραφή
  10. Οταν λες επιστροφες να υποθεσω Φωτση και Μπατιστ...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΜΙΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΦΩΤΣΗ ΝΑΙ!Ο ΜΠΑΤΙΣΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΙΑΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ!

      Διαγραφή
  11. Καλησπέρα και από εμένα και χρόνια πολλά.Πέραν του Φώτση που ακούγεται για καλοκαίρι,σε ποιον άλλο παίχτη αναφέρεσαι φίλε??Τον Μπατίστ?dejan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ DEJAN ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ!Ο ΜΠΑΤΙΣΤ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙς ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ!ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΨΩ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ IQ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ!

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα φίλε κ χρόνια πολλά!για τον zots λές?

      Διαγραφή
    3. ΦΙΛΕ ΘΕΛΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

      Διαγραφή
  12. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΦΩΤΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΝΑΙ Ο ΦΩΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ!ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ Ε?? ΝΑ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ!

      Διαγραφή
    2. ΧΠΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ?

      Διαγραφή
  13. γκιστ και καπονο θα ειναι ετοιμοι για ζαλγκιρης?? και αν ναι θα τους εμπιστευτει ο πεδουλακης?? τι δειχνει στις προπονησεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ CHRIS NAS ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΠΟΣΟ ΕΤΟΙΜΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟΣΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ?ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ 4-5 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΟΦΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ!ΜΗΝ ΑΠΟΡΗΣΕΙΣ Ο ΓΚΙΣΤ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΤΣ ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!

      Διαγραφή
    2. μα εννοειται πως ο γκιστ ειναι ποιο ετοιμος ο καπονας!! ειχε να παιξει απο απριλιο κατι.. οποτε...

      Διαγραφή
    3. ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ

      Διαγραφή
  14. H επιστροφή αφορά Έλληνα που παίζει στην Ρωσία και συγκεκριμένα στην Ούνιξ??νικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΜΑΚΟΓΛΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑ ΠΑΡΟΤΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΓΕΦΥΡΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ!

      Διαγραφή
    2. Και εμένα το μυαλό μου σε έναν από τους τρεις πήγε.... Καϊμάκ, Βουγιούκα και Καλάθη .... βέβαια πήγε και λίγο στον Ιτούδη να είμαι ειλικρινής αν και πρέπει να δοθεί ευκαιρία στον Άρτζι να δουλέψει και να παράξει έργο

      Διαγραφή
    3. Kάνει εξαιρετική σεζόν πάντως,όπως και ο Κάι.Θα τον ήθελα σαν τρελός πίσω.Μαζί με Φώτση θα κάνανε φοβερή δουλειά στη θέση 4..Να σε ρωτήσω κάτι.Ο Βουγιούκας δέχτηκε τελικά πρόταση ή όχι το καλοκαίρι.Σε ευχαριστώ.νίκος

      Διαγραφή
    4. ΙΤΟΥΔΗΣ??ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΠΟΛΥ!

      Διαγραφή
    5. ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ Ο ΙΑΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ!

      Διαγραφή
  15. πιστεύω πως είναι ο Καιμακόγλου...Όσον αφορά άλλους Έλληνες που τα συμβόλαιά τους λήγουν,θα ασχοληθούμε?πχ Μαυροκεφαλίδης,Μπουρούσης,κλπ..dejan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ Dejan ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΜΑΚΟΓΛΟΥ!ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΑΓΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΛΑ ΛΕΦΤΑ!ΜΕΤΑ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ. ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ!Ο ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ ΑΥΤΟΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗ! Ο ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΙΔΙΟΜΟΡΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Γεια σου Ματ εξαστερε.Τον Μαυροκεφαλιδη πρεπει απο τωρα να τον κλεισουμε..Το συμβολαιο του ληγει το καλοκαιρι,θελει να γυρισει και δεν θα ειναι παραλογος στο οικονομικο..Αυτη η μεταγραφη ειναι ευκολη αν κλεισει τβρα,θα δυσκολεψει ομως εαν αργησεις..Ο Πεδουλακης πρεπει να σκεφτει σοβαροτερα μερικα πραγματα,ιδιως με τους καλους Ελληνες παικτες και να σταματησει να ρισκαρει με αγνωστους ξενους και Ελληνες 3ης γραμμης..Ασφαλως και ο Μπουρουσης θα ειναι πολυ καλη επιλογη,και θα σφιξουν και στο λιμανι που εχουν γινει πολυ πονηριαρηδες,το ιδιο ο Βουγιουκας,ενω τον Καιμακογλου θα τον ηθελα πιο πολυ και απο τον Φωτση..

      Διαγραφή
  16. Για Μπουρουση πιστευω οτι θα γινει κινηση.Ο Δημητρης θελει να την κανει στους λιμανισιοιυς την κινηση εντυπωσιασμου.Και δεν παει να χτυπησε τιν Σερμαντινι αλλα εναν παιχτη επιπεδου Μπουρουση.Τον θελω και πιστευω οτι κι αυτος θα ηθελε να ερθει μετα την γιουχα που εφαγε στο Σ.Ε.Φ...Βασιλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.Ο ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ ΘΕΛΕΙ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΧΡΟΝΙΑ!ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ!ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΛΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

      Διαγραφή
    2. ΣΩΣΤΟΣ ΦΙΛΕ Dejan!ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ!

      Διαγραφή
  17. καλησπέρα και χρόνια πολλά.
    δεν εννοείς τον καλάθη ε ;
    νικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΟΧΙ ΔΕΝΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΚΑΛΑΘΗ!ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΤΟ 1,4 ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΝ ΘΕΜΑ!ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!

      Διαγραφή
  18. Θεωρητικά μιλώντας πάντα μεγαλύτερη ανάγκη έχουμε τον Καλάθη .... αν έχεις Ματσιούλις, Γιαννόπουλο, Μπράμο, Φώτση, Γκιστ, Τσαρτσαρή στις θέσεις 3-4 ο Καϊμάκ που θα χωρέσει ? Ή και το Βουγιούκα αντί για Σκορδίλη.... εγώ πάντως θα τους ήθελα και τους 3 πίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΝ ΚΑΙΜΑΚ ΑΣ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ!ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ.ΤΟΝ ΚΑΛΑΘΗ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΟΧΙ ΠΑΙΚΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΜΑΚ Ο ΤΣΑΡΤΑΣΑΡΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΛΟΓΙΚΑ!

      Διαγραφή
    2. Απαντάς ελισσόμενος σωστά και κερδίζεις χρόνο..... άντε να δούμε ποια θα είναι η επιστροφή χιχι !!!!

      Διαγραφή
  19. Παιδιά μακριά απο Βουγιούκα...δεν κάνει καμία αίσθηση αυτός ο παίχτης...και αν θυμάστε καλά ο ομπραντοβιτς όλο παρατηρήσεις του έκανε...αφήστε που έδειχνε να φοβάται κιόλας...μάλλον κανένας νικολας ή σατο θα επιστρέψουν το καλοκαίρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ Ο ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ ΜΕ ΑΡΓΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΑΡΓΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΙ ΣΑΤΟ

      Διαγραφή
    2. Ακριβώς έτσι...δεν αξίζει ο Βουγιούκας...και εδώ ανοίγει άλλο θέμα...οτι ο Ομπράντοβιτς είχε κάποιες αποτυχίες στις επιλογές παιχτών...βλέπε και Σερμαντίνι...
      βέβαι θα μου πείς είναι και παιχνίδια manager...αλλά λέω εγώ τώρα κουβέντα να γίνεται...
      όσο αφορά το αλλό θέμα με τις επιστροφές...τότε ποιός μας μένει? δεν πάει κάπου το μυαλό μου...

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΛΑ DIM!ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!ΚΑΛΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ???

      Διαγραφή
  20. Χρόνια Πολλά σε όλο τον κόσμο με υγεία! Μήπως η άλλη επιστροφή, εκτός του Φώτση, είναι ο Ζοτς? Θέμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕ ΘΕΜΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ!ΧΑΧΑΧΑ!ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ!ΟΠΟΙΟΣ-ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ!ΝΑ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΡΟ:)

      Διαγραφή
  21. μην μου πεις κανεναν ντρου!!δεν θα το ηθελα με τιποτα...μαλλον για τον σπανουλη θα λες!!!!!δωσε καμια βοηθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΝΤΡΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΦΙΛΕ SARAS. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ!ΣΠΑΝΟΥΛΗ???ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ ΑΥΤΟ?ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ!

      Διαγραφή
  22. ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗ?ΡΕ ΛΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αν ειναι να επιστρεψει ο Ζοτς ας μην παρουμε αλλον παιχτη...Δεκτο! Βασιλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ!ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΤΡΙΟ Ο ΡΟΣΤΕΡ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!

      Διαγραφή
  24. χρόνια πολλά σε όλους.Ήθελα να ρωτήσω αν φέτος θα ασχοληθούμε περισσότερο με νέους Έλληνες.Ο Παππάς απορρίφθηκε πέρσι το καλοκαίρι?Φέτος με τη χρονιά που κάνει θα είναι απο τους βασικούς υποψήφιους να αποκτηθούν?Τελειώνει το συμβόλαιό του,οπότε θα ήτανε πολύ καλή λύση.Άλλοι Έλληνες,όπως Γιάνκοβιτς,Καββαδάς θα μας απασχολήσουν?δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ!Ο ΠΑΠΠΑΣ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΣΕΛΗΦΘΗ Ο ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ ΧΑΛΑΣΕ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ!Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΙΠΕΡΑΤΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!Ο ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΣΤΟ 3 ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΠΛΗΡΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΜΑΣΙΟΥΛΙΣ ΚΑΠΟΝΟ ΜΠΡΑΜΟ!Ο ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΑΓΟΥ Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΜΕΤΑ Κ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΣΕΡΜΑΝΤΙΝΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΙΝ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!

      Διαγραφή
    2. Ματ από τη μεριά του παίκτη ή του προπονητή ? Γιατί αν είναι του προπονητή έχει μια λογική αν είναι από τον παίκτη συγνώμη αλλά με τέτοια μυαλά 'ταλέντο' θα μείνει

      Διαγραφή
    3. Πες μας και τις πιπεράτες λεπτομέρειες! Μη μας κόβεις στο καλύτερο...

      Διαγραφή
    4. ΕΧΟΥΝ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ!ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ!

      Διαγραφή
  25. ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!

      Διαγραφή
  26. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΣΕΡΜΑΝΤΙΝΗ?ΚΑΛΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΓΙΑ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ!

      Διαγραφή
  27. Η μια επιστροφη ειναι η προφανης, η δευτερη ποια ειναι? Anyway στα φετινα η ομαδα - πλην εκπληξεως τελευταιας στιγμης- συνεχιζει ως εχει κ απο δω κ περα καθρεφτης ειναι μονο το παρκε. Ομως το πιο σημαντικο για μενα ειναι οτι σχηματιζεται ενας κορμος κ παλι πανω στον οποιο μπορεις να χτισεις κατι μεγαλο. Μπραμος, λασμε, μασιουλις, σοφο ειναι υπεραπαραιτητοι. Ο λασμε οπως ειπες πρεπει να ανανεωθει αμεσα οπως κ ο3d για αγωνιστικους κ επικοινωνιακους λογους- αποφευγεις καλοκαιρινα επικινδυνα παζαρια κ στελνεις μνμ οτι οποιον θες τον κρατας. Οι υπολοιποι ειναι υπο κριση. Απο κει κ περα κοιτας την ενισχυση για τη νεα σεζον. Πρωτος κ καλυτερος νικος παππας. Κ ας πει καποιος στον αρτζι οτι ζοτς κ φρανκι καποτε εγιναν μαλλιοκουβαρα αλλα στο φιναλε πεθαινε ο ενας για τον αλλο. Ετσι κανουν οι μεγαλοι προπονητες. Μετα βλαντο γιανκοβιτς. Hot prospect, αθλητικος παιχτης, ενεργεια, επιθετικο ριμπαουντ κ κυριως ελληνας, σε γλιτωνει απο ασκοπη σπαταλη σε κοινοτικο ρολιστα. Καλο συμπληρωμα κ φερελπις ο νταν μαυραειδης, φοβερο ταλεντο οτι πιο κοντα εχω δει σε τζορτεβιτς ο πιτσιρικας αλεξαντερ τσεβτκοβιτς του ερυθρου αστερα. Κ τελος για υπερβαση, το καλοκαιρι βγαινει στην αγορα ο πλανινιτς. Φοβερη σεζον, στην καλυτερη μπασκετικη ηλικια, ταμαμ για το σκεπτομενο μπασκετ... συγγνωμη που κουρασα... dim

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ DIM ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!Ο ΠΛΑΝΙΝΙΤΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΞΕΝΩΝ!ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!Ο ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΕΞΕΛΙΞΙΜΑ!

      Διαγραφή
  28. Η μεταγραφή που χάλασε ο κόσμος το Σεπτέμβρη ήταν ο Παπαλουκάς? Που παρεμπιπτόντως τώρα πάει ΤΣΣΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Απαντήσεις
    1. ΤΗΙΝΚ ABOUT IT!ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΒΡΕΙ!

      Διαγραφή
  30. Το ειχα ακουσει κι εγω για τον Μπουρουση φετος.Μαλιστα σε ενα αλλο site ειχαν βγαλει και γκαλοπ αν το θελει ο κοσμος.Πιστευω οτι ο Δημητρης Γιαννακοπουλος φοβηθηκε τις αντιδρασεις του κοσμου.Εδω δεν ηξερε πως θα αντιδρασει ο κοσμος στο προσωπο του.Εγιναν και οσα εγιναν το καλοκαιρι και γι αυτο πιστευω πως πηγε εναν χρονο πισω αυτη η ιστορια.Φετος πιστευω οτι ειναι πιο προσφορο το εδαφος.Ειδε και την αντιμετωπιση που ειχε ο Σοφοκλης και πιστευω οτι θα τον παρουμε.Βασιλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΥΝΘΕΤΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ!ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!

      Διαγραφή
    2. Απο ποια άποψη υπάρχει μόνο μια ομάδα ? Προτίμησης προσωπικής γνωρίζοντας το μέγεθός της και το τι μπορεί να κάνει ως παίκτης αυτής ή προτίμηση επειδή δεν μπορει να πάει πίσω στον Ολυμπιακό ?

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΥΓΗ ΤΟΥ1

      Διαγραφή
  31. Απαντήσεις
    1. Ηταν ο επόμενος που θα έλεγα αλλά καθαρά χρησιμοποιώντας την εις άτοπον απαγωγή.... αφού δεν ήταν όλοι οι άλλοι ποιος άλλος μένει ? Εκτός αν είναι κάποιος από παλαιότερες σεζόν και όχι τις πιο πρόσφατες

      Διαγραφή
    2. ΣΑΡΑΣ..ΑΛΛΩΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ!ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ FINAL4.ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ?ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΟΧΙ!

      Διαγραφή
  32. Επιστρέφει ο Πέκοβιτς παιδιά και ο Περπέρογλου...αχαχαχα...έτσι για να γελάσουμε και λίγο πλάκα κάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑ..Ο ΠΕΚΟΒΙΤΣ ΠΑΕΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΝΒΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ?ΟΥΔΕΙΣ ΠΙΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ!ΕΔΩ Κ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ!

      Διαγραφή
  33. Mε δεδομένη την επιστροφή Φώτση και τα όσα ακούγονται για ενίσχυση της ομάδας με παίχτες επιπέδου Μπουρούση,συμπεραίνω πως το μπάτζετ θα ανέβει τουλάχιστον 2εκ.Πιστεύεις ότι την επόμενη σεζόν θα δωθούν αρκετά χρήματα για παίκτες επιπέδου?Ο Βασιλειάδης έχει πιθανότητες να μας απασχολήσει το καλοκαίρι?δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΑΙ ΙΣΩΣ ΑΝΕΒΕΙ ΛΙΓΟ!ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ!Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ 2 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ!ΠΡΕΠΕΙ ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΡΟΣΤΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ!

      Διαγραφή
    2. Mat θα δεχθεί ο 3D να μείνει με μειωμένες αποδοχές ?

      Διαγραφή
    3. δεν γίνεται να μην δεχτεί..είναι 32 στα 33 και η μείωση δεν θα είναι τεραστια..Επίσης,τιμάει την φανέλα και δεν θα την αφήσει όπως κάνανε άλλοι...γιώργος.

      Διαγραφή
    4. Γιώργο μακάρι γιατί τον έχω σε πολύ περίοπτη θέση τον αρχηγό γιατί θεωρώ ότι είναι πραγματικός ΗΓΕΤΗΣ. Οπότε καταλαβαίνεις δε θα ήθελα να αποδειχθεί κάτι λιγότερο από αυτό που έχω στο μυαλό μου....

      Διαγραφή
    5. ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΝΑΙ!ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!

      Διαγραφή
    6. Το πρώτο δε με καλύπτει χιχι .... το δεύτερο προσκυνώ !!!

      Διαγραφή
  34. Παιδια η ουσια ειναι οτι πολλοι απο αυτους που εφυγαν μετανιωσαν γιατι ο Δημητρης εφτιαξε ομαδα ανταγωνιστικη.Εχουμε πολυ καλη ομαδα που με καποιες μικρες βελτιωσεις το καλοκαιρι θα ειμαστε ακομα πιο καλοι.Πιστευω με Φωτση θα δυναμωσουμε πολυ στο 4 κι αν ερθει κι ο Μπουρουσης κι ανανεωσει εγκαιρως ο Λασμε θα εχουμε απο τις καλυτερες front line της ευρωπης.Στα φοργουορντ με Καπονο,Μασιουλις και βοηθητικα Γιαννοπουλο και Μπραμο να κατεβαινει λιγο στο 3 ειμαστε κομπλε.Κι εγω θα ηθελα Νικο Παππα στην ομαδα γιατι ειναι Ελληνας,σκορερ και πιστευω οτι αλληλοσυμπληρωνεται με τον Διαμαντιδη.Πιστευω επισης οτι και μια αλλαγη του Ουκιτς με εναν πιο αξιοπιστο play με πολυ καλο σουτ θα ηταν καλυτερη για την ομαδα....Αυτα...Βασιλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτσε να δούμε και τον Γκιστ γιατί αν δέσει με την ομάδα είναι μικρός σε ηλικία και θα μπορούμε να τον κρατήσουμε και να επενδύσουμε σε αυτόν

      Διαγραφή
    2. ΑΚΡΙΒΣ ΒΑΣΙΛΗ!ΠΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!

      Διαγραφή
  35. Απαντήσεις
    1. ΣΑΚΟΤΑ??ΠΩΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΑΥΤΟ?:)

      Διαγραφή
    2. δεν εμεινε και κανενας αλλος(Αντε και ο Πατ...)
      Ειναι και ελληνας...

      Διαγραφή
    3. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!

      Διαγραφή
    4. Εαν ειχε(ή αποκτησει..) λιγο παραπανω επιθετικοτητα και νευρο,,ταιριαζει στο νεο στυλ Παναθηναικου που βλεπουμε φετος...

      Διαγραφή
    5. ΣΩΣΤΟΣ!ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ IQ

      Διαγραφή
    6. Η Λογική της ομάδας με χτιστους σωματικα παικτες αλλα και γρηγορους(τυπου Μπραμου..) ,πιστευω θα μας ωθησει να ψαξουμε για λαβρακια Ελληνες σε αμερικανικα κολλεγια...

      Διαγραφή
  36. ειναι σιγουρα παιχτης η δευτερη επιστροφη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΙΚΤΕΣ Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΟΝΟ!

      Διαγραφή
    2. Επιστρέφει ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ!!!!

      Διαγραφή
    3. Επιστροφή στου Σπορτινγκ ίσως?

      Διαγραφή
    4. Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΕΧΡΙΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΓΙΑΤΙ?ΠΟΥ ΘΑ ΧΩΡΑΜΕ ΟΛΟΙ?ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟΧΡΟΝΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ 300 ΑΤΟΜΑ Κ ΟΤΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΘΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ?

      Διαγραφή
  37. Ρε τι τραβάμε Χριστουγεννιάτικα για την ομάδα!!!Μας μπέρδεψες admin...Εκτός από τον Αντώνη ο δεύτερος πιστεύω πως είναι Μπουρούσης ..Αλλά πολύ θα ήθελα να δω στον πάγκο μας τον μεγάλο σέρβο!!!

    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. O Zeliko θα είναι η επιστροφή...ΤΕΛΟΣ!!!

    Λιογκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΛΙΟΓΚΟ ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ Η ΟΧΙ!ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ!

      Διαγραφή
  39. Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ!ΑΦΟΥ ΕΞΑΝΤΛΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!

      Διαγραφή
  40. Μήπως η δεύτερη επιστροφή θα είναι Σλοβένος; (Θυμήθηκα με νοσταλγία τον Μπετσίροβιτς χαχαχαχαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αν γυρισει ο Ζελικο παιδια σας κερναω ολους ενα βραδυ στα μπουζουκια...Βασιλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασιλη σημείωνε ονόματα γιατί θα μαζευτούμε πολλοί όπως πάει .... :-)

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ!ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΙΛ ΣΟΥ ΣΤΟ MAIL ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΘΥΜΙΣΩ!ΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
  42. και το τελος ποτε θα ειναι γιατι θα μας φαει η αγωνια;;
    επισης ετσι οπως φαινονται τα πραγματα δε θα παρουμε αλλον ψηλο!ισχυει η εχεις καποια αλλη πληροφορηση;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ!Α ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ!ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ!ΟΠΟΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΑΟ ΠΑΙΚΤΗ!

      Διαγραφή
  43. pes mas toulaxiston ti einai (paixtis proponitis h oti allo einai)!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ο Μπαλτακος θα επιστρεψει, μαζι με τον Παπαδοπουλο (παλιο βοηθο του Ζελικο) και τον Πιστιολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Βασίλη μην υπόσχεσε τέτοια πράγματα γιατί θα φαληρίσεις...Παιδιά όλοι την παρασκευή κοντά στην ομάδα για να μη ξεχνιόμαστε!!

    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ!

      Διαγραφή
  46. Δεν πιστεύω να είναι ο Μπαλτάκος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μήπως είναι ο Θανασάρας ο Γιαννακόπουλος φίλε μου η δεύτερη επιστροφή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ!Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ!ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΟΔ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ

      Διαγραφή
  48. φίλε,η σχέση της διοίκησης με τον μάνατζερ του Σπανούλη,Πάνκο(του σέρβου,Ραντμάνοβιτς ή κάπως έτσι)έχει βελτιωθεί ή παραμένει ψυχρή όπως όταν αποχώρησε ο Σπανούλης??Σε ρωτάω γιατί ο συγκεκριμένος μάνατζερ είναι γάτα και έχει και πολύ καλούς πελάτες.Ανάμεσά τους και ο Χάινς του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει φέτος και πολύ θα ήθελα να τους τον πάρουμε..dejan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Πες μας παρασκήνιο για Ιτούδη και Περπέρογλου...Υποσχέθηκες ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αν ειναι ετσι οπως τα λες Mat ο Ιτουδης οπως ακουστηκε μαλλον τους προετρεπε να φυγουν.Για μενα ομως αυτο δεν ειναι διακιολογια.Που πας ρε Περπερογλου που σε πληρωνε η μαδα μισο χρονο για να καθεσαι.Που σε υπεγραψε ενω δεν ηξεραν αν θα ξαναπαιξεις μπασκετ.Αχαριστε.Που πας ρε Σαρας στην Μπαρτσελονα με τα μισα απο οσα σου εδινε ο Δημητρης?Πως ησουν τοσο σιγουρος οτι η ομαδα δεν θα παει final four?Για να δω την Barcelona αν θα παει.Με συζυγο ελληνιδα που πας και φευγεις.Που πας ρε Μαικ μετα απο τοσα χρονια στην Ελλαδα?Λεφτα εβγαλες πολλα,πηρες τα παντα,προταση σου εγινε σουπερ,που πας?Για Καλαθη και Βουγιουκα δεν μιλαω.Πολλα λεφτα για την αξια τους.Ο μονος που επρεπε να φυγει ηταν ο Καιμακογλου.Τελευταιο καλο συμβολαιο κι επρεπε να το κανει.Πες μου ποσοι απο αυτος εχουν μετανιωσει...Βασιλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΟΜΙΖΩ!ΑΝ ΠΟΤΕ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΖΕΛΙΚΟ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΙΤΟΥΔΗ ΒΟΗΘΟ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!Ο ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕ ΑΠΟ ΤΟ 2008!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ!

      Διαγραφή
    2. Μου φαίνεται απίστευτο.... γιατί να κάνεις ένας άνθρωπος κάτι τέτοιο, σε αυτούς που του έδιναν δουλειά τόσα χρόνια ?? (για τον Ιτούδη πάει)

      Διαγραφή
  51. Λοιπόν έχει πλάκα αυτό με την επιστροφή..... βάση τρόπο παιχνιδιού ίσως να ταίριαζε κι ο Λόγκαν αν και δεν ξέρω πόσα χρόνια έκλεισε με Μακάμπι .... αλήθεια Mat ξέρουμε γιατί έφυγε ο Πιστιόλης από την ομάδα ? επειδή είπες ότι μπορεί να μην είναι παίκτης ή προπονητής τον θυμήθηκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΟΓΚΑΝ??ΟΥΤΕ ΚΑΝ!ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΠΟΛΥ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ!ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΟΑ ΜΑΤΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ!

      Διαγραφή
  52. Εδω που πηγε η δουλεια το προφανες ειναι ζελικο... αλλα εγω θα πονταρω στην εκπληξη. Τακης μπαλτακος... κ μη γελασετε, αυτος ξεβρωμισε τον τοπο απο ξανθους,ολλανδους κ σαλονικιδες... dim

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Θα επιστρέψει ο Ντεγιαν ως general manager.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΩ Κ ΕΓΩ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!ΑΠ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΑΥΤΙ.ΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
  54. υπήρχε σενάριο το καλοκαίρι πως ο σλούκας ήταν κοντα στο να κλείσει σε εμάς.Έχει βάση?δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ!ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ!ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ!

      Διαγραφή
  55. Μα αν είναι ο Ζοτς τότε γιατί δεν έκατσε και φέτος ? Τι θα μπορέσει να αλλάξει του χρόνου από θέμα μπάτζετ ? Ή θα δεχτεί να κρατήσει Μπράμος, Σόφο ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπραμος σίγουρα ήταν από Ζοτς κλεισμένος.

      Διαγραφή
    2. Χωρίς να ξέρω κάτι...ο Ζοτς ήθελε να ξεκουραστεί για λίγο...να μείνει μακριά...ανενεργός...γι αυτό δεν δέχτηκε και καμία πρόταση...

      Διαγραφή
    3. Ο ΜΠΡΑΜΟΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ!ΚΑΙ ΝΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ!ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!

      Διαγραφή
  56. Ο Ζοτσς προτίμησε να ξεκουραστεί για ένα χρόνο..Θα γυρίσει με φρέσκιες ιδέες πιστεύω κ με το μπάτζετ χαμηλωμένο..Όσον αφορά Ναταλία τον Μπράμος σίγουρα θα τον θέλει κ στο Σόφο ας κάνει μια υποχώρηση!!!

    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Λέτε να γυρίσει ο Ζοτς και να εχει τον Άρτζι για βοηθό χιχι ? Καταρχήν θα δεχόταν ποτέ ο Ζοτς να δουλέψει χωρίς Ιτούδη, γιατί είναι κάτι πολύ περισσότερο από απλοί συνεργάτες ? Κατά δεύτερον θα δεχόταν ο Άρτζι να είναι βοηθός ? :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΤΑΛΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΩ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΩΣ ΣΚΕΨΗ?

      Διαγραφή
    2. Ευκολακι...θα δεχοταν μονο εαν ο Ιτουδης γινοταν πρωτος προπονητης...απλο δεν ειναι?

      Διαγραφή
    3. ΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΙΤΟΥΔΗΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ!

      Διαγραφή
    4. Τόσα έχω πει καλέ μου Mat ένα ακόμη θα πειράξει χιχι ??

      Διαγραφή
    5. O RG δε νομίζω να δεχόταν ποτέ να γίνει βοηθός κάποιου..Είναι ένας προπονητής αξιόλογος με χαρακτήρα κ προσωπικότητα κατά την άποψη μου!!Τώρα με τον Ιτούδη δε ξέρω τι έχει παιχτεί στο παρασκήνιο κ καλό θα ήτανε κάποια στιγμή ο admin να μας διαφωτίσει!!

      Νίκος

      Διαγραφή
    6. Και ο Πεδουλάκης ?? Για φανταστειτε να τα καταφέρει φέτος και να πάρει πρωτάθλημα και να κάνει κάνα τρελό στην Ευρωλίγκα.... θα πάει μετά για βοηθός ??

      Διαγραφή
    7. Αν είναι να γυρίσει ο Ζότς δε μπορουμε να κάνουμε κάτι για τον Πεδουλάκη..Αν κάνει κ κανένα τρελό όπως λές σε πρωτάθλημα-ευρωλίγκα τότε τον βλέπω να γίνεται περιζήτητος στην Ευρώπη..χαχαχα

      Νίκος

      Διαγραφή
  58. Δεν ισχυει αυτο που λες για Ιτουδη...δεν ειναι τυχαιο οτι δεχτηκε προταση πριν το ματς με τη Ρεαλ...σωστα;zoc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΦΙΛΕ ΖΟC!ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΡΑΝΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

      Διαγραφή
    2. Και πως ήταν μαζί τόσες μέρες στην Αμερική ?

      Διαγραφή
    3. υποθετω οτι εννοεί τις σχεσεις του με την διοικηση και οχι με τον Ζοτς.

      Διαγραφή
    4. Πραγματι υπηρξε παρεξηγηση ωστοσο την Κυριακη πριν το ματς με τη Ρεαλ ο Μανος τον συναντησε σε καφε στην Ηρακλειτου κοντα στα Βριλησια για να αναλαβει.Δεν προχωρησε λογω αποτελεσματων...επισης ο Μανος επισκεφθηκε το Ζοτς στη Βαρκελωνη διαβιβαζοντας μηνυμα απο το ΔΓιαννακοπουλο (μιλησε τηλεφωνικα με Ζοτς).Ο Ζελικο ζητησε να εχει γενικο κουμαντο,παραπανω απο 16μυρια μπατζετ και να σταματησει ο ΔΓ να κυνηγαει φαντασματα

      Διαγραφή
    5. ΛΕΣ ΤΟ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΔΙΚΟ ΦΙΛΕ??:)

      Διαγραφή
  59. Παιδια κλαει η κορουλα μου και πρεπει να σας αφησω...Θα μπω το πρωι να δω την απαντηση του Mat.Πολυ ωραια παρεα.Mat προσπαθησα να στειλω το mail μου αλλα δεν μπορεσα οποτε το λεω φανερα.Δεν υπαρχει προβλημα.Vasiliskost@yahoo.gr.Οσο για το κερασμα...ισχυει! Αν ειναι να γυρισει ο Ζελικο!Βασιλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ ΤΩΡΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ???ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ!

      Διαγραφή
    2. Άρχοντας ο Βασίλης !!!! Respect :-) Να σου ζήσει η μικρούλα και να την καμαρώσεις όπως εκείνη θα επιθυμεί και θα την κάνει ευτυχισμένη

      Διαγραφή
  60. ΠΕΣ ΜΑΣΣΣΣ.....ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΣΣΣΣΣΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ!ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΣΟΥΣ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΑΙL ΣΤΟ trifillakia@yahoo.gr AMEΣΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΠΡΟΣΕΚΤΟΣ!ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ!ΟΠΟΤΕ ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΝΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΤΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΑΜΕΣΑ MAIL!KAI NA ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΛΕΟΝ!ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ!

      Διαγραφή
  61. Αντε να μεινω λιγο ακομα...Πες το Mat...Ναταλια μου σε ευχαριστω πολυ.Σε βλεπω γραφεις και σε ενα αλλο site.Κι εγω το ιδιο.Μπορει να με θυμηθεις.Βασιλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ ΤΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!

      Διαγραφή
    2. Βασίλη έχει πολύ ενδιαφέρον για το πως θα εξελιχθεί η χρονιά με την ομάδα οπότε συμμετεχω σε κάθε αξιόλογη παρέα/συζήτηση

      Διαγραφή
  62. Υπαρχει πιθανοτητα επιστροφης ονοματος και οχι του ιδιου παικτη...Τζεντίλε τζουνιορ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΤΖΕΝΤΙΛΕ ΤΖΟΥΝΙΟΡ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ

      Διαγραφή
    2. Εχει την ιδια μπασκετικη τρελα με τον πατερα του...ποιος θα ξεχασει το γκολ φαουλ στο σεφ που μας εδωσε την κουπα;;; γιατι αυτο εκανε τη διαφορα και οχι το τριποντο του Οικονομου...ενα μεγαλο respect στον Ναντο λοιπον!

      Διαγραφή
  63. ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑ ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ!Η ΠΙΘΑΝΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ Ζ Ε Λ Ι Κ Ο Ο Μ Π Ρ Α Ν Τ Ο Β Ι Τ Σ !!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πές το Χρυσόστομε..Αν κ κατά βάθος αυτό πιστεύαμε όλοι..Μακάρι να είναι έτσι φίλε!!

      Νίκος

      Διαγραφή
    2. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΙΑ!

      Διαγραφή
    3. Αποριες:
      1. Που το στηριζεις αυτο?
      2. Ειναι σαν το ρεπορταζ που εκανες στον αγωνα με τον ΚΑΟΔ οτι ο ΠΑΟ παει για Σερμαντινι?
      3. Με ολο το θαρρος αλλα δεν ειναι δυνατον να λεμε τετοια πραγματα οταν ακομα ειμαστε ουτε στα μεσα της χρονιας.
      4. Ελπιζω να υπαρχει η πρεπουσα σοβαροτητα γιατι πρεπει να γνωριζεις οτι την Παρασκευη στο γηπεδο οι μισοι θα μιλανε για επειστροφη Ζελικο...και ο νοών νοειτω.

      Συγνωμη εαν ειμαι επιθετικος αλλα τετοιες πληροφοριες εχουν πολυ μεγαλο αντίκτυπο.


      Φριξος

      Διαγραφή
  64. Να εισαι καλα Mat.Σ'ευχαριστω πολυ.Κι εσυ το ιδιο οπως και αλλα παιδια εδω μεσα.Θα τα λεμε πιο συχνα στο εξης.Βασιλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΝΕΑ
    ΤΟ ΝΟΗΜΑ-ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ
    ΕΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ
    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ-ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ-ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ
    20000 ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    Υ.Γ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΙ-ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΨΗΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Στειλτε ονοματα για τα μπουζουκια παιδια...Βασιλης.Καλο βραδυ σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΒΑΣΙΛΗ!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!

      Διαγραφή
    2. Για να μη σε βάλουμε σε έξοδα Βασίλη μιας κ έχεις την κορούλα σου συμβιβαζόμαστε κ με καφεδάκι
      άμα λάχει κ στο γήπεδο!!

      Νίκος

      Διαγραφή
  67. Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΕΤΣΙ!

      Διαγραφή
  68. Τι ετσι απλα? Θελουμε λεπτομερειες κ παρασκηνιο...χαχαχα dim

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΠΡΙΝ ΠΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ Ο ΘΕΜΗΣ Ο ΛΙΟΓΚΟΣ Ο KOSTAS ZTS ΚΑΙ Η ΝΑΤΑΛΙΑ!ΑΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ!

      Διαγραφή
  69. Να γίνω λίγο η σπαστική της υπόθεσης ? Εμένα μου αρέσει λίγο που έχω αγωνία για το παιχνίδι, που βλέπω άλλη εικόνα, που έχει και λίγο transition offence όπως έχουν γράψει κάποιοι... θα γυρίσουμε πάλι στα ίδια ? OK φέρνουν κούπες αλλά θελω και θέαμα :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Υπάρχει περίπτωση να έχουμε νεότερα για τον Σόφο αύριο, και αναλόγως (αν είναι άσχημα τα αποτελέσματα) να κινηθούμε εντονότερα για προσθήκη της τελευταίας στιγμής?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε