Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Το unfair του Ομπράντοβιτς και οι κανονισμοί στην Τουρκία!

Επειδή έχουμε δεσμευθεί από αυτή τη σελίδα ότι θα λέμε ότι μαθαίνουμε είμαστε εδώ για να τηρήσουμε αυτή την υπόσχεση. Ρίξαμε τα δίχτυα μας προς Βόσπορο μεριά και αλιεύσαμε στο δίχτυ μας κάτι πολύ ενδιαφέρον. Προχτές λοιπόν και αφού είχε συμφωνήσει με τη Φενέρ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μάθαμε ότι έκανε κρούση στον Δημήτρη Διαμαντίδη. Ναι καλά διαβάσατε. Τον άνθρωπο που είναι συνυφασμένο με την ιστορία του Παναθηναϊκού. Τον είχε χρόνια παίκτη, τον αγαπάει αλλά μια κίνηση τελείως unfair που αν ίδρωνε τον αυτί του Διαμαντίδη (δεν υπήρχε περίπτωση φυσικά) θα δημιουργούσε τεράστιο πρόβλημα στον Παναθηναϊκό. Αυτό όμως δεν το σκέφτηκε ο Ομπράντοβιτς που έχει ήδη αρχίσει να λειτουργεί ως αντίπαλος και έτσι πρέπει πλέον να τον βλέπουμε και εμείς. Τον αγαπάμε όλοι αλλά μέχρι εκεί. Τώρα είναι κόντρα στον Παναθηναϊκό και ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από όλα και όλους!
Και αφήνοντας το θέμα Διαμαντίδη να σας αναφέρω μια λεπτομέρεια που ίσως κάνει τη διαφορά όμως. Οι  κανονισμοί στην Τουρκία άλλαξαν και μια Τούρκικη ομάδα υποχρεούται να έχει στη δωδεκάδα 7 Τούρκους και 5 ξένους. Από τους 7 Τούρκους οι 2 υποχρεωτικά πρέπει να βρίσκονται στην πεντάδα κάθε φορά. Αυτή τη στιγμή η Φενέρ έχει με συμβόλαιο Μακ Κάλεμπ και Σάτο ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση για Πρέλζιτς και Μπογκντάνοβιτς. Αυτοί μας κάνουν τον αριθμό 4. Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες λοιπόν ακόμα και για τον καλύτερο όπως είναι ο Ζοτς.
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

26 σχόλια:

  1. Αστο φίλε, δεν τα χαυουμε αυτά.

    Δυστυχώς για όλους εσάς που θέλετε να πετάτε διάφορες (unfair) μπηχτές για Ζοτς, την απάντηση την έδωσε ο πρόεδρος. Έχει άριστες σχεσεις με Ζοτς και είναι βέβαιο πως κάποια στιγμή θα ξανασυνεργαστεί μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για ματσιουλη δεν γραφουν τιποτα (στο εξωφυλλο) πρασινη σημερα 3/7 τι εγινε,εφυγε οριστικα η εχουμε ελπιδα;;;;μια ανακοινωση δεν ειδα οτι εφυγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποσώς με ενδιαφέρει φίλε μου αν τα χαύεις ή όχι..Είσαι τόσο επιφανειακός σε αυτό που διαβάζεις που δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Θα μου πεις εσύ εμένα ποιες είναι οι σχέσεις με τον Δημήτρη που λέω μήνες για συζητήσεις; Έχει καμιά σχέση αυτό που έγραψα στο άρθρο με αυτό που λες εσύ; Έλεος κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία και τρολλάρετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για Ματσιούλις δεν νομίζω ότι υπάρχει γυρισμός..Δεν είναι ότι δεν τον θέλαμε απλά θέλει κάτι διαφορετικό ο Πεδουλάκης δεδομένης και της μεταγραφής Γιάνκοβιτς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε ανώνυμε ποιοί είμαστε όλοι εμείς που πετάμε μπηχτές για ζοτς;;εμείς ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ;;;απαντάτε απλά έτσι για την κόντρα ε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν διαφωνω καπου με σενα Εξαστερε...αλλα ρε παιδια αυτο με την ανωνυμια ελεος δηλαδη,το εχω ξαναπει,εσυ εξαστερε θεωρεις τον εαυτο σου παραπανω επωνυμο?Αν θελετε να μιλαμε ολοι επωνυμα,καντε το site να λειτουργει αποκλειστικα με μελη,και απαγορευστε τον οχετο που διαβαζουμε καποιες φορες στο chat.
    O Ζελικο προφανως την εκανε την επιλογη του,συνεχιζεις να πιστευεις οτι υπηρξε περιπτωση να γυρισει φετος στον ΠΑΟ?δεν στο λεω κακοπροαιρετα,απλα ρωταω.
    Κατα τα αλλα μεταγραφικα,γιατι 5ος?Παππας στην εξεδρα δηλαδη?

    Αουγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε μου όταν ανέβει πάλι το site δεν θα γίνεται πλέον σχόλιο χωρίς εγγραφή..Και για το τσατ είμαι μαζί σου και προσπαθώ να το κάνω και αυτό με εγγραφή..Αν ήταν άλλο το αποτέλεσμα στους τελικούς ίσως να είχαμε άλλη κατάληξη..Ο Παππάς δεν υπάρχει περίπτωση να πάει στην εξέδρα...Υπολογίζεται και θα παίρνει αρκετό χρόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απαραδεκτος ο Ζοτς ... οχι μονο δεν εμεινε χωρις ομαδα για δευτερη σερι χρονια , αλλα ζητησε και τον Διαμαντιδη συμφωνα παντα με τον Ματ .. Δεν ηξερε ο Ζοτς οτι ο Διαμαντιδης εχει αποφασισει να μεινει απο Φλεβαρη ! Να μην ξαναγυρισει , ας κατσει τνα τρωει τα λεφτα των Τουρκων ! Εχουμε Πεδουλακη εμεις που ειναι και Παναθας και δεν στηνει ματς σαν παικτης του Παο μας ! ετσι σωστη ενημερωση πανω απ' ολα ! σωστα και Γιαννακοπουλικα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν το έγραψες εσυ Ματ το σχολιο, τοτε οκ, δεν αμφισβητω τις δικες σου προθεσεις για Ζοτς, ξερω πως τον εκτιμας.

    Ωστόσο, θεωρω πως καποιος σου βαζει φιτιλια μεταφεροντας σου τετοιες κακοηθειες. Πώς ειναι δυνατον να έμαθε κατι τετοιο χτες κιολας η πηγη σου? Μιλησε με τον Μητσο? Το θεωρω απιθανο. Απλα υπαρχει ενας κυκλος ανθρωπων (δημοσιογραφων και οχι μονο) που μπορει να ειναι κοντα στη διοικηση ή τελωσπαντων προσπαθουν να ειναι κοντα γλυφοντας και οι οποιοι δε χανουν ευκαιρια να βγαζουν χολες και ασχημα υπονοουμενα για Ζοτς. Ευτυχως ο προεδρος δεν τα συμμεριζεται αυτα και εχει φτιαξει τις σχεσεις του με Ζοτς, ιδιως τωρα που χωρισαν τα τσανακια τους με τον Ιτουδη.

    Οι ίδιοι προφανως κυκλοφορησαν το αλλο απιθανο οτι και καλα ο ΔΓ περιμενε απαντηση απο Ζοτς και εμεινε στο περιμενε. Σουρεαλιστικο!!! Δηλαδη ο Δημητρης μετα και το θριαμβευτικο νταμπλ που πηρε ο Πεδουλακης δεν ειχε καταληξει Ιουνη μηνα στο οτι θα τον κρατησει? Ή μηπως ο Ζοτς δεν καταλαβε -ακομα κι αν ηθελε να γυρισει - πως αυτη τη στιγμη θα ηταν unfair για Πεδουλακη να παρει τη θεση του τωρα? Και μαλιστα και καλα "ο Δημητρης περιμενε τηλεφωνο που ποτε δεν ηρθε"? Κατι τετοιο ειναι τρελο και να εισαι σιγουρος πως θα εκανε τουρκο το ΔΓ και δε θα ηθελε ουτε να τον βλεπει το Ζοτς. Ευτυχως, δεν φαινεται κατι τετοιο, ισα ισα το αντιθετο φαινεται απο τις δηλωσεις του Δημητρη.

    Ξαναλεω, μην το παρεις προσωπικα γιατι θεωρω πως εισαι ειλικρινης και εντιμος και αγαπας την ομαδα. Απλα η γνωμη μου ειναι πως πρεπει να φιλτραρεις καλυτερα τις πληροφοριες που εχεις και να εισαι περισσοτερο καχυποπτος απεναντι στις προθεσεις που εχει όποιος ξεκιναει τετοιες φημες (ΠΡΟΣΕΞΕ: λεω ξεκιναει, όχι δηλαδη απαραιτητως πως αυτος που σου λεει ειναι υστεροβουλος, αλλα ενδεχομενως αυτος ο οποιος τα λεει στην πηγη σου να ειναι υστεροβουλος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. H ειρωνεία σου αλλού Γιάννη και όχι σε αυτή τη σελίδα. Και πόσο μάλλον σε μένει που δεν έχεις την παραμικρή ιδέα τι είναι ο Παναθηναϊκός για μένα! Αν θέλεις τόσο τον Ζοτς μπορείς να πάρεις ένα διαρκείας της Φενέρ..Ένα τσιγάρο δρόμος είναι.Κατάλαβε όμως ότι ο Παναθηναϊκός δεν εξαρτάται από κανέναν! Όσο για το Γιαννακοπουλικά που πετάς θα σου πω ότι στηρίζω τη διοίκηση και οι Γιαννακοπουλοι είναι οι μόνοι που πραγματικά αγαπάνε τον Παναθηναϊκο και το έχουν δείξει εμπράκτως!Αν κάνουν λάθος θα κριθούν. Αν έχεις κάποιο παράπονο από αυτούς 36 χρόνια τώρα να μας το πεις να το ξέρουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε μου να σου πω καταρχήν ότι δεν έχω πάρε-δώσε με δημοσιογράφους γιατί δεν είμαι και εγώ. Από εκεί και πέρα οι πηγές που έχω πάντα μου μεταφέρουν σωστά πράγματα και είναι διαφορετικές να ξέρεις..Και πολλές φορές αν κρίνω ότι κάτι δεν μου αρέσει το ρωτάω και αλλού. Σκοπός μου είναι να σας γράφω ότι ισχύει και αυτά που μαθαίνω..Αυτό κάνω τόσο καιρό και βλέπετε ότι 9/10 είμαι μέσα. Για άνθρωπο που δεν είναι δημοσιογράφος νομίζω το ποσοστό είναι εξωπραγματικό. Από εκεί και πέρα σας είχα πει μήνες και για τον Ιτούδη και ότι οι σχέσεις έχουν φτιάξει..Το ότι έγινε μια κρούση στον Διαμαντίδη όντας τυπικά ελεύθερος δεν έχει να κάνει με τις σχέσεις..Προσπαθεί ο άνθρωπος λειτουρώντας επαγγελματικά να πατήσει σε κάποιες σταθερές στη νέα του ομάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΕΝΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ UNFAIR?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θες πραγματικά τώρα απάντηση σε αυτό το σχόλιο που έκανες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι σχέση έχει να θέλουμε εμείς ένα παίκτη από τη Φενέρ με το να θέλει αυτός τον Διαμαντίδη από τον Παναθηναϊκό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. mat o zots einai xazos;den hksere oti o 3d tha minei ston pao kalw tha einai na min pisteyeis oti soy lene opos oti den apantise o zots les kai egine kamia protasi pote mpoza13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Πρελντζιτς ειναι Τουρκος παιδια, παιζει χρονια στην εθνικη Τουρκιας και ο Μπογκντανοβιτς ειναι σιγουρο οτι θα φυγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Mat παίζει να αλλάξει κάτι στην υπόθεση του 3D ?? έχεις ακούσει κάτι ? ... επειδή ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί από την ΚΑΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Eντάξει Μπόζα μην σου θίξουμε τον άγιο Ζοτς..Εσύ ξέρεις καλύτερα από μένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΟ UNFAIR ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΖΟΤΣ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ναταλία έχει συμφωνήσει ο Διαμαντίδης..Θέλει να μείνει εδώ ο άνθρωπος και το φωνάζει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ότι πεις ανώνυμε..Θα σου χαλάσω εγώ χατήρι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς εξυπνάκηδες που έσπευσαν να κράξουν το συντάκτη για τα γραφόμενά του: την κρούση Διαμαντίδη από Ζοτς την υπαινίσσεται ξεκάθαρα και ο Παπαδογιάννης στο gazzetta. Μπορεί να είναι παπαρολόγος πολλές φορές, αλλά δε γράφει ανυπόστατα πράγματα για τέτοια θέματα. Καταλήγει ότι αν ο Διαμαντίδης δεν ήταν αυτός που είναι, μπορεί και να άκουγε τις Κασσάνδρες της Τουρκίας, αλλά εμφανίζεται σίγουρος πως θα μείνει στον ΠΑΟ. Καταλάβετέ το μερικοί, το Ζοτς τον αγαπήσαμε και ακόμα τον εκτιμάμε και δεν ξεχνάμε την προσφορά του, αλλά ΠΑΕΙ, ΕΦΥΓΕ, και πλέον καλό θα είναι να τον αντιμετωπίσουμε σαν αντίπαλο.

    UK13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΚΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΚΤΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΕ ΘΕΜΑ UNFAIR AΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Μήτσος έχει δηλώσει επανηλειμμένα πως θέλει να μείνει και μάλιστα πέρσυ τον είχαν ρωτήσει σε συνέντευξη " αν του χρόνου σε θελήσει ο Ζοτς στην επόμενη ομάδα του θα πας;" και απάντησε όχι, θελω να μεινω εδω αν με θελει κι ο ΠΑΟ.

    Επίσης, έχει διαμηνύσει στον μανατζερ του να μην δεεται προσφορες απο αλλες ομαδες.

    Αν λοιπον υπαρχει εστω και η παραμικρη υποψια πως φευγει, αυτό θα οφείλεται 100% σε τυχον μικρη προταση απο πλευρας διοικησης. Αν δηλαδη η διοικηση του προσφερει πχ 1,2 εκ ευρω το χρονο (ποσο πολυ μικρο για Μητσο), τοτε υποθετω θα το σκεφτει. Ή για να το πω πιο σωστα, ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΑ ΜΗΝΤΙΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΖΟΤΣ

    Το έγραψα με κεφαλαια για να αντιληφθειτε πως θα πρεπει να σκεφτεστε οταν διαβαζετε διαφορα στα μηντια ως "πληροφοριες", 'ειδησεις" κλπ ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε