Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Η μεγάλη μεταγραφή σε άλλη μία πρώτη αποκλειστικότητα από τα trifillakia!!! (Update)

Σας το είπαμε πρώτοι από χτες το βράδυ ενώ δεν υπήρχε καν σαν σκέψη σε καμία αθλητική ιστοσελίδα. Σας είπαμε το μεσημέρι ότι είναι οριστικό ότι ο Φώτσης θα επιστρέψει και θα φορέσει πάλι τα αγαπημένα του πράσινα ενώ οι ιστοσελίδες άρχισαν σιγά σιγά να βγάζουν για συζητήσεις με τον παίκτη. Επειδή ξέρουμε λοιπόν ότι αγωνιάτε όσο και εμείς για την μεγάλη επιστροφή του Αντώναρου θα σας πούμε ότι το θέμα έχει κλειδώσει οριστικά και το μόνο που μένει είναι κάποιες τυπικές διαδικασίες για την αποδέσμευση και να ανακοινωθεί οριστικά. Ο Φώτσης για τα επόμενα 2,5 χρόνια θα είναι κάτοικος ΟΑΚΑ για να σηκώσει πάλι όλες τις κούπες! Ξανασμίγουν τα αηδόνια στο ΟΑΚΑ και αυτή δεν θα είναι η μοναδική επιστροφή. Εδώ θα είμαστε καλά να είμαστε και έχουμε πολλά να πούμε και να δούμε ακόμα. Εσείς σε αυτή την παρέα ένα θέλω να θυμάστε.. Η πράσινη αυτοκρατορία είναι εδώ και αρχίζει και πάλι την αντεπίθεσή της!

UPDATE 12:50: Εμείς εμμένουμε στην πληροφορία μας ότι η υπόθεση θα κλείσει θετικά και ο Αντώνης Φώτσης θα φορέσει από τώρα τα πράσινα. Δεν έχουμε λάβει κάποια άλλη εξέλιξη από αυτή που σας μεταφέραμε από την πρώτη στιγμή. Να έχετε υπόψη ότι οι Ιταλοί αν μυριστούν χρήμα είναι πρώτοι στα παιχνίδια. To παιχνίδι παίζεται στα 400.000 μέχρι το τέλος της σεζόν. Ότι νεότερο υπάρχει θα σας το μεταφέρουμε αμέσως! Τέλος, θέλω να πω ότι αυτή η σελίδα εδώ δεν έχει να κερδίσει κάτι καθώς ούτε διαφημίσεις έχουμε ούτε τίποτα. Θέλουμε να μοιραζόμαστε άμεσα τις ειδήσεις με όλους τους Παναθηναικούς και πραγματικά είμαστε πολύ χαρούμενοι για την παρέα που έχουμε φτιάξει!
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

69 σχόλια:

  1. MAT ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.
    ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.
    Ο ΒΑΤΜΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΡΙΔΙΜΟ ΣΟΦΟ-ΒΑΤΜΑΝ-ΚΑΠΟΝΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΝΤΟΥΜΠΛΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΟΦΟ ΟΙ ΑΜΥΝΕΣ.
    Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΑΒΟΡΙ.

    kostas13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AYTH H ΠΑΡΕΑ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!ΚΑΙ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

    Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΣΟ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ.
    ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΑΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΥΣΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΒΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΓΛΩΣΣΑ.

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ....ΤΑ ΑΗΔΟΝΙΑ ΘΑ ΣΜΙΞΟΥΝ ΞΑΝΑ..........
    ΟΧΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ......ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ

    kostas13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Gregory kalogreza Φίλε mat επειδή γουστάρω το site sou και την παρέα-συζήτηση που κάνουμε με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού ,ο batman έρχεται και που το ξέρω? κάποιος απο την ομάδα μεσα το μαρτύρησε.τελος πάντων ενα ενα τα παζλ μπαίνουν στη θέση τους Άντε να δούμε και τον άρχοντα για να παμε στα ουράνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ...ΤΑ ΑΗΔΟΝΙΑ ΞΑΝΑΣΜΙΓΟΥΝ ΕΝΑ ΕΝΑ!ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΑΡΕΑ!

      Διαγραφή
  5. ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΟΤΙ Ο ΒΑΤΜΑΝ ΓΥΡΙΖΕΙ, ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ PASTE ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΜΑΤ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

    kostas13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γνησιος απογονος Γιαννακοπουλων θα αρχισει τα παλαβα να σκορπαει λεφτα σε σαπιο υποβαθρο? (προπονητης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ!ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ!

      Διαγραφή
  7. ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ..ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ!ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ!ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ!ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ!ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΗΔΗ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. υπαρχει περιπτωση να γινει κινηση και για πλει μεικερ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ!

      Διαγραφή
  9. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΑΤ.
    ΕΣΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΝ ΕΙΔΗΔΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
    ΜΑΤ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΞΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΑΝΩ, ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΚΙΝΗΣΗ;

    ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΠΛΑΝΟ.
    ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ

    KOSTAS13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΧΤΥΠΗΤΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!ΦΕΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ 3 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

      Διαγραφή
  10. 3 ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΜΙΚΡΟΥΣ.
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ.

    ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΣΜΕ.ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ANTE ME TO KALO O BATMAN NA EPISTREPSEI STIN VASI TOU.... DARK KNIGHT RISES.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όταν λες πως δεν θα ναι κ η μοναδική επιστροφή τί εννοείς;;Κ επίσης υπάρχει θέμα προπονητή για το καλοκαίρι;Συνέχισε κάνειες καλή δουλειά φίλε μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

      Διαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παρόλο που θα ήμουν αφελής να μη θέλω πίσω τον άρχοντα, θα είμαι απόλυτα ειλικρινής... αν ο Άρτζι μας πάει έστω στο F4 (όχι να πάρει το 7ο) και πάρει και το πρωτάθλημα δε νομίζω ότι θα είναι ούτε δίκαιο, ούτε έντιμο να τον διώξουμε. Ξεκάθαρα πράγματα. Και γιατί σε μια δύσκολη στιγμή ήταν εκεί κι ίσως σε βγάλει και ασπροπρόπωπο και γιατί στην τελική θα έχει δείξει ότι μπορεί. Αν τώρα υπάρχει σκέψη για κάτι που να περιλαμβάνει και τους 2 ΟΚ πάω πάσο. Και να είμαστε ρεαλιστές έτσι... πέρυσι με τον άρχοντα και με τους 'χ' παίκτες είχαμε χάσει τα σκήπτρα από το γαύρο. Δε θα γίνω προσωπολάγνος και να θέλω τις παλιές καλες δόξες απλά για να τις βλέπω και να νιώθω όμορφα. Θέλω να έχω κι αποτέλεσμα. Τι εννοώ, καλός και χρυσος ο Μπατίστ, αλλά δε θα τον ήθελα στη θέση του Λάσμε. Και τους δύο μαζί εννοείται ότι τους θέλω. Δε θα ήθελα να θυσιαστεί κάποιος από τους τωρινούς παίχτες που έχουν δείξει ότι μπορούν για να επαναφέρω μνήμες του παρελθόντος που ξέρουμε ότι δεν έχουν μπροστά τους μέλλον. Συγνώμη αν ήμουν σκληρή, αλλά νομίζω το οφείλουμε σε αυτή την ομάδα να είμαστε ρεαλιστές και να θέλουμε το καλύτερο για αυτή. Tnx/Nat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΤΑΛΙΑ ΕΧΕΙΣ ΣΩΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΜΑΛΚΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΣΟΥΠΟΝΤΙΤΣ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΕΦ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΙΣΩ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΙΜΑΚΟΓΛΟΥ. Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΣΑΜΩΣΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ!

      Διαγραφή
    2. Για τον Άρτζι το βλέπουμε λιγο διαφορετικά, το λέω πάλι δεν τους συγκρίνω ... θεωρώ όμως ότι όλοι πρέπει να έχουν την ευκαιρία τους. Μα παίκτες σαν τον Καϊμάκ έχουν να σου δώσουν ή όπως ο Νικ. Απλώς μη μας παρασύρει ο ενθουσιασμός και αντί για ουσιαστικές νίκες μείνουμε στις επικοινωνιακές. ΠΧ ουάου φέραμε Μπατίστ. Και λέω ξανά, αν ο Μάικ θέλει να παίξει άλλον ένα χρόνο ναι, να έρθει στην Πανάθα να κρεμάσουμε και τη φανέλα του... αλλά μαζί με το Λάσμε. Αλήθεια, επειδή ρώτησε και ένας φίλος παραπάνω... ξέρουμε τι παίζει με Λάσμε και Ματσιούλις ? Και Καπόνο βασικά... εγώ θα τον ήθελα και του χρόνου, φαίνεται άψογος επαγγελματίας, ο τρόπος που τον αντιμετωπίζει ο 3D μου λέει πολλά και πιστεύω ότι έχει να δώσει πράγματα.

      Διαγραφή
    3. Ο Καπόνο αν έρθει κάποιος άλλος προπονητής που θα μπορέσει να τον εκμεταλλευτεί καλύτερα εννοείται πώς πρέπει να μείνει! Οι ανανεώσεις θα γίνουν την ώρα που πρέπει. Ξέρει η διοίκηση τι πρέπει να κάνει. Δεν είναι χαζή να τους χάσει. Απλά όλα είναι συναρτήσει και ποιος θα είναι ο προπονητής του χρόνου!

      Διαγραφή
  15. κάτι μου λέει οτι ξέρεις και για άλλους που γυρνάνε το καλοκαίρι απλά είναι νωρίς ακόμα για αποκαλύψεις.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ!ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ!

      Διαγραφή
  16. http://www.sportando.net/eng/italy/serie-a/50894/livio-proli-fotsis-is-staying-with-us-he-won-t-leave.html
    αξιόπιστο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ..Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ..ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΗΔΗ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠ ΤΗ ΜΥΓΑ ΞΥΓΚΙ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ..ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!

      Διαγραφή
  17. Απαντήσεις
    1. ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΘΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ..ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
  18. kai na min erthei twra tha erthei sigoura to kalokairi ws eleutheros.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΦΩΤΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

      Διαγραφή
  19. ΠΑΙΔΙΑ Ο ΜΑΤ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ.
    ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΙ ΛΕΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.ΚΑΛΗ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΕΡΕΓΓΥΟΣ
    ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ.
    ΜΑΤ ΕΜΑ8ΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ;;

    kostas13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΩΣΤΑ ΕΚΑΝΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ..

      Διαγραφή
  20. αυτοι οι ιταλοι πραγματικα ειναι ανω κατω .....θα μου πεις βεβαια εδω ειναι business και πονταρουν πανω στην εκπεφρασμενη επιθυμια του παναθηναικου αλλα και του ιδιου να ξανασυνεργαστουν ....αν ολα αυτα που διαρρεει ο general manager εχουν μια δοση αληθειας τοτε ας τον κρατησουν και ας σταματησουν να διαρρεουν οτι θελουν να τον δωσουν ...αντε γιατι παραγινε με τη χαζομαρα που τους δερνει.....καραγκιοζηδες ....ομαδα θιασος......ΝικΒερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ..ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΕΚΕΙ

      Διαγραφή
  21. Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΙΣ ΓΡΑΨΑΜΕ ΣΤΟ UPDATE ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ..ΟΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ!ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ!

      Διαγραφή
  22. Πάντως το ότι το Onsports δεν αναφέρει το παραμικρό είτε θετικό είτε αρνητικό νομίζω δείχνει ότι το θέμα είναι σε εξέλιξη αν μη τι άλλο ..... ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΝΑΤΑΛΙΑ..ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ..ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ..ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ!

      Διαγραφή
  23. ΜΠΑΤΜΑΝ ΠΑΡΕ ΤΟ ΜΠΑΤΜΟΜΠΙΛ ΣΟΥ Κ ΕΛΑ.... ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. παιδια μην το ψαχνεται...δν υπάρχει περίπτωση να αφήσουν τον Φωτση χωρίς λεφτά.....και οι 200.000 και 400.000 που έδινε τις 2 προιγούμενες φορές ο δημήτρης...δν υπάρχουν πια....οποτε ας τον περιμένουμε για το καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ 200.000 ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΤΣΗ..ΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ?

      Διαγραφή
    2. Μα αυτό που έχει ακουστεί είναι ότι ο ΠΑΟ είναι διατεθειμένος να καλύψει το υπόλοιπο του ως το καλοκαίρι, οπότε δεν τίθεται θέμα χρημάτων νομίζω ..... σκεφτείτε και το άλλο, αν οι Ιταλοί είναι σε διαπραγματεύσεις με άλλη ομάδα ή κάποιον άλλον παίκτη έστω και ελεύθερο, αν βεβαιωθεί ότι τον έχουν 'χάσει' το Φώτση και καίγονται να κλείσουν μεταγραφή θα είναι πιο δύσκολα τα παζάρια για εκείνους με την άλλη πλευρά

      Διαγραφή
    3. Στην τσέπη του σίγουρα έχει......αλλα μν ξεχνάς οτι το μπάτζετ της φετινής χρονιάς έχει ξεφύγει κατα πολύ απο τον αρχικό προιπολογισμό!Επίσης εκτός απο τα λεφτά που θα ζητήσει η αρμάνι υπολόγιζε και τις 400.000 που απομένουν για τον φώτση!Τώρα για την νέα χρονιά ο φώτσης θα ζητήσει συμβόλαιο....γύρω στο μύριο!

      Διαγραφή
    4. ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ..ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΕΞΤΡΑ Η ΑΡΜΑΝΙ..ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 400 ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ..ΠΙΣΤΕΥΩ Κ ΕΓΩ ΓΥΡΩ ΣΤΟ ΜΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ

      Διαγραφή
    5. ασε με να έχω τις αμφιβολίες μου γι αυτό!!!!διότι αν συνεχίσει έτσι ο λάσμε....πολύ πιθανόν να ζητήσει τα τριπλά απ οτι πέρνει τώρα!με οτι αυτό συνεπάγεται!

      Διαγραφή
  25. Ο ΛΑΣΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ 400..ΔΙΑΚΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 700-800

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. σωστος ο ματ ...το παιχνιδι ειναι γυρω απο τα 400.....απλα πιστευω και αυτο ειναι προσωπικη μου αποψη οτι ο Γιαννακοπουλος ειναι και αυτος σκληρος για τις προηγουμενες φορες που τον ριξαν οι ιταλοι οταν και εδινε περισσοτερα.....οι ιταλοι ειναι σιογυρο οτι θελουν να τον αφησουν το φωτση....αν διαβασετε δηλωσεις ιταλων δημοσιογραφων που ειναι μεσα στην ομαδα θα δειτε οτι μαλιστα τον κατηγορουν απο την ομαδα πως φταιει και δεν ταιριαζει με τον μπουρουση...αυτοι ζοριζονται οχι ο ππαναθηναικος για αυτο και το παιχνιδι της αναμονης....παιζουν το τελευταιο τους χαρτι μπας και αποκομισουν το καλυτερο δυνατο για αυτους....ο χρονος ειναι εναντιον τους.....ΝικΒερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. http://www.youtube.com/watch?v=5HHKi_sEceg ας απολαύσουμε λιγο την τσόντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ?
    Kwstas Zts

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. O BANKS YPARXEI PERIPTOSH NA ALLAXEI? H OMADA PONAEI STON ASO KAI UKIC DEN KANEI (ASXETA ME MIA KALH EMFANISH POU EKANE)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΙΔΙΑ Ο ΜΠΑΝΚΣ ΑΝ ΔΕΝ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..ΠΟΣΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ?

      Διαγραφή
  30. αμα διαβασει κανεις τη συνεντευξη του προεδρου της αρμανι δικαιωνει το ρεπορταζ.... ουσιαστικα δεν λεει πουθενα κολακευτικα λογια οπως τις προηγουμενες φορες για τον φωτση και μαλιστα αφηνει και ανοικτο το ενδεχομενο αντικαταστασης του στα πλει-οφ οποτε νομιζω ειναι σαν να ξεκαθαριζει πως αμα θελει να φυγει δεν του πληρωνει το υπολοιπο συμβολαιο γιατι αμα ειναι να τον πληρωσει κανονικα τον κραταει και ψαχνει με την ανεση της τον αντικαταστατη του αφου δεν θα εχει και οικονομικο οφελος απο την αποχωρηση του....

    οσο για τον μπανκς νομιζω ειναι υπερβολη να προχωρησουμε και σε 3η αντικατασταση στην ιδια θεση μην ξεχναμε αλλωστε οτι ο μεγιστος ζοτς προτιμουσε να παροπλισει παικτες παρα να τους αντικαταστησει νομιζω την βελτιωση στην συγκεκριμενη θεση πρεπει να την ψαξουμε και απο την χρησιμοποιηση περισσοτερου χρονου του ξανθοπουλου.......
    dejan bodiroga

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. http://www.redplanet.gr/basket/kypello_elladas_basket/na-poios-einai-o-sullogos-ths-vrwmias-apokalypsh-twra.2125847.html

    Άσχετο με το θέμα μας, αλλά έχει κυκλοφορήσει και με ενημέρωσε συνάδελφος γαύρος.... ξέρουμε κάτι ? Έχουμε στοιχεία να στηρίξουμε το αντίθετο ? Tnx/Nat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά έχουμε..Εμεις δεν ειμαστε γαυροι και ψευτες..Τα επεισοδια εχουν ηδη ξεκινησει οταν παιζεται αυτο το βιντεο..Αν ειναι μαγκες να δειξουν ολο το βιντεο απο την αρχη!Θα το κανουμε εμεις ομως!

      Διαγραφή
    2. Μπράβο ΜΑΤ, να μην το αφήσουμε αναπάντητο ;-)

      Διαγραφή
    3. ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΟΣΩΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ...ΗΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ http://www.youtube.com/watch?v=j1x28mxovAs ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ..ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ..Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ!

      Διαγραφή
    4. Tnx Mat ... τον 'τάπωσα' ήδη τον καφράκο συνάδελφο χιχι !!

      Διαγραφή
  32. Ποσο σανο αυτοι οι γαυροι θεε μου!χαχαχαχα σε αυτο το βιντεο οταν παει ενας δικος μας και κοπαναει εναν γαυρο τα επεισοδια οχι μονο εχουν ξεκινησει αλλα εχουν μπει και οπαδοι μεσα πραγμα που συνεβη 5 λεπτα μετα!μα καλα που νομιζουν οτι απευθυνονται σε 5χρονα?ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΝΤΑΙΦΑΣ ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΚΟΣΚΩΤΑΣ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΦΟΥΣΤΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. τελικα του φωτση χαλασε(για να τον παρουμε αμεσα τουλαχιστον)???υπαρχει καποια ενημερωση νεοτερη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΑΚΤΙΚΗΣ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ!

      Διαγραφή
  34. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ..ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ...ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Κ ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ Η ΡΟΥΦΙΑΝΟΧΑΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ..ΠΙΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ...ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ ΤΩΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Mat ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΡΜΑΝΙ-ΦΩΤΣΗΣ-ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΑΡΜΑΝΙ..ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 20/2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. MAT H ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ;;
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΡΔΙΛΗ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ 100.000.ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    KOSTAS13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΚΩΣΤΑ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ..ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΙΤΑΛΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. http://prasinanea.gr/basket/article2126254.ece
    ΜΑΤ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕΣ!!!!
    Kwstas Zts

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΠΙΕΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟΝ MAT.ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ.ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ.ΜΟΝΟ Η ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛ@@ΙΑ ΤΩΝ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΚΑΝΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΦΩΤΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ SITE ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ.ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ.ΤΟ ΠΡΩΙ ΒΓΗΚΕ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΦΩΤΣΗΣ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ.ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΤΡΙΚ.ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε