Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Ναι ή Όχι στο ΜΑΙΚ?

  Καλησπέρα στην παρέα.Μιας και απ'ότι βλέπω τα μεταγραφικά απσχολούν τους περισσότερους από εσάς λέω να θέσω ένα ερώτημα σήμερα με σκοπό να πάρει τη μορφή ψηφοφορίας από εσάς....
  ΛΟΙΠΟΝ....επιθυμείτε ή όχι την επιστροφή του MIKE BATISTE στην ομάδα το καλοκαίρι?
  Υ.Γ...Πρώτος στόχος πρέπει να είναι το πρωτάθλημα και μετά η επιστροφή Ζέλικο.Την Τετάρτη σας περιμένω στο γήπεδο κι όποιος θέλει να γνωριστούμε και να συζητήσουμε από κοντά ότι θέλετε.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

53 σχόλια:

  1. Εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι η πλευρά Μπατιστ έχει πλησιάσει ήδη τον Δ.Γ για να κλεισει την καριέρα του στην Αγαπημένη του ομάδα....και όταν εννοώ η πλευρά δν εννοώ τον γνωστό μανατζερ αλλά τον ίδιο τον Μπατίστ....!Προσωπική μου άποψη είναι να θεωρούμε δεδομένο την επιστροφή του Μαικ στην ομάδα έστω και ως 3ος C....Αρκεί να μν ζητήσει πανω απο 300.000-350.000 και να υπάρχει διαθέσιμη θέση ξένου στην ομάδα που λογικά με την ελληνοποιηση που θα γίνει το καλοκαίρι θα υπάρχει...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ.ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΥΧΑΙΑ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΣ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ??

      Διαγραφή
    2. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΔΩ...ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΕ!

      Διαγραφή
    3. Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΓΚΕΣ..ΤΑ ΑΗΔΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΤΕ.....

      Διαγραφή
  3. Θέλω να γυρίσει 100%.Είναι θρύλος για την ομάδα.

    Αλλά είναι ανεξάρτητο νομίζω από τη μεταγραφή ενός ακόμη σέντερ που χρειάζεται η ομάδα όπως και να χει.
    Ο Μάικ θα είναι για ένα χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προσωπικα ΔΕΝ επιθυμω την επιστροφη του μπατιστ στην ομαδα!δεν θεωρω οτι εχει κατι να προσφερει πλεον,αφηστε που ταλαιπωρειται συνεχως και απο τραυματισμους...η μοναδικη πιθανοτητα να μην με χαλουσε στην ομαδα,θα ηταν στη θεση του σοφοκλη και ως 3ος σεντερ,αλλα και παλι ο σοφο ειναι ελληνας και τη θεση του ξενου θα μπορουμε να την καλυψουμε αλλου,οπως στα γκαρντ.μια 3αδα,λασμε-μπουρουση(σον τζειμς ή φορντ απο μπαμπεργκ) και μπατιστ,καλα θα ηταν αλλα και παλι διατηρω τις αμφιβολιες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟΣ ΣΕΝΤΕΡ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ...ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ..ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ..

      Διαγραφή
  5. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΜΑΤ.ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΑ.ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΟΜΩΣ.ΕΓΩ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ 3ο CENTER.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΔΙΑΜΝΤΙΔΗ-ΜΠΑΤΙΣΤ-ΤΣΑΡΤΣΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ματ,δεν γινοταν χθες να μπω λογω δουλειας...ειδα ομως ολα τα σχολια των παιδιων και των δικων σου.κοιτα,η ενσταση η δικια μου ηταν στο οτι χαρακτηρισες οτι τα βγαζουμε απο το μυαλο μας για τον ζελικο,οσων αφορα τα γνωμικα,ενω ηταν φανερο οτι μιλας γι'αυτον!το καταλαβαινω οτι δεν μπορεις να πεις παραπανω πραγματα(γιατι ειμαι σιγουρος οτι ξερεις παραπανω....!!!!),απλα το πηρα λιγο στραβα,με τον τροπο που ηθελες να θολωσεις τα νερα ας πουμε...!!
    οσο για μαικ,αν μεινει ο λσαμε και παρεις και ελληνα για παρτενερ(μπουρουση ή βουγιουκα ας πουμε),τοτε καλα θα ηταν ο μαικ,αλλα αν εχουμε ηδη 2 ξενους σεντερ,προτιμω να μεινει ο σοφοκλης!βασικα,θελω απο τους 3,οι δυο σεντερ να ειναι αθλητικοι,οπως λασμε με σον τζειμς ή ταιους ή φορντ και ο 3ος να εχει πιο ποστ παιχνιδι!και ειδικα σον τζειμς και φορντ,ειναι και αθλητικοι και εχουν και ποστ παιχνιδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αν ειναι για 3ος σεντερ με μια πιθανη τριαδα ψηλων λασμε-ντορσευ και μαικ τοτε ειναι τρομερος ακομα και 40 να παει για 3ο τον θελω με τα χιλια..ειδικα αν γινει και ελληνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδιά τον Σόφο μν τον απαξιώνουμε.....δεν πρόκειται να φύγει απο τον παναθηναικό αν δεν γίνει πρόταση με λεφτά γτι δεν είναι 30άρης μν το ξεχνάμε αυτό!Επίσης και πρόταση με λεφτά να γίνει θα γίνει αποδεκτή μόνο αν συμφωνήσει Ελληνας εκει!Π.Χ(ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ,ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ).Τώρα όσον αφορά τον ΜΑΙΚ Ξερουμε όλοι οτι αν γυρίσει θα είναι ο Μαικ ο παλιος οπως το ίδιο πιστεύουμε και για τον Αντώνη παρά την κακή τους χρονιά!Τώρα εδώ υπάρχει ενα ζήτημα....καθώς στον Παναθηναικό έχει προταθεί και ο JOE DORSEY και είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση που μπορείς να τον αποκτήσεις με λίγα λεφτά παραπάνω απο όσα διαθετεις για Μπατίστ!Βέβαια ο ΝΤΟΡΣΕΥ μπορεί να μας απασχολήσει και σε περίπτωση που δν μείνει ο ΛΑΣΜΕ οπως και ο HINES.Σημειώστε το τελευταίο όνομα καθώς είναι το όνομα που έχει κυκλώσει Δ.Γ για το καλοκαίρι ως απάντηση 3 χρόνια μετά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δημητρη,μακαρι φιλε να χτυπησουμε χαινς,θα ειναι πιο δυνατο χτυπημα απο του σπανουλη,μιας και τον χαινς τον λατρευουν οι γαυροι!και ντορσει-λασμε γουσταρω με χιλια,αλλα δεν ξερω για τον χαρακτηρα του!σε περιπτωση ομως που επιστρεψει ο ζελικο,πρεπει να δουμε τι θα πει και ο ιδιος,και ας εχει κυκλωσει οτι θελει ο γιαννακοπουλος!

      Διαγραφή
    2. Δεν θα γυρίσει ο Ζελικο....Μακάρι να εχουν δίκιο τα παιδία του blog και να ξέρουν κάτι παραπάνω αλλα απο αυτά που ξέρω δν θα γυρίσει.....ωστόσο υπάρχουν εξαιρετικές σχέσεις.....και μάλιστα είναι πολύ πιθανόν να γίνουν και συνεργάτες στο άμεσο μέλλον σε κάτι που σχεδιάζουν καιρό!

      Διαγραφή
    3. πολυ ενημερωμενος φαινεσαι δημητρη(εχουμε και το ιδιο ονομα!)...απ'τη στιγμη που εχουν τοσο εξαιρετικες σχεσεις,γιατι δεν γυρναει;;μπορεις να πεις τι ειναι αυτο που σχεδιαζουν;οσο για τους ελληνες,αυτα που ξερεις,ειναι αυτα που μας εχει πει ο ματ και τα παιδια;

      Διαγραφή
    4. τα παιδιά είναι σουπερ ενημερωμενα....τους παρακολουθώ καιρό!

      Διαγραφή
    5. Αν δεν γυρισει ο Ζοτς, υπαρχουν σκεψεις για αλλον προπονητη;

      Διαγραφή
    6. AN EXEIΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΤ.ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ.

      Διαγραφή
  10. ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΛΟΓΙΑ.ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΑΙ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΡΜΟ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ.ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΜΠΑΤΙΣΤ ΚΛΠ.ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ. ΤΕΛΟΣ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΙ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΠΗΡΑΝ.ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΜΩΣ.stokton

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Olio oi kaloi xorane stin Omada Gregory kalogreza

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. A!Κάτι που έμαθα σήμερα το πρωί....ο ΕΙΣΙ ΛΟ κατά 85% συνεχίζει την καριέρα του στην Τουρκία....και στην εφές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. χωρίς να θέλω να χαλάσω το κλίμα ευφορίας που υπάρχει για τον μπατίστ απλά μια ερώτηση....θεωρείτε οτι αξίζει να πιάσει θέση τρίτου ξένου πέρα από τους συναισθηματισμούς και την αγάπη που τρέφουμε όλοι για το πρόσωπό του....?ειναι 36 ,πολύ πιθανόν επιρρεπής στους τραυματισμούς....θα προτιμούσα να έχει μια θέση στη διοίκηση της ομάδος και από εκεί να βοηθήσει όσο θέλει.....το θέμα είναι να ρίξουμε το μέσο όρο ηλικίας όσο μπορούμε και όχι να τον μεγαλώσουμε ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δημήτρη θα πας γήπεδο την Τετάρτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. MH XEXNAME OTI O MAIK PIANEI THESI XENOU..PLEON OTI ITAN NA PROSFEREI TO PROSFERE...DE NPMIZO OTI TON XREIAZOMASTE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΧΙ....ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΙΚ,ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ BUSINESS......ΜΙΧΑΛΗΣ 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. βασιλη δεν ειμαι απο αθήνα.....οποτε είναι δύσκολο...!στους τελικούς ελπίζω να έρθω αλλα και πάλι λόγω δουλειάς δύσκολο το βλέπω!
    ΜΙΧΑΛΗ ΚΙΚΙΛΗ έχεις πολύ δίκιο σε αυτό που λές για τον ΜΑΙΚ άλλωστε το γράφει πολλές φορές και στο βιβλίο του.....ωστόσο για τον 36αρι ΜΑΙΚ μετά απο τέτοια χρονιά που έχει εισπράξει 2 μύρια....πίστεψέ με οι 350.000 είναι ΒUSINESS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΓΩ ΘΑ ΤΙΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΠΧ ΜΗΝ ΤΡΩΕΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΞΕΝΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δημήτρη ακριβώς αυτό λέω και εγώ,πολύ σωστά έκανε ο ΜΑΙΚ που άρπαξε 2 μύρια από τους Τούρκους,όμως πέσμου την αλήθεια,αυτός ο ΜΑΙΚ που είδες φέτος,με αυτά τα ποσοστά,με αυτή την όρεξη που είδες,με αυτό το μπασκετ που ειδες από αυτόν(ειδικά στα ματς με γαύρο που είχε αν θυμάμαι 2 ποντους και ήταν τραγικός),αυτός ο ΜΑΙΚ που αν το φέρεις πίσω θα σου πιάσει θέση ξένου,λογικά δεν θα σου προσφέρει πολλα(περα από εμπειρια,θα σου θυμίζει το ένδοξο παρελθον,θα έχεισ ένα παίχτη σ΄υμβολο κτλ κτλ),θα ζητήσει σίγουρα κάποιο αντίτιμο χρηματικό που θα είναι αξιοσέβαστο γιατί δεν γίνεται από 2 μύρια να πεσεις στις 200.000 και με την ιστορία που κουβαλας(σιγουρα ομαδες απο ρςσσια θα μπορεί να βρει χαρτί)και μεταξυ μας τώρα αγωνιστικα δεν θα έχεις ποια και τις τρελές απαιτήσεις(πολλοι τραυματισμοί,δεν αντέχει τα πολλά παιχνίδια,μεγάλη ηλικία,εχασε πολλα κιλά κτλ κτλ) πεσμου αλήθεια αν γυρίσει ο Γιαννακόπουλος και σου πει τον ΜΑΙΚ τον έχουμε στην καρδιά μας ,πρόσφερε πολλά ,είναι μέρος της ιστορίας μας και όταν έρθει η ώρα θα τον τιμήσουμε όπως πρέπει ΑΛΛΑ έγω θέλω ευρωπαικό και η άξια του ποια δεν είναι οπως ήταν και επειδη business einai business εγω θα του βγάλω το καπέλο...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΑΤ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ HOOPFELLAS ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΥΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΦΕΤΟΣ.
    ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΝΟ ΡΩΤΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ..ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ..

      Διαγραφή
    2. ΜΑΤ ΕΓΩ ΕΣΕΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΣΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ. ΤΟ ΣΑΙΤ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.

      Διαγραφή
  21. ναι ναι ο εγκυρος jim του HOOPFELLAS....με τα επικά άρθρα όπως ΝΤΟΡΟΝΜΠΕΡΜΑΝ(ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΠΕΡΚΙΝΣ)τα εμετικά σχόλια για γκίστ και ούκιτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΨΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ? RESPECT ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ.ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΚΙΝΣ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ-ΠΙΤΜΠΟΥΛ ΚΑΙ ΛΑΓΩΝΙΚΟΥ Κ-9...ΕΝΩ Ο ΓΚΙΣΤ ΚΑΙ Ο ΟΥΚΙΤΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΛΟ Η ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΟΧΙ.

      Διαγραφή
  23. τυχαια χτες βρηκα αυτο το παναθηναικο σαιτ με αξιολογα αρθρα,αξιζει να το δειτε.Η αναφορα στην οικογενεια με ιστορικες αναφορες ηταν το καλυτερο που διαβασα τελευταια.http://doubleteam.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αν κανονισετε γηπεδακι την τεταρτη να βρεθουμε εγω ειμαι μεσα.. Χρονο εχουμε μπολικο εμεις οι ανεργοι.
    Τα 30 ευρω μας λειπουν αλλα θα την βρουμε την ακρη μεχρι την τεταρτη.

    Απελιστας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. A και πεστε του μυρωδια να μας δωσει πεντε ματσακια να παιξουμε τα αντιθετα μπας και βγαλουμε και κανενα φραγκο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ναι στο Mike αλλα με το ρολο που πρεπει και για τον ιδιο και για την ομαδα.Ειναι σημαντικο να υπαρχουν στην ομαδα αυτος ο Φωτσης και ο Μητσος,αλλα ο μ.ο ηλικιας πρεπει να πεσει γιατι δεν πηραμε και λιγους 30αρηδες και φετος.O hoopfellas αν τον διαβαζετε τακτικα μονο ασχημα πραγματα δεν εγραφε ολη τη χρονια για τον ΠΑΟ.Απλα εκφερει την αποψη του,και εγω δεν συμφωνω σε πολλα μαζι του,και ειδικα ο Περκινς στον ΟΣΦΠ δεν τον δικαιωσε καθολου,αλλα βλεπει αρκετα μπροστα σε καποια πραγματα.Περιμενουμε να δουμε,και για Ζοτς και για ολα τα ανοικτα ζητηματα.Προσωπικα αν ο Ζοτς μεινει Ευρωπη το βλεπω δυσκολο να εργαστει καπου εκτος των ΠΑΟ,ΡΕΑΛ,ΜΠΑΡΤΣΑ,CSKA...και απ οτι φαινεται θα μεινει Ευρωπη.

    Αουγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. H Μπαρτσα δεν φαινεται να εχει θεμα προπονητη...η CSKA εχει θολο τοπιο,οπως και ο ΠΑΟ...τη Ρεαλ βλεπω εγω σαν πραγματικη απειλη.

    Αουγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εγώ προτιμώ τον Μάικ σε διοικητικό πόστο ή κάτι τέτοιο. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χαραμίσουμε ούτε 1 θέση (ξένου μάλιστα) στο ρόστερ, ούτε 300-350 χιλιάρικα. Δυστυχώς η ψυχρή αλήθεια είναι αυτή παιδιά.

    Βασίλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας κάνουμε και εμείς bussiness όπως έκανε πέρυσι και ο Μάικ και μας παράτησε.

      Βασίλης

      Διαγραφή
  29. Ο ΜΠΑΤΙΣΤ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΩ Ο ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ
    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΝΤΙΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Οποιος ξεχναει τι εδωσε ο Μαικ στην ομαδα τοσα χρονια ειναι αχαριστος...εκανε πιθανοτατα ενα πολυ μεγαλο λαθος περυσι το καλοκαιρι...ο ανθρωπος ομως εκλαιγε σαν μικρο παιδι οταν γυρισε στο ΟΑΚΑ,αυτο θα το ξεχασουμε.?Για να δουμε και τη συμφωνια με τους Κινεζους,κυριως απο οικονομικης αποψεως,τι ωφελη θα αποφερει.

    Αουγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΜΑΙΚ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΑΣΘΕΝΗ ΜΝΗΜΗ.ΟΤΑΝ Ο ΜΑΙΚ ΣΤΑ ΝΤΟΥΖΕΝΙΑ ΤΟΥ ΕΜΕΝΕ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠ'ΟΣΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΚΑΙ C.S.K.A. ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Και λεμε και για τη χρονια του στη Φενερ...μια Φενερ που ειχε φετος καλυτερο παικτη τον Σατο??Που τον εβαλαν να χασει 15κιλα για να παιξει στα 35 του 4αρι για 10-15 λεπτα?περιμενε κανενας να αποδωσει ο Μπατιστ σ αυτο το ρολο?Ο Μαικ σαν 3ος σεντερ ειναι ιδανικη επιλογη...εστω και για 1 χρονο.Κρατας τον Λασμε,παιρνεις εναν κανονικο ψηλο στυλ Βουγιουκα,και με κλειστα τα ματια το Μαικ για 3η επιλογη.

    Αουγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δεν ξερω αν η ομαδα εχει τ πολυτελεια ν χαραμισει μ θεση ξενου γ τ μαικ!!!!!!!τερασατιος παιχτης δ ειμαστε αγνωμονες σ τρεστια προσφορα τ αλλα η κακη χρονια κ η ηλικια τ αλλα κ η κακη τελευταια χρονια σ ομαδα γεννουν ερωτηματα!!!!αν ομως μπορει ν παρει ελληνικο διαβατηριο τοτε αλλαζει τ θεμα κ σιγουρα εχει θεση σ ομαδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ε, βέβαια. Είμαι αντιπαναθηναϊκός.
    Τι αντιπαναθηναϊκός; Γαύρος είμαι και μπήκα να θάψω τον Μπατίστ...

    Μη χειρότερα....
    Το "προσωπική άποψη" σας λέει κάτι;;;

    Υ.Γ. Σαν Έλληνας μια χαρά να έρθει και ας του δώσει ο Δημήτρης όσα κρίνει. Αυτός τον πληρώνει εξάλλου.

    Βασίλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Γνωριζει καποιος περισσοτερες λεπτομερειες για το ανοιγμα προς Κινα?
    Ενδεχεται να διαφοροποιηθει και το μπατζετ υστερα απο αυτες τις εξελιξεις?

    ntj

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ματ απαντα μου ..ξερεις αν παιζει κατι τωρα με το ανοιγμα στην κινα ,με τον λιν γιανλιαν .. τον κινεζο που επαιζε στο NBA ? ..παιζει 4 και 5 στην ευρωπη ..
    Γερασιμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. na paei na gamithei o Batiste, to kalokairi mas parathse gia 2 psoroekatomiria kai tora parakalei na girisei... oust re.

    xwris pare3igisi paides!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε