Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Γιατί τα γραπτά μένουν και τα τριφυλλάκια είναι πολύ μπροστά από όλους!

Και να που ξαφνικά σήμερα όλοι ανακαλύψανε θέμα Νικ Καλάθη! Εμείς όμως και οι αναγνώστες της σελίδας αυτής ξέρουμε πολύ καλά ποιος είπε πρώτος για το θέμα αυτό από τις 17/5 παρακαλώ. Τότε που κάποιοι μας χλεύαζαν και μας ειρωνευόντουσαν και έλεγαν ότι λέμε αστειότητες. Σας είχα πει από τότε ότι ο Παναθηναϊκός και συγκεκριμένα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος την παλεύει δυνατά την περίπτωση αυτή. Για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νέοι μπορείτε να διαβάσετε εδώ το άρθρο που είχε ανέβει για τον Νίκ Καλάθη και είχε κάνει πάταγο στη σελίδα. Είπαμε όμως τα γραπτά μένουν και οι έχοντες σωστή κρίση και μνήμη ξέρουν που διάβασαν τι. Τα αποκλειστικά που σας έχουμε χαρίσει μέχρι τώρα είναι πάρα μα πάρα πολλά αλλά θα ακολουθήσουν και άλλα για αυτό μείνετε συντονισμένοι!
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να κάνω εγώ λοιπόν την αρχή μιας και δεν σχολίασε κανένας.Κάποιοι τότε χλευάζανε και κοροιδεύανε..τώρα τί έχουν να πούν;το θέμα το ΕΓΡΑΨΕ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΜΑΤ ΚΑΙ 1000 ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ 17/5..Το θέμα βγήκε παντού χθες 2/7!Τα συμπεράσματα δικά σας..Συνεχίζουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπραβο ματ....!!!!το εχεις πει εδω και μηνες!εχω πει σε ολους τους φιλους μου,να μπαινουν εδω αν θελουν να διαβαζουν αποκλειστικα νεα για τον παναθηναικο...συνεχισε την πολυ καλη δουλεια που κανεις και να μας ενημερωνεις πρωτος απ'ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΩΩΩ ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ, ΑΦΟΥ ΤΟ SITE ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ... ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΠΟΛΛΟΙ "ΜΕΓΑΛΟΙ". ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΤ! ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΡΙ! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ. ΒΑΣΙΛΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ Κ ΓΙΑ ΣΕΝΑ :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αξιοπιστος και σοβαρος , πολλα συγχαρητηρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ..
    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΤΡΙΦΥΛΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ.

    ΑΠΕΛΙΣΤΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε