Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Συμφώνησε για 2 ακόμη χρόνια ο Στεφάν!


Ήταν σαν κρυφό μυστικό η ανανέωση του Στεφάν Λάσμε στον Παναθηναϊκό, τελικά πήρε σάρκα και οστά όπως αναφέρει σήμερα η "ΠΡΑΣΙΝΗ".
Σας είχαμε προϊδεάσει και από το χθεσινοβραδυνό άρθρο ότι το κλίμα είχε αλλάξει. Ο Στεφάν θα μείνει για άλλα 2 χρόνια στον Παναθηναϊκό και ποιός μας πιάνει. Σήμερα ίσως να έχουμε και ανακοινώσεις, οπότε να είστε συντονισμένοι. Ο νέος Παναθηναϊκός είναι εδώ και ενισχύεται...
Share on Google Plus

About GPapado

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Τι να κάνουμε παιδιά το αγοράκι έτσι λειτουργεί, υπομονή. Το σίγουρο είναι ότι δύο χρόνια θα αγωνίζεται στην ΠΑΝΑΘΑ. Και με την προσθήκη του ΦΩΤΣΗ στους αιθέρες θα γίνεται χαμός. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ ποιος θα έρθει στην θέση του ΤΣΑΡΤΣΑΡΗ. Ο ΛΑΒΑΛ ήτανε καλή περίπτωση παίκτης ρακέτας πολύ δυνατός. Φανταστείτε τι έχει να γίνει με το υλικό που διαμορφώνει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, και τι έχει να περάσει ο πριντεζης και ο παπανικολαου, τρελαίνομαι και μόνο στην ιδέα. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε