Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Δηλώστε συμμετοχή στο παιχνίδι μας Μάζεψε τριφύλλια!

Ένα παιχνίδι που είχε αγαπηθεί από αρκετούς και είχε ζητηθεί θα ξανακάνει την επανεμφάνισή του λοιπόν. Αφορά το παιχνίδι που ήταν με κουπόνι και κάθε παίκτης διάλεγε σημείο σε κάθε παιχνίδι του μπάσκετ με την αντίστοιχη απόδοση η οποία αποδιδόταν με τριφύλλια.

Φέτος θα έχει την ιδιαιτερότητα ότι θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέγετε ή απλό νικητή ή νικητή σε συνδυασμό με διαφορά πόντων που θα σας δίνει φυσικά μεγαλύτερη απόδοση.
Το μόνο που ζητάμε από εσάς είναι η συμμετοχή σας δηλώνοντας με σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση το ονοματεπώνυμό σας. Το παιχνίδι ξεκινάει από την προσεχή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα και είναι προφανές ότι οι προβλέψεις σας θα πρέπει να δοθούν πρίν από την έναρξη του πρώτου παιχνιδιού της αγωνιστικής και αφού θα έχει αναρτηθεί το κουπόνι. Το παιχνίδι θα έχει ισχύ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς και το έπαθλο θα ανακοινωθεί σύντομα. Σας περιμένουμε λοιπόν όλους στο νέο μας παιχνίδι!!!
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 σχόλια:

  1. ΠΑΝΑΘΑΣ13 ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ Η ΠΑΡΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. GIONAS13.. Ποτε αρχίζουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ματ εγω λεω να αφησεις το παιχνδι οπως ηταν και το αγαπαησαμε...μην το αλλαξεις απο οτι ηταν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://trifillakia.blogspot.gr/2012/12/blog-post_8158.html ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ.. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΓΝΤ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΛΑΙΒ ΣΥΖΗΤΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΣΧΟΛΙΩΝ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ..ΓΙΟΝΑΣ13

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε