Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

O Παππάς και ο μακρύς δρόμος του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός την Παρασκευή πήρε ένα μάγκικο διπλό στην γαύρικη έδρα του Ερυθρού Αστέρα έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Παππά. Ο Νίκος έκανε την καλύτερή του εμφάνιση μέχρι την επόμενη και φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να αρπάξει την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε από τα μαλλιά. Το ότι έχει τεράστιο ταλέντο και ικανότητες δεν το αμφισβητεί κανένας μας αλλά το θέμα είναι να βάλει κάτω το κεφάλι και να δουλέψει σκληρά για να γίνει ένας ολοκληρωμένος παίκτης, ένας παίκτης που έχει όλα τα χαρακτηριστικά να παίξει στην κορυφαία ομάδα της Ευρώπης και να την οδηγήσει σε νέες επιτυχίες. Αυτό που μαθαίνω εγώ είναι ότι δουλεύει πολύ σκληρά ο Παππάς και ο Πεδουλάκης έχει αναλάβει να τον κάνει έναν πλήρη παίκτη. Έναν παίκτηπου δεν θα παίζει μόνο επίθεση αλλά θα δαγκώνει και στην άμυνα. Τα πρώτα δείγματα γραφής είναι άκρως ενθαρρυντικά και αναμένουμε πολλά περισσότερα στη συνέχεια όπου θα αυξηθούν οι απαιτήσεις. Δεν θέλω να ξεχνάει κανείς όμως ότι αυτή η χρονιά είναι μεταβατική τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς. 

Πάμε λίγο όμως να σχολιάσουμε και τον Παναθηναϊκό και την μέχρι τώρα απόδοσή του. Η απόδοσή του είναι σχεδόν παρόμοια με την περσινή περίοδο. Είναι ελαφρώς καλύτερη λόγω τη διατήρηση του περσινού κορμού. Είναι φανερό ότι η ομάδα είναι σε νηπιακό στάδιο και χρειάζεται πολύ δουλειά. Δυστυχώς το ευρωμπάσκετ, οι τραυματισμοί και το ταξίδι στην Κίνα έφεραν πολύ πίσω την ομάδα. Τη μεγαλύτερη ζημιά την έχει κάνει ο τραυματισμός του Λάσμε που μπλοκάρει τα επιθετικά συστήματα της ομάδας και την κάνει ευάλωτη κοντά στο καλάθι στην άμυνα αφού ο Γκαμπονέζος δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματά του με αποτέλεσμα να μην θυμίζει το περσινό σκιάχτρο στην άμυνα του Παναθηναϊκού. Θέλει λοιπόν τον χρόνο του όπως και αρκετοί παίκτες ακόμα. Ο Γκίστ ακόμα είναι στο 50% της περσινής του απόδοσης, ο Μαυροκεφαλίδης λόγω του τραυματισμού του θέλει χρόνο και παιχνίδια καθώς είναι και νέος στην ομάδα. Τεράστιο πλήγμα είναι και ο Ούκιτς και όλοι στην ομάδα περιμένουν να επανέλθει πλήρως για να μπορέσει να βοηθήσει. Είναι χαρακτηριστικό ότι μιλώντας με έναν άνθρωπο πολύ κοντά στον Πεδουλάκη μου είπε ότι ο Παναθηναϊκός θα αρχίσει να ανεβάζει στροφές από τα μέσα Δεκέμβρη και μετά. Μια μικρή απογοήτευση μου έχει προκαλέσει ο Κάρυ καθώς μέχρι στιγμής δείχνει ότι είναι ή του ύψους ή του βάθους πράγμα που δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ. 'Η σταθεροποιεί την απόδοσή του ή... Είναι φανερό ότι η προσθήκη του Μπατίστ είναι τεράστια και ήδη βοηθάει πάρα πολύ κάνοντας και κάποιες υπερωρίες αφού Λάσμε και Μαυροκεφαλίδης δεν είναι ακόμα στα καλά τους. Επιπλέον είναι φανερό ότι Διαμαντίδης και Φώτσης ακόμα δεν έχουν ανεβάσει στροφές και θα είναι αυτοί που πρέπει όταν πρέπει. Τέλος, παρατηρώ και μια γκρίνια πάλι για τον Πεδουλάκη και ότι δεν ξέρουμε αν μπορεί να διαχειριστεί ένα τέτοιο ρόστερ. Μην ξαναρχίζουμε τα περσινά θα έλεγα εγώ και ας κριθεί στο τέλος της χρονιάς. Είναι δεδομένο ότι κάτι λιγότερο από το ντάμπλ και την παρουσία μας στο Μιλάνο θα θεωρηθεί αποτυχία αλλά ας περιμένουμε να δούμε πρώτα γιατί στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό...

Υ.Γ Αύριο ματς με τον ΚΑΟΔ στο ΟΑΚΑ...Εμείς θα τα ξαναπούμε μετά το ματς με την Κούμπαν...
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε