Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

O Nick proteinei gia.....tameio

Κυριακή σήμερα και μετά τη χθεσινή καλή μέρα που είχαμε θα σας προείνουμε άλλα 4 ματσάκια σήμερα για καλά κέρδη!

Ξεκινάμε με το Σάντερλαντ - Μάντσεστερ Σίτι.Στην έναρξη του πρωταθλήματος οι "μαύρες γάτες" μετρούν 1 ισοπαλία και 1 ήττα και πρέπει να κοπιάσουν πολύ για να επιτύχουν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Σίτι.Στο παιχνίδι αυτό θα απουσιάσουν οι Μενσά,Τέιλορ και Γκόρντον.
Αντίθετα οι ''πολίτες'' μετρούν 1 νίκη (μάλιστα 3-0 απέναντι στη Λίβερπουλ) και 1 ισοπαλία.Πιστεύω ότι έχουν το ρόστερ ώστε να πάρουν μία τέτοια νίκη,έχοντας και ένα πολύ καλό βάθος στον πάγκο.Απόντες για τη Σίτι δεν υπάρχουν!

Πρόταση: 2

Άστον Βίλα - Έβερτον το επόμενο παιχνίδι.Οι ''χωρίατες'' έχοντας στα δύο πρώτα μάτς 1 νίκη και 1 ήττα και την ψυχολογία εναντίον τους (αποκλεισμός από την Ραπίντ Βιέννης) θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν το σκηνικό αυτό.Απόντες είναι οι Ντάν,Γουόρνοκ ενώ αμφίβολοι είναι οι Αγκμπονλαχόρ και Κάριου.
Η Έβερτον μετρά στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος 1 ισοπαλία κ 1 ήττα και μη έχοντας απόντες στο σημερινό μάτς θα παραταχθεί για το καλύτερο.

Πρόταση: goal goal


Σοσό - Παρί σεν Ζερμέν
.Και οι 2 ομάδες μετρούν από 1 νίκη 1 ισοπαλία και 1 ήττα,έχοντας οι ''παριζιάνοι'' αποδόσει καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα των αγώνων τους.Σημαντική απουσία για την Παρί είναι ο Νενέ σε ένα πολύ δύσκολο μάτς.
Η Σοσό είναι αήττητη μέχρι στιγμής στο γήπεδό της και θα προσπαθήσει να κρατήσει αυτό το σερί με παρέα τον Σβέρκος όπου επιστρέφει!

Πρόταση: 2 και ως δεύτερο σημείο θα επιλέξουμε το χ

Τελευταίο μάτς για σήμερα είναι το Καβάλα - Άρης.Οι ''αργοναύτες'' έχοντας μπεί γερά στο μεταγραφικό παζάρι (τελευταία μεταγραφή ο Νταρτσεβίλ,βρίσκεται κοντά και στον Κέζμαν) θέλουν να κάνουν την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και να εξασφαλίσουν μία θέση στα πλέι οφ.
Ο Άρης από την άλλη ξεπερνώντας το εμπόδιο της Αούστρια Βιέννης πέρασε στους ομίλους του Εuropa League (δύσκολη κλήρωση) και έχοντας σημαντικούς απόντες από το σημερινό παιχνίδι (Ρονάνλντο,Νέτο,Κάλβο και ο τιμωρημένος Παπαζαχαρίας) θα προσπαθήσει να κλέψει το διπλό!

Πρόταση: x
Share on Google Plus

About Nick

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε