Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

O Nick proteinei gia.....tameio

Σήμερα ημέρα παρασκευή έχουμε να σας δώσουμε 3 παιχνιδάκια.....!!!Ξεκινάμε με το δικό μας παιχνίδι αυτό ανάμεσα στον Πάο και την Ξάνθη.Ο Πάο θέλοντας να κρατήσει τα ηνεία και τη νέα χρονιά υποδέχεται στην άδεια Λεωφόρο (λόγω περσινής τιμωρίας) την Ξάνθη με 2 σημαντικές απουσίες από πλευράς πρασίνων (Cisse,Gilberto) και άλλες 2 για τους κόκκινους (Βάλλας,Quintana).

Πρόταση: 1

Eπόμενο παιχνίδι είναι το Καιζερσλάουτερν - Μπάγιερν Μονάχου με τους Βαυβαρούς να προέρχονται με νίκη στο παρά τσάκ απέναντι στη Βόλφσμπρουγκ με 2-1 (goal στο 90') αλλά και τους νεοφώτιστους να έχουν νικήσει με 1-3 την Κολωνία.Πλήρης θα αγωνιστούν κ οι 2 ομάδες!Το τελευταίο παιχνίδι ανάμεσά τους είχε λήξει 1-1

Πρόταση: 2 με κάλυψη στο χ

Σημαντικό match ανάμεσα στην Ίντερ και την Ατλέτικο Μαδρίτης....η πρώτη κάτοχος του Champions League ενώ η δεύτερη του Europa League.Διασταυρώνουν τα ξίφη τους για άλλη μια κούπα (Ευρωπαικό Super Cup) με τον Ράφα Μπενίτεθ να μην υπολογίζει στους Μότα κ Σαντόν ενώ εκτός αποστολής για την Ατλέτικο έμειναν οι Ασένχο,Γκονζάλες,Χουανίτο,Πουλίδο και ο Περέα.

Πρόταση: goal goal
Share on Google Plus

About Nick

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε