Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Διοικητικά: Time for a clearing!

Καλημέρα σε όλους ... Ο πράσινος τιμωρός είναι εδώ για να μιλήσει μαζί σας για διοικητικά χωρίς αναισθητικό και χωρίς φόβο αλλά με πάθος..

Πώς θα σας φαινότανε το μοντέλο διοίκησης αντί για Κωνσταντόπουλο να είχαμε Πατέρα να έμενε ο Φρέιτας και στη θέση Βεκρή και Γόντικα κάποιες ποδοσφερόφατσες αντί για τεχνοκράτες?

Ο Πράσινος τιμωρός πιστεύει πώς αυτό το μοντέλο διοίκησης θα ήταν επιτυχημένο αλλά όταν ο Πόλεμος στην ομάδα ξεκινάει εκ των έσω και φυσικά εκ των 2 μεγαλομετόχων λόγο τον καρεκλοκενταυρισμών η ομάδα έχασε τον άνθρωπο που μπορεί να μην έβαλε τα περισσότερα λεφτά στην ΑΜΚ αλλά ήταν ένας πρόεδρος που μίλησε στην καρδιά πολλών και πολεμήθηκε από το σάπιο σύστημα 2 ανθρώπων που αναζητούν την προσωπική τους προβολή μέσω τον εντύπων που κατέχουν αλλά και της δύναμης του ραδιοφώνου έχοντας γύρω του 3-4 γνωστά φερέφωνα που το μόνο που κάνουν είναι να αποθεώνουν το σάπιο κατεστημένο που τόσα χρόνια τώρα κυνηγάει τον παναθηναικό μας.

Ο Πράσινος τιμωρός είναι νέος αλλά σας υπόσχεται ότι θα κυνηγήσει και θα προασπίσει τα πράσινα συμφέροντα...

Καλή Επιτυχία στην Ομαδάρα μας σήμερα!!!!

Υ.Γ Αλήθεια από πότε ένας δημοσιογράφος θεωρείται ότι κάνει υποδείξεις όταν κάνει απλά την δουλεία του? Επειδή δεν δουλεύουν πια σε μας σημαίνει ότι γίνανε τσάτοι...Ντροπή άσε την ελληνική δημοσιογραφία ήσυχη γιατί δεν είσαι δημοσιογράφος ούτε εκδότης ούτε ιδιοκτήτης του ΠΑΟ...Ξέρεις τι είσαι...
Share on Google Plus

About ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΤΙΜΩΡΟΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε