Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΣΙΑ: Το νέο εργαλείο του ΠΑΟ


Tο μεσημέρι του Σαββάτου αφίχθη στο Ελευθέριος Βενιζέλος το τελευταίο (εώς τώρα) απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο 32χρονος Διεθνής Ισπανός Λουίς Χαβιέ Γκαρσία Σάνζ. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς της Ευρώπης με θητεία σε Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και φυσικά την ομάδα που τον ανέδειξε, την Λίβερπουλ. Ο Γκαρσία την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα της Σανταντέρ και με την λήξη του Ισπανικού Πρωταθλήματος έμεινε ελεύθερος. Κάπου εκεί άρχισαν και οι επαφές μεταξύ του μάνατζερ του παίκτη και του Κάρλος Φρέιτας. Παρόλο που ο παίκτης είχε αρκετές προτάσεις από άλλες ομάδες του εξωτερικού, το ότι ο Παναθηναϊκός είναι νταμπλούχος Ελλάδας, είναι στους ομίλους του champions league και έχει καλή πορεία στην Ευρώπη και φυσικά καλό όνομα στο εξωτερικό ήταν αρκετά για να απαντήσει θετικά στην πρόταση των πρασίνων. Όπως αποκάλυψε και ο ίδιος ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού, ο παίκτης ήταν πρώτος στην λίστα των μεταγραφικών στόχων της ομάδας αφού ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε κλασικό επιθετικό αλλά περιφερειακό που να μπορεί να δίνει πολλές επιλογές στην επίθεση. Μετά τις εργαστηριακές εξετάσεις που υποβλήθηκε, ο 32χρονος άσος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους ενώ οι αποδοχές του θα ξεπεράσουν τις 700.000€ μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων. Σήμερα το πρωί έγινε και η επίσημη παρουσίασή του παίκτη από την ομάδα.

Και μπορεί την περσινή σεζόν με την φανέλα της Σανταντέρ να έπαιξε σε μόλις 14 αγώνες και να μην σκόραρε αλλά δεν θα γίνει το ίδιο και φέτος. Καλά καλά δεν πρόβαρε την φανέλα του Παναθηναϊκού και ο Γκαρσία υποσχέθηκε να τρυπήσει τα δίχτυα των αντιπάλων ή να «βοηθήσει» τον Σισέ να το κάνει. Οι δυο τους είναι παλιοί γνώριμοι, αφού αμφότεροι το 2005 αγωνίζονταν στην Λίβερπουλ και κατέκτησαν το Champions League. Να σημειωθεί ότι ο Γκαρσία ήταν εκείνος που πέτυχε τα δύο κρίσιμης σημασίας γκολ με Γιουβέντους και Τσέλσι στα προημιτελικά και ημιτελικά της διοργάνωσης στέλνοντας την ομάδα του στον τελικό της Τουρκίας όπου αντιμετώπισε την Μίλαν με το γνωστό σε όλους μας αποτέλεσμα. Ας ελπίσουμε ότι κάτι τέτοιο θα γίνει και φέτος όχι μόνο στο Champions League αλλά και στο πρωτάθλημα γιατί κακά τα ψέματα με δίδυμο Σισέ και Γκαρσία στην επίθεση η ομάδα θα κάνει ...ζημιές

Share on Google Plus

About nasia13

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε