Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

ΚΑΙ Η ΜΙΖΕΡΗ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΤΖΙΓΚΕΡ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ!

Μας κραζατε που του τα χωναμε ε? Να δω τωρα ρε προβατα ΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ θα παει αυριο να ανεβασει το ηθικο τον παικτων στην προπονηση. ΠΟΙΟΣ? ο ΦΙΚΟΣ? Και τι θα τους πει? : "Δεν πειραζει παιδια μου! Το γηπεδο φταει που εχει μπαλωματα! Σε κανονικο χορταρι θα πετατε! Κι εσυ ρε Τζορβα.. Βαρα το σουτ με την μια να το καρφωσεις.. Δεν πειραζει παλικαρια μου! Συνεχιζουμε! "

Να πουμε για τον Κεζο? Που οι παικτες δεν μπορουσαν να κουνηθουν? Σε χαλαγε ο Εμπεν τζιγγερακο ε? Ε βεβαια αυτος ηθελε λεφτα..δεν δουλευε τσαμπα..

Να πουμε και για τις μεταγραφες? 2 μηνες παρακαλαει ο Νιοπλιας για ενα γαμημενο backup του Cisse! Ξεπουλας τον Ρουκα στο 1/5 τις τιμης που τον πηρες και δινεις τα λεφτα στον τελειωμενο που εχει να παιξει 3 χρονια? Με 3 συμμετοχες βασικος περσι που εχει ξεχασει πως ειναι να σκοραρεις? Και χαρη στην ανικανοτητα και την γκαντεμια του μιζερου χτυπαει ο Cisse..Και δεν μπορουμε να κερδισουμε την ξανθουλα... Κριμα με τετοια εξοδα για μεταγραφες..Ποσα ειπαμε εδωσε?500.000?

Καθιστε προβατα και γιουχαρετε εμας που τον βριζουμε..
ΡΕ ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΤΕ! ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΠΑΥΛΑΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ.
ΣΥΜΜΑΧΙΑ=ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ


ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ





ΚΙ ΑΥΤΟΣ "ΣΤΗΜΕΝΟΣ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΗΤΑΝ..




Share on Google Plus

About panatha13

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε