Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

O Nick proteinei gia.....tameio

Σήμερα ημέρα Σάββατο το κουπόνι είναι γεμάτο με αγώνες και θα σας καθοδηγήσουμε όσο μπορούμε για να επιτύχετε το στόχο σας!

Ξεκινάμε με το Γούλβς - Νιούκαστλ με τους πρώτους να προέρχονται από εκτός έδρας ισοπαλία με την Έβερτον και τους δεύτερους από την εμφατική νίκη με 6-0 απέναντι στην Άστον Βίλλα.Φαν Ντάμε κ Έντουαρτς οι απώλειες για τη Γούλβς....αμφίβολος κ ο Φλέτσερ ενώ για τις καρακάξες δεν θα αγωνιστούν οι Κόσλινγκ,Μπέστ,Σίμπσον και Τέιλορ.

Πρόταση: x το πρώτο σημείο με κάλυψη τον 1

Σάλκε - Αννόβερο το επόμενο μάτς.Η Σάλκε την περασμένη βδομάδα γνώρισε την ήττα με 2-1 από το Αμβόυργο ενώ αντίθετα το Αννόβερο νίκησε με 2-1 την Άιντραχτ.Καμία απουσία για τις 2 ομάδες.

Πρόταση: goal goal

Λάρισα - Ατρόμητος το επόμενο παιχνίδι.Η Λάρισα σαφώς ενδυναμωμένη με πολλές και καλές μεταγραφές (η τελευταία του πολύπειρου Γέρεμι) θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη Superleague.Βέβαια η εικόνα της στα φιλικά δεν ήταν και η καλύτερη αλλά πιστεύουμε με τον καιρό θα ανεβάζει στροφές!Στην αντίπερα όχθη ο Ατρόμητος έχοντας στον πάγκο του τον Γιώργο Δώνη έχει φτιάξει ένα πιο ανταγωνιστικό ρόστερ από το περσινό και ευελπιστεί για μια θέση στα πλει οφ.

Πρόταση: Αν και πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων θα ρισκάρουμε στο χ

Τελευταίο παιχνίδι για σήμερα είναι το Μαλίν - Σιντ Τρούιντεν.Η Μαλίν έχοντας ξεκινήσει εκπληκτικά τη χρονιά (4 στα 4) βρίσκεται στην κορυφή μαζί με την Γκένκ και ευελπιστεί να συνεχίσει αυτό το σερί νικών.Η Σιντ Τρούιντεν έχει στο ιστορικό της 2 νίκες και 2 ήττες ως τώρα και την προιστορία υπέρ της βέβαια απέναντι στη Μαλίν(2 ισοπαλίες 1 νίκη).

Πρόταση: 1 ως πρώτο σημείο με κάλυψη το χ
Share on Google Plus

About Nick

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε