Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τελικά φέτος όλοι μαζί μας την βρίσκουν!

Καλημέρα στην παρέα. Θα δανειστώ τον τίτλο αυτού του άρθρου από μία φράση που χρησιμοποιεί πολύ ένας φίλος μου και δεν έχει και άδικο. Φέτος όλοι τη βρίσκουν με τον Παναθηναικό και φυσικά αναφέρομαι στα αποτελέσματα των αγώνων του ομίλου. Κάθε αγωνιστική λέμε ότι τα έχουμε δει όλα και κάθε αγωνιστική βλέπουμε κάτι καινούριο. Προσοχή όμως πάντα εις βάρος του Παναθηναικού. Είναι σαν να μας έχει γυρίσει η τύχη την πλάτη εντελώς και θέλει να μας αποκλείσει από τη συνέχεια αλλά η ομάδα ακόμα αντιστέκεται και έχει την τύχη στα χέρια της. Απλά μετά τη χθεσινή νίκη της Μάλαγα μέσα στη Μαδρίτη ο όμιλος έγινε ροντέο σε όλες τις θέσεις. Αν υπάρχει θεία δίκη πρέπει την άλλη Παρασκευή ο Παναθηναικός να κάνει το διπλό με +5 στη Μαδρίτη και να τη στείλει από εκεί που ήρθε. Άλλωστε αρκετά παιχνίδια έκλεψε η Ρεάλ με την τύχη της. Η λογική λέει αυτή τη στιγμή ότι η Μάλαγα θα κάνει ήττες με ΤΣΣΚΑ και Εφές και ο Παναθηναικός θα κερδίσει την Μπάμπεργκ οπότε όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει την προτελευταία αγωνιστική. Επειδή όμως η λογική έχει πάει περίπατο φέτος στην ευρωλίγκα καλό είναι να περιμένουμε λίγο γιατί το τελικό πλασάρισμα του ομίλου είναι ένα τεράστιο αίνιγμα. Και το λέω αυτό γιατί αν ο Παναθηναικός κάνει το 3/3 βλέπει από τη θέση 3 και πάνω. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι ευνοημένη από όλα αυτά θα είναι η Εφές που πιθανότατα θα κλέψει την πρώτη θέση του ομίλου στέλνοντας ουσιαστικά υποψήφιους αντιπάλους του Ολυμπιακού τη Ρεάλ, την ΤΣΣΚΑ και τον Παναθηναικό. Και εδώ είναι που χτυπάμε το κεφάλι μας για τις δύο χαζές ήττες με Ρεάλ και Μάλαγα.
Στα του παιχνιδιού ο Παναθηναικός είχε ένα εύκολο βράδυ όπως αναμενόταν και για 30 λεπτά παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο σε άμυνα και επίθεση. Σταθεροί οι Λάσμε και Διαμαντίδης και πολύ καλοί οι Μασιούλις και Σχορτσιανίτης. Ο Μπάνκς δείχνει να συνέρχεται πράγμα που θα βοηθήσει πολύ την ομάδα στη συνέχεια. Ο Παναθηναικός έχει την καλύτερη άμυνα στο ΤΟΡ 16 ενώ έχει περιορίσει τα λάθη του στα 12,3. Το μεγάλο αγκάθι όμως παραμένει η επίθεση όπου είναι στην 8η θέση από τις 16 ομάδες που συμμετέχουν. Εκεί χρειάζεται βελτίωση άμεσα αν θέλουμε να έχουμε παραπάνω βλέψεις!
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 σχόλια:

  1. ελεεινοί μαδριλένοι....χωρίς πολλά σχόλια ....όπως έγραψες Ματ...η τιμωρία τους θα είναι η ήττα τους την επόμενη εβδομάδα με +5 κιόλας.....και εκεί θα μπυν τα πράγματα στη θέση τους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΦΕΤΟΣ..ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ!

      Διαγραφή
    2. Για να λεμε βεβαια και του στραβου το δικιο αν ειχαμε παρει μαλαγα την προηγουμενη αγωνιστικη τωρα θα ημασταν περασμενοι....τελοσπαντων το ματς την επομενη αγωνιστικη ειναι do or die και πιστευω οτι αυτο θα δωσει εξτρα κινητρο στους παικτες.....ειμαι πεπεισμενος οτι θα δουμε μεγαλη μαχη και στο τελος θα ειμαστε νικητες

      Διαγραφή
    3. Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΜΙΑ 10ΑΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ....

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα στην παρέα. Εγω πιστευω σε καλο θα μας βγει ολο αυτο με την ρεαλ και εξηγουμε.Ολο το κολπο για να κερδισεις αυτην την ομαδα ειναι να κανουμε αυτο που καναμε στη Μαλάγα τα 35 πρωτα λεπτα.Δηλαδη σετ επιθεσεις.Τους κοβεις τον ρυθμο τους εκοψες τα ποδια.Επισης κατι πολυ βασικο ειναι η περιφεριακη αμυνα μιας και ειναι ομαδα κοντων η ρεαλ.Μεσα δεν τους φοβαμαι θα φανε πολυ ταπα.Απλα πραματα..ριμπαουντ σετ παιχνιδι και η μπαλα μεσα..θα κανει παρτυ ο Σοφο πιστεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΤ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ ΡΕΑΛ.ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΕΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΡΟΥΝΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΡΕΑΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ.ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ Τ.Σ.Κ.Α ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΗ ΡΕΑΛ ΕΞΩ.ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με ρουντι τελικα τι εγινε?γιατι δεν επαιξε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο ρουντυ δεν επαιξε γιατι ενιωθε λεει μυικους σπασμους στην πλατη...

      Διαγραφή
  5. ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΡΕΑΛ ΠΩΣ Κ ΠΩΣ.... ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ Κ ΑΝΑΠΟΔΑ Κ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ.... ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΑΔΙΚΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ.... ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΑ....

    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΥΓΚΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.... Ε ΡΕ ΝΒΑ EUROPE LEAGUE ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε