Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Photo of the day


Μια φωτογραφία ίσως από το άμεσο μέλλον είχαμε σήμερα στην κηδεία του Γιώργου Κολοκυθά. Από την πλευρά μας θέλουμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας. Όσον αφορά τη φωτογραφία ίσως την ξαναδούμε στο άμεσο μέλλον αυτή τη φορά μέσα στο παρκέ.
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

19 σχόλια:

  1. Μακαρι...εγω τον θελω τον Μπουρουση κι ας εχει κανει οτι εχει κανει...Ο τροπος που εφυγε απο αυτους κ τα δυο χρονια στην Ιταλια εχουν ξεπλυνει την γαυριλα...ΑΝΤΩΝΗΣ 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ Ο ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ!

      Διαγραφή
  2. Ματ το ίδιο σκέφτηκα μόλις είδα τη φωτό, ότι είναι προφητική... βέβαια ομολογώ ότι δεν τον πολυχωνεύω αλλά για το καλό της ομάδας θα το καταπιώ χιχιχ.... Μπουρούσης αντί Σκορδίλης... και κρατάς Λάσμε και Σόφο... καλά νομίζω είναι ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ιδιο σκεφτηκα οταν ειδα την φωτο,και εγω θα το καταπιω αν ειναι για το καλο της ομαδαρας μας.Ασε τωρα που λεει το παιδι πιο κατω οτι ειναι αεκτζης,με το καλο να ρθει.

      Διαγραφή
  3. Επειδη για το ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΕΞΕ ΠΟΤΕ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΓΡΑΜΕΝΟΣ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛ ΦΟΡ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΚΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΑΠΛΟΣ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΝΕΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΙΠΕ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥΤ ΤΡΙΟΝ ΠΟΝΤΩΝ!Ο ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΜΟΥΝΑ ΠΑΛΙΑ ΑΠΟ ΓΑΥΡΟ!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟ ΠΕΚΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ Μ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ 5ΑΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΝΑΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΑΤΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΠΕΚΟ Ο ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΦΟ ΑΝ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ Σ ΒΡΙΖΕΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΞΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΕΝΩΩ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπως είναι η ομάδα θέλω μόνο...Μπουρούση αντί Σκορδιλη,προσθήκη Φωτση,Παππα αντί Ξανθοπουλου κι ένα δημιουργικό playmaker αντί του Μπανκς...π.χ.Κουιν.Το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα ανέβει το μπάτζετ γιατί σίγουρα Λασμε και Μασιουλις θα ζητήσουν περισσότερα για να ανανεώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
    ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΩΤΣΗ ΚΑΙ ΠΑΠΠΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΟΡΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ Α'ΚΛΑΣΗΣ
    ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΣΑΡΙΤΣ ΑΝΤΙ ΚΑΠΟΝΟ ΚΑΙ Ο ΧΟΤΖ ΑΝΤΙ ΜΠΑΝΚΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ
    ΛΑΣΜΕ ΟΥΚΙΤΣ ΜΑΤΣΙΟΥΛΙΣ ΓΚΙΣΤ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΠΡΑΜΟΣ ΣΧΟΡΤΙΑΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ
    ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΚΑΙ ΤΣΑΡΤΣΑΡΗ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΚΑΤΡΙΑΔΑ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟΥΣ.
    ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΑΤ?????
    JohnAndre

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Σάριτς είναι πικ για πρώτο γύρο. Δεν ξέρω τι έχει η φουρνιά των κολλεγίων κι αν μπορεί να φτάσει μέχρι lottery, αλλά είναι ήδη πολύ πολύ μακριά.

      Ody

      Διαγραφή
  6. οχι και τον μπουρουση ρε παιδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να φέρουμε και τον κύριο Μάκη μαζί για να παίζει καλά ο δεκαμερες

    ΥΓ Θα επιστρεψουμε στην κορυφή φέρνοντας όλους αυτούς που είχαμε στην καρπαζιά τόσα χρόνια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδιά βγάλτε τα οπαδικα γυαλιά.Δεν είχαμε τον Μπουρούση τόσα χρόνια στη φάπα αλλά το γαύρο.Μόνος του έπαιζε;Με αυτή τη λογική γιατί αποθεωνετε τον Σοφο;Αυτή την στιγμή είναι από τους καλύτερους ψηλούς στην ευρώπη,έλληνας και σε καλή ηλικία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Σοφοκλής δεν είχε προκαλέσει τον κόσμο, παρότι άκουγε μπόλικα από την εξέδρα μας! Ο Μπουρούσης έκανε χειρονομίες, έλεγε διάφορα στις δηλώσεις του..Ουτε έπαιρνε φαρμακακι ο Σοφοκλης, τι συγκρίνεις τωρα....Δεν είναι όλα ίσιωμα, έχει και κάποιες αρχες ο Παναθηναικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο μπουρουσης δεν εχει θεση στον ΠΑΟ!!ουτε παιχτικα ουτε τιποτα!!το ηθος του,οι αρχες του και το παρεθον του δεν συμβαδιζουν με τα ιδανικα και τις αρχες του παναθηναικου μας!!

    αντρεας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ρε μπουρουση δεκα μερες ελεγες ρε μπουρουση δεκα μερες ελεγες...

    δεν θα φερουμε ολους τους αποτυχημενους,που βλεπουν ακομα τον ζοτς στον υπνο τους απο τις ηττες που εχουνε φαει απο κεινον,στην ομαδα!!τετοιες κινησεις δεν συμβαδιζουν με τον μπασκετικο παο!!

    για οσους ξεχνανε γρηγορα..αγαπουλα το φαρμακο!!

    αντρε 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποιο το νοημα να γινει μπαχαλο η σχεση διοικησης-κοσμου για το τιποτα?για να ερθει ο δεκαμερες ο γαμπρος του μακαρου?ο καλυτερος πελατης μας,που πουλαγε οπαδιλικι στο γαυρο?

    Σιγα τον παιχταρα στην τελικη...

    Συμφωνω πως θελουμε ελληνες,με δεδομενο οτι μενουν μητσαρας-σχορτσιανιτης-τσαρτσαρης-μπραμος θελουμε αλλους δυο μινιμουμ...ο ενας ο φωτσης και αλλοι δυο παππας-γιανκοβιτς που πρεπει να γινουν κινησεις αμεσα για να μη χαθουν...

    Ας κοιταξουμε πρωτα τις ανανεωσεις παντως (λασμε π.χ) και μετα βλεπουμε το πλανο της ενισχυσης...

    LS13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΥΣ???? ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ...ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΑΣΙΝΑΝΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. θα εχει σημερα live chat?γιατι εχει αγωνες η ευρωλιγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ρε παιδια τι τον θελουμε τον χαπακια..???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εγω αντι για τον χαπακια(μπορουσης)θα προτιμουσα εναν petway!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε