Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Μπατίστ...τέλος!

Ο Παναθηναικός προσπάθησε να κάνει το μεγάλο μπαμ με την επιστροφή του Μάικ Μπατίστ αλλά το 1000000 που του οφείλουν οι Τούρκοι μέχρι το καλοκαίρι κατέστησε αδύνατη τη μεταγραφή του στον Παναθηναικό τη δεδομένη στιγμή. Οπότε όσο και αν δεν το θέλει ο Μπατίστ θα παραμείνει κάτοικος Τουρκίας. Τώρα αν θα προχωρήσει σε κάποια άλλη κίνηση η ομάδα αυτό δεν είναι ακόμα γνωστό. Άλλωστε τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα! Οποιαδήποτε νέα πληροφορία έχουμε θα σας τη μεταδώσουμε αμέσως!Μείνετε συντονισμένοι!

UPDATE Έλληνας ο σέντερ που θα πάρει ο Παναθηναικός;;; Το όνομα έχει φτάσει στα αυτιά μας αλλά επειδή δεν είναι διασταυρωμένο δεν μπορούμε να το ανακοινώσουμε ακόμα!
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

44 σχόλια:

  1. ipotheto oti to onoma den tha ine analogo tou batist,kati oikonomiko eos na ginei kala o sofo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. doste mas toulaxisto aftintin pliroforia aderfia,mikro imegalo onoma,ehoume trellathei sta refresh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. omws an to onoma tou einai analogo tou batiste,oloi upothetoume poios tha einai...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΩΣΩ ΜΕ ΓΡΙΦΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΠΑΤΙΣΤ!ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΙΜΟΣ!ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ!ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΡΕΥΣΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΘΕΣΗ!ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ναι φίλε αλλά ελπίζω να ξέρεις τον κανονισμό που λέει ότι παίχτης που πέζει στην Α1 δν μπορεί να πέξει σε αλλη ομάδα της Α1 φέτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν δεν έγραφες για εξελίξιμο, θα έπαιρνα όρκο ότι είναι ο Μαυροκεφαλίδης που εξελίξιμο δεν τον λες με τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΉΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗ!ΑΥΤΟΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολοκληρος Αργυρης Πεδουλακης αμα δεν προπονησσει απο Λαμπρον Τζειμς και πανω δεν μπορει..Ακους εκει δεν του κανει ο Μαυροκεφαλιδης και του εκανε ο Αρμστρονγκ...Αργυρη συνελθε

      Διαγραφή
    2. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!

      Διαγραφή
  9. Μήπως μπορείς να δώσεις ακόμα ένα στοιχείο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αλλά ήθελε τον Σκορδίλη; Ημαρτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. isos telika na poname ke pio poli sto 1-2 alla ke o papas ehei peksei fetos a1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. θεωρώ αδύνατο να πάρει παίχτη απο το ελληνικό πρωτάθλημα ο πάο......επίσης για αλλη θέση παίχτη εκτος απο σέντερ,είναι ασσος.....ασσος έλληνας επιπέδου πάο....είναι ζήσης,παππάς......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ!ΕΧΟΥΝ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ρε παιδια ελληνας απο ελληνικο πρωταθλημα δεν μπορει να ειναι..απο ξενο δεν εχουμε την οικονομικη δυνατοτητα να σπασουμε συμβολαιο...οποτε μενουμε οπως ειμαστε.μην βασανιζεσται αλλο.κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ωραιος ο Αρτζι. Εχει τσακωθεί με καλό Ελληνα παίτη και θα την πληρώσει ο ΠαναθηναΪκός; Δεν μπορώ να βλέπω Ξανθόπουλο να αγκομαχά να κατεβάσει την μπάλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. entaksi tha feroume piso ton kalathi,ellinas ekseliksimos ke meta tha ksipnisoume,ehei arxizei ke kourazei i istoria!!!me olo ton sevasmo!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θέμα Μπουρούση δεν υπάρχει...? Εξάλλου δεν είναι επιπέδου Μπατίστ :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΑΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΑ ΣΕΝΤΕΡ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΑΦΗΝΩ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ!Ο ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ ΘΕΛΕΙ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟΤΕΡΑ Η ΠΙΟ ΑΡΓΑ Η ΑΥΡΙΟ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. paidia sto telos tha erthei kanenas gliniadakis kai tha ksenerosoume oloi mou fenete.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ego kratao akoma mia pisini gia batist!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. χλωμό να πάρουμε παίκτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. μας την έφερε ο γαύρος με Σερμα και μείναμε με την ανάγκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. http://www.eurobasket.com/Greece/basketball-Players-Abroad.asp dialekte

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. paidia o dimitris einai opados kai to kseroume.Den nomizo na to afisi etsi.outos i allos gia simpliromatiko paixti psaxnoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ναι αλλά μην ακούω για Γλυνιαδακη γιατί παθαίνω... χίλιες φορές Σερμα που έχει και περιθώρια εξέλιξης.... άκου Γλυνιαδακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙΟΛΑΣ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΜΑΙΚ..ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΙΣΩ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΦΕΡΤΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ( ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ) ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ!ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ρε φίλε ποιος ειναι ο Ελληνας? Απ το μυαλο σου τα βγαζεις? Ο Μπουρουσης? Ο καβαδας? Ο ...κεφαλιδης? Αν ξερεις κατι να το λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΤΑΡΧΗΝ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ..ΘΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΞΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΤΑΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΤΣΙ.ΧΤΕΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΜΙΑ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΕΙ..ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ..ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΜΑΙΚ Η ΤΙΠΟΤΑ..ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ..ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΒΒΑΔΑΣ..ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕΝΤΕΡ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΓΩΝΙΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ..ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΕΙΜΣΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!

      Διαγραφή
  31. Φίλε Mat,κατ αρχάς χρόνια πολλά!! Είναι η πρώτη φορά που σε διαβάζω και φαίνεται οτι κάνεις πολύ καλή δουλειά εδώ!! Δυστυχώς στο τμήμα μπάσκετ της ομάδας μας έχουν καταφέρει να τα σπάσουν με πολλούς managers που θα μπορούσαν να μας φέρουν αξιόλογους παίχτες,ένας από αυτούς είναι και ο Λώτσος(manager του Καββαδά αλλά και του Batiste).Πρέπει λίγο να το ξαναδούν το θέμα αυτό οι διοικούντες γιατί χωρίς Ζέλικο στον πάγκο οι μεταγραφές δυσκόλεψαν...Ο Παππάς περίμενε πως και πως το καλοκαίρι πρόταση από εμάς αλλά δε μας έκανε...?!?!?! Τα ξαναλέμε
    Ilias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΦΙΛΕ ΗΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!ΑΛΛΑ Ο ΛΩΤΣΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΘΗΚΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΞΑΝΑΡΧΙΣΑΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΖΝΙΑΤΟΒΙΤΣ!Ο ΠΑΠΠΑΣ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είναι ο λόγος αυτό που γράφεις πιο πάνω, είμαστε άξιοι της μοίρας μας...Πρώτος από όλους ο Πεδουλάκης πρέπει να βάζει τον εγωισμό του κάτω από το καλό της ομάδας... Έχεις δίκιο για τον Λώτσο... Πάντως ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας φέτος είναι αστείος.Το παρήγορο της υπόθεσης είναι ότι είναι μόλις η πρώτη χρονιά στο τιμόνι της ομάδας,άρα λογικό να κάνει λάθη...
      ΥΓ. Ο Καββαδάς σ' αρέσει σαν παίχτης? Εγώ τον θεωρώ υπερεκτιμημένο και ελάχιστα εξελίξιμο.
      Ilias

      Διαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε