Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Στην Μαδρίτη για να αποφύγει την ... Βαρκελώνη!

Έφτασε λοιπόν η μεγάλη μέρα του παιχνιδιού του Παναθηναικού στη Μαδρίτη με αντίπαλο τη Ρεάλ. Είναι ένα παιχνίδι κομβικό και θα μας δείξει οριστικά αν θα διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω από τη θέση 4 στον όμιλο. Μια ενδεχόμενη νίκη μας κάνει να έχουμε βλέψεις για πιο πάνω ενώ μια ήττα συντηρεί το άγχος πρόκρισης και μας βάζει μόνο στο κυνήγι και την κατοχύρωση της τέταρτης προνομιούχας θέσης που δίνει την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Εξίσου σημαντικό είναι και το παιχνίδι που θα γίνεται στην Μάλαγα μεταξύ της παρέας του Πάνκο και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Τί θέλουμε από αυτό το παιχνίδι; Η απάντηση είναι δύσκολη και είναι άμεσα εξαρτώμενη από το δικό μας αποτέλεσμα. Αν εμείς χάσουμε από τη Ρεάλ ζητάμε νίκη της ΤΣΣΚΑ για να μείνει η Μάλαγα στο -1. Αν όμως εμείς κερδίσουμε ενδεχόμενη νίκη της Μάλαγα μας βολεύει για τις παραπάνω θέσεις. Τη Ρεάλ την ξέρουμε και μας ξέρει πολύ καλά και επομένως δεν υπάρχουν μυστικά μεταξύ μας. Είναι μια ομάδα που την θεωρώ πολύ άναρχη και εξακολουθώ να θεωρώ ότι την έχουμε. Αυτό άλλωστε έδειξαν και τα τρία προηγούμενα παιχνίδια ασχέτως αποτελεσμάτων. Τα παιδιά πρέπει να κάνουν κατάθεση ψυχής απέναντι σε μια ομάδα που πλέον παίζει με μεγάλη πίεση αφού έχει 2 σερί εντός έδρας ήττες. Αυτό που με φοβίζει πιο πολύ από όλα είναι η αυριανή διαιτησία και η αντιμετώπιση που θα έχει ο Παναθηναικός. Οι μνήμες του παιχνιδιού με την Κίμκι αρχίζουν να ξυπνούν. Ελπίζω να πέσω έξω και να πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη! 
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 σχόλια:

  1. Γρηγόρης καλογρέζα δυστυχως αυτο που βλεπω αντικειμενικά ειναι στους 3 αγώνες που έχουμε πάνω απο μία νίκη δεν βλεπω , και αυτο γιατί θεωρώ ότι μπασκετικα έχουμε κατέβη επίπεδο ,ασε ότι 3 ήττα η Ρεάλ ειναι απίθανο να κάνει και τελος βλεπω ότι η ομάδα εχει προβληματα και ότι το ταβάνι αυτής της ομάδας ειναι αυτο που βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σεβαστη η αποψη σου Γρηγορη ...αλλα εχω μια ερωτηση.....πως γινεται να βλεπεις αντικειμενικα?εννοω ο καθενας βλεπει αυτο που πιστευει....αν θες να μιλησουμε για γεγονοτα τοτε γνωριζεις πολυ καλα οτι αυτο το 1 στα 3 που εχουμε εναντι της ρεαλ θα μπορουσε καλλιστα να ειναι 2 στα 3 να μην πω 3 στα 3 ....επισης γνωριζεις οτι η ρεαλ ειναι υπερεκτιμημενη καθως κερδισε παιχνιδια στον ποντο και στο τελευταιο σουτ με ζαλγκιρις μπαμπεργκ και τσσκα (που κερδισε στην παραταση)...αποψη μου ειναι και μαλιστα υποκειμενικη οτι ειναι καλλιστα του χεριου μας και με σωστη διαιτησια (και εδω συμφωνω απολυτα με τον Ματ)δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα...η διαρκεια ειναι το ζητουμενο και η συγκεντρωση η οποια ελειπε στο ματς εδω μεσα με ρεαλ και με μαλαγα εξω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ 2 ΝΙΚΕΣ Κ 1 ΗΤΤΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΜΑΤΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.... ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΗΤΤΑ Η ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΣΚΑ ΑΓΝΩΣΤΟ...

    ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΒΙΚΑ ΜΑΤΣ Κ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ Κ ΤΗΣ ΜΑΛΑΓΑ... ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ Κ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

    ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 19.30 ΣΤΟ LIVE DISCUSSION.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δηλαδη προτιμαμε να πεσουμε με οσφπ? εγω δε το θελω καθολου αυτο ουτε και αυτοι βεβαια!δημητρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΟΣΦΠ ΔΕΥΤΕΡΟΣ Η Η ΣΙΕΝΑ

      Διαγραφή
  5. PAIDIA NOMIZW OTI STO SHMERINO PAIXNIDI PREPEI NA ANADEIXTHOYN PAIXTES TOYS OPOIOUS H REAL DEN YPOLOGIZEI..GIA PARDEIGMA KSANTHOPOULOS KAI GIANNOPOULOS H BANKS EINAI TREIS APO AYTOUS..VEVAIA KAPOIOS THA PEI OTI AYTOI OI PAIXTES DEN EXOUN EMPEIRIA,OMWS H EMPEIRIA DEN EINAI KATI TO AYTOFYTO ALLA APOKTATAI ME TON KAIRO ALLA KAI ME SKLHRH DOULEIA..EPISHS POLY SHMANTIKO!!!PREPEI OPWSDHPOTE NA EKMETALLEYTOYME TO POST UP PAIXNIDI KAI NA FTHEIROUME TOUS PSHLOUS TOUS OSO GINETAI PIO POLY ME TON SOFO!!!ASXETA AP'OLA AYTA PISTEYW OTI O MHTSARAS KSEREI PWS NA XEIRISTEI ENA TOSO MATS KOMVIKO...KAI MPOREI NA TO METADWSEI KAI STOUS ALLOUS MES STO PARKE..THA NIKHSOYME!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε