Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Και όμως θα φτάσει ψηλά!!!

Καλησπέρα σε όλους.Επέλεξα να γράψω μερικές μέρες μετά από την αυτοκτονία στη Μάλαγα κυρίως γιατί βλέπω τα πράγματα ψυχραιμότερα χωρίς μάλιστα να καταφύγω σε αφορισμούς για το τεχνικό επιτελείο και για κάποιους παίκτες της ομάδας.Πάμε λοιπόν να δούμε μερικά πράγματα ξανά.Είναι σίγουρο οτι πολλά μπορούν να ειπωθούν για το τεχνικό επιτελείο και για το γεγονός οτι δεν έκανε τίποτα για να αλλάξει την πορεία του αγώνα τα τελεταία τέσσερα με πέντε λεπτά όταν και η Μάλαγα έκανε την τελευταία αντεπίθεσή της.Ναι θα μπορούσε να πάρει ένα time out να τους κόψει το ρυθμό,ναι θα μπορούσε να βάλει το Σοφοκλή για να κερδίσει κάποια φάουλ και να αποθαρρύνει τους αντιπάλους,ναι επίσης στο οτι θα μπορούσε να βάλει τον Τσαρτσαρή αντί του Γκίστ οταν είδε οτι ο τελευταίος σωνει και καλά θέλει να πάρει το παιχνίδι μόνος του κάνοντας απονενοημένα διαβήματα και πολλά άλλα ναι.

Προσωπικά δε θα σταθώ όμως σε αυτά.Σίγουρα η Μάλαγα είναι κατώτερη μας και σίγουρα το παιχνίδι ήταν του χεριού μας.Εγώ θα είμαι αιρετικός.Πιστεύω ακράδαντα πως μόνο καλό μας έκανε αυτή η ήττα και μόνο θετικά έχουμε να αποκομίσουμε από αυτόν τον αγώνα.Και εξηγούμαι:Εδώ και κάμποσο καιρό η ομάδα αρχίζει να πατάει καλύτερα στα πόδια της και σιγά σιγά αρχίζει και έχει αυτοματισμούς.Αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς.Επίσης κάποιοι παίκτες κλειδιά έχουν ανεβάσει κατά πολύ την απόδοση τους(βλέπε Ούκιτς αλλά και Γκίστ και Τσαρτσαρής θα πω εγώ).Δεδομένων λοιπόν αυτών πιστεύω οτι αυτό που μένει είναι η διάρκεια στην απόδοση στον αγώνα.Εχουμε πολλές φορές γίνει μάρτυρες να παίρνει η ομάδα διαφορές και να τις χάνει.Αποψη μου είναι οτι πρόκειται για κάτι πολύ φυσιολογικό μιας και μιλάμε για μια σχεδόν ολοκαίνουρια ομάδα η οποία είχε και την ατυχία με τους συνεχείς τραυματισμούς.Δε λέω προς Θεού οτι δεν έχουν γίνει λάθη αλλά αν αναλογιστεί κανείς το τι πέρασε αυτή η ομάδα όλο αυτό το καιρό θεωρούμαστε άκρως επιτυχημένοι.
Στη Μάλαγα δε καιγόμασταν και αυτό το ξέρουμε όλοι πολύ καλά.Δε δικαιολογώ σε καμιά των περιπτώσεων το πως και το οτι χάσαμε αλλά δε καιγόμασταν.Είμαι σίγουρος οτι θα περάσουμε γιατί και καλύτερη ομάδα έχουμε από τη Μάλαγα και καλύτερο πρόγραμμα έχουμε.Η ήττα δε θα μας εφησυχάσει καθόλου αλλά αντίθετα θα μας συσπειρώσει.Υπάρχουν θέματα να λυθούν(κούραση Διαμαντίδη και Ούκιτς,ενεργοποίηση Μπανκς και άλλα)αλλά θα είμαστε στους οκτώ,πράγμα πολύ σπουδαίο για μένα.Τελειώνω γράφοντας το εξής:τα do or die παιχνίδια θα τα πάρει η ομάδα όπως έκανε μέχρι τώρα.Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας.Στους οκτώ θα βρούμε τη Μπαρτσελόνα,το κατά πολλούς (και όχι άδικα)φαβορί για την κούπα.Θα την περάσουμε.Αυτή είναι η δική μου πρόβλεψη.Μέχρι τότε έχουμε καιρό για να τα ξαναπούμε.
Share on Google Plus

About lyrikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 σχόλια:

  1. να ρωτησω κατι....
    Επειδη και εγω πιστευω οτι θα την περασουμε, που το στηριζεις αυτο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πρώτα από όλα οτι αυτή τη στιγμή έχουμε την καλύτερη άμυνα στο top 16 και όπως όλοι γνωρίζουμε τα πάντα ξεκινούν από εκεί..δεύτερον έχουμε τα κορμιά εκείνα στην φροντ λάιν που μας επιτρέπει να τους ματσάρουμε ωστε να μην κάνουν πάρτυ όπως έκαναν στον ολυμπιακό...τρίτον στο οτι προιόντος του χρόνου θα εμφανιζόμαστε ολοένα και καλύτεροι στη χημεία και στην ομαδικότητα(εφόσον βέβαια κυλήσουν ομαλά και δεν έχουμε τραυματισμούς πάλι)....προσοχή δε λέω επ ουδενί οτι είμαστε καλύτερη ομάδα από αυτούς ...φυσικά και δεν είμαστε ...ας λέμε τα πράγματα με το όνομά τους...απλά θεωρώ οτι εκείνη την περίοδο θα έχουμε φτάσει στο peak της απόδοσης μας....θα έχουμε έξτρα κίνητρο απέναντι στην μπαρτσελόνα και όπως μας έχει δείξει η μπαρτσα τα τελευταία χρόνια αυτούς τους μήνες πεφτει.....όλα αυτά μένει βέβαια να αποδειχθούν στο παρκέ και εφόσον εμείς λύσουμε κάποια σοβαρά θεματάκια που έχουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΑΡΤΖΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΠΑΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....ΕΝΑ ΣΥΣΤΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΠΟΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΙΚΤΗΣ ΕΦΥΓΕΣ...ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ...-ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΣ ΚΙ ΑΝΤΙΣΠΑΝΟΥΛΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δε διαφωνω κατ αναγκη με αυτο που λες.....σιγουρα δεν ειναι ομπραντοβιτς....κανενας ομως δεν ειναι ομπραντοβιτς.....οσο για τον καπονο τα εχουμε πει πολλες φορες ...αποψη μου ειναι οτι καλα εκανε και τον εδιωξε...αλλωστε δεν ηταν δικη του επιλογη.....αλλον παικτη ηθελε ο παναθηναικος και οχι τον καπονο....εναν πολυ καλο γκαρντ να πλαισιωνει τον μητσο και τον ουκιτς......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΠΟΝΟ? ΠΕΝΤΕ ΠΑΣΤΕΛΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΙΡΟΙ? ΞΑΧΝΑΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΗΤΑΝ SOS ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Η ΕΛΕΥΣΗ ΕΝΟΣ ΜΠΟΜΠΕΡ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΙΔΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ? ALLSTAR GAME ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΛΑΡΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ Κ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΠΑΛΙ ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ Κ ΕΚΕΙ????????

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ... Ο ΣΟΦΟ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και παλι την προσωπικη μου αποψη θα πω....ο καπονο δεν εκανε γιατι απο αμυνα ηταν μηδεν ...οταν λεμε μηδεν εννοουμε μηδεν....ακομα και αν εβαζε τα σουτ που λες θα ετρωγε πολλα περισσοτερα διοτι θα χτυπουσε η αντιπαλη ομαδα πανω του.....θυμισου τι εγινε στα ματς που μπηκε....μονο ενα καλο ματς εκανε με τη μαλα αν δεν κανω λαθος και αυτο γιατι δεν τον ξεραν στο πρωτο ημιχρονο...στο δευτερο εξαφανιστηκε.....θυμιζω τα ματς με τσσκα και με εφες εκει περα....τελοσπαντων σεβομαι την εκτελεστικη του δεινοτητα απλα δεννομιζω οτι ταιριαζε σρτη φιλοσοφια της ομαδας.....Φωτη τι εγινε με σοφο εχουμε νεα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΜΠΑ.... ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...

      Διαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε