Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Το ''πρέπει'' με Άλμπα και ο Πεδουλάκης

Καλημέρα στην παρέα. Κατάφερα λοιπόν να βρω λίγο χρόνο αυτό το πρωινό για να γράψω κάποια πραγματάκια και για το σημερινό παιχνίδι με την Άλμπα αλλά και τον Αργύρη Πεδουλάκη και να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους μια και καλή.
Ξεκινάω λοιπόν με το παιχνίδι σήμερα που δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω από το ότι πρέπει να το κερδίσει ο Παναθηναικός με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Είναι αδιανόητο να συζητάμε για απώλεια βαθμών στο ΟΑΚΑ από την Άλμπα με όλο το σεβασμό προς την ομάδα. Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα την προηγούμενη εβδομάδα στη Μάλαγα οι δύο νίκες με τις Γερμανικές ομάδες είναι μονόδρομος και... βλέπουμε. Ερωτηματικό θα είναι ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης που δεν ξέρουμε ακόμα αν θα αγωνιστεί παρότι θα κάθεται στον πάγκο με νάρθηκα στο χέρι. Αυτό το πράγμα με τους τραυματισμούς φέτος είναι μεγάλη κατάρα και το έχω πει καιρό ότι πρέπει να γίνει ένα ευχέλαιο.
Γενικά παρατηρώ ότι φέτος μας έχει εγκαταλείψει η τύχη όχι μόνο στους τραυματισμούς αλλά και στα αποτελέσματα των άλλων αγώνων του ομίλου καθώς και στις διαφορές. Φαίνεται ότι όλα αυτά γίνονται επειδή το καλοκαίρι χάσαμε τον Γκαστόνε. Τώρα όσον αφορά την πρόκριση τα κουκιά είναι... μπλαουγκράνα. Δεν πιστεύω ότι πλέον μπορούμε να κυνηγήσουμε κάτι περισσότερο από την τέταρτη θέση του ομίλου εκτός και αν πάρουμε όλα τα ματς μέχρι τέλους και χάσει η ΤΣΣΚΑ δύο παιχνίδια μέχρι τέλους συμπεριλαμβανομένου και του μεταξύ μας την τελευταία αγωνιστική στο ΟΑΚΑ.
Πάμε τώρα και στο θέμα του Αργύρη Πεδουλάκη που καίει αρκετά αυτή την περίοδο. Καταρχήν θέλω να ξεκαθαρίσω ότι άλλο η στήριξη στην ομάδα, που είναι αυτονόητη, και άλλο η κριτική που ασκώ στον προπονητή γιατί δεκαπέντε χρόνια διάολε έχω μάθει να βλέπω μπάσκετ και να καταλαβαίνω πράγματα. Επιπλέον δεν θα γίνω ποτέ πρόβατο και κατευθυνόμενος. Το έχω πει, το λέω τώρα και θα το ξαναπώ ότι ο Πεδουλάκης δεν κάνει για τον Παναθηναικό και πρέπει το καλοκαίρι να αναζητήσουμε έναν προπονητή αντάξιο του ονόματος  και της ιστορίας του Παναθηναικού. Μακάρι να είναι αυτός ο δικός μας Ζέλικο, αλλά και αν δεν επιστρέψει τόσο άμεσα υπάρχουν προπονητές με εμπειρία. Είναι αυτονόητο ότι το ρεκόρ του Παναθηναικού αυτή τη στιγμή έπρεπε να ήταν 8-2 και όχι 6-4 και αποκλειστική ευθύνη για αυτό έχει ο προπονητής. Έχασε δύο δικά του παιχνίδια με Ρεάλ και Μάλαγα κοιμώμενος ύπνο βαθύ στον πάγκο.΄Οταν το παιχνίδι πάει στον πόντο βοήθα παναγιά μου γιατί από τον πάγκο οι παίκτες χείρα βοηθείας δεν έχουν. Λάθη στη διαχείρηση των παικτών αλλά και στον αγώνα καθώς οι ομάδες μας κάνουν μεγάλα σερί και ο Πεδουλάκης δεν παίρνει ένα αναθεματισμένο τάιμ άουτ να τους κόψει το ρυθμό και να δώσει νέες οδηγίες. Αυτά τα πράγματα μου φαίνονται αδιανόητα εμένα στον Παναθηναικό. Και φυσικά δεν θα πανηγυρίσω επειδή με Εφές και Ζαλγκίρις το κοουτσάρισμά του ήταν υποφερτό. Μάγκες στον Παναθηναικό είμαστε και τον προπονητή τον θέλουμε για τα δύσκολα παιχνίδια και τα κρίσιμα σημεία ενός αγώνα και όχι να πανηγυρίζουμε νίκες με Μπάμπεργκ, Άλμπα, Ζαλγκίρις και Εφές. Αυτά τα 6 αστέρια είναι πολύ βαριά και δείχνουν το μέγεθος αυτής της ομάδας. Δε λέω μάγκας ο Πεδουλάκης που ανέλαβε τον Παναθηναικό αυτή τη δύσκολη περίοδο, εργατικός και Παναθηναικός αλλά συγχωρέστε με δεν φτάνουν όλα αυτά για να λέγεσαι προπονητής του Παναθηναικού. Και για να αναφερθώ λίγο και στο θέμα Καπόνο επειδή δεν τα είπα. Τεράστιος αντιεπαγγελματίας ο Καπόνο για λόγους που καταλαβαίνουμε όλοι μας. Ναι προβληματικός στην άμυνα όπως βέβαια και πολλοί άλλοι παίκτες που έχουν περάσει. Αλλά βρε Αργύρη ένα αναθεματισμένο play δεν του έβγαλες τρείς ολόκληρους μήνες. Έστω για μια δύσκολη στιγμή στο παιχνίδι που θέλεις το έξτρα σουτ.
Αυτά για την ώρα γιατί έχουμε και ματς σήμερα αλλά θα τα πούμε και μετά το παιχνίδι ελπίζοντας η πίεσή μου να είναι σε κανονικά επίπεδα αυτή την Παρασκευή γιατί θα είμαι και στο γήπεδο...
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 σχόλια:

  1. ΦΙΛΕ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ..ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ ΑΛΛΑΞΕ Κ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ Η ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΙΜ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. OXI ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΙΜ ΕΜΕΙΝΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

      Διαγραφή
  2. ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΜΑΤ ΣΗΜΕΡΑ.ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΡΔΙΟΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΤΟΧΟ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ 13 ΕΤΩΝ ΤΟΥ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΩΝ 8 ΜΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗ...Η ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΑ ΤΑ 10/12 ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΤ ΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ...ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΖΕΛΙΚΟ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ...ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ...ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ 8 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΖΕΛΙΚΟ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ FINAL-4...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε