Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

To πρώτο αίμα σήμερα!

Καλημέρα στην παρέα! Έφτασε λοιπόν η μέρα που όλοι περιμέναμε και σήμερα ξεκινάνε οι τελικοί με τον αιώνιο πελάτη μας! Η ομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα αυτές τις μέρες για να πάει σήμερα στο ΣΕΦ (20:00, ΕΤ1) να τα δώσει όλα για το μπρέικ τίτλου που χρειάζεται. Δυστυχώς το αίτημα του Παναθηναικού για έλεγχο ντόπινγκ έπεσε στο κενό όπως σας είχα ήδη πει μια και μόνο εμείς δεν είχαμε να φοβηθούμε κάτι από όλο αυτό. Η ομάδα χρειάζεται να είναι συγκεντρωμένη σήμερα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και να πάρει βοήθεια από τους περισσότερους παίκτες της. Η άμυνα θα είναι και πάλι το μυστικό για τη νίκη αρκεί η επίθεση να είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα. Είναι σίγουρο ότι ο Μπαρτζώκας θα αντιπαρατάξει τη ζώνη για να μας μπλοκάρει και ελπίζω ο Πεδουλάκης επιτέλους να έχει βρει το αντίδοτο. Μειονεκτήματα έχει και η ομάδα του Πειραιά και αυτές τις μέρες ο Πεδουλάκης δούλεψε πάνω σε αυτά με στόχο να χτυπήσουμε εκεί που πρέπει. Ελπίζω τα συμφωνηθέντα μέτρα να τηρηθούν στο ακέραιο αλλιώς θα έχουμε πολλές εκπλήξεις! Με τη νίκη λοιπόν σήμερα αδέρφια και θα τα πούμε μετά το παιχνίδι!

Υ.Γ.1 Όλοι σήμερα στις 17:30 στο Κάραβελ για να ενισχύσουμε την ομάδα!!!
Υ.Γ.2 Για τη διαιτησία θα μιλήσω μετά το παιχνίδι γιατί δεν θέλω να είμαι κακοπροαίρετος
Υ.Γ.3 Όλοι στη ζωντανή συζήτηση πριν το ματς στις 18:00

Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 σχόλια:

  1. Μίλαγα εχθές με ενα διαιτητή που έχει διαιτητεύσει αγώνες με Κορομηλα, Γκοντα, Αναστοπουλο, Σχοινα... συζητάγαμε την διαιτητική τριάδα του πρώτου αγώνα και απλά μου είπε ότι η τριάδα αυτή δείχνει ξεκάθαρα τον νικητή. Ολυμπιακός! Σε αντίθεση με την τριάδα του 2ου ματς που είναι πολύ πιο κοντά στο 50 - 50 κυρίως λόγω εμπειρίας και καρυδιών. Μένει να δούμε εάν θα δικαιωθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΣΥ ΦΙΛΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΤΩΡΑ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΕΧΤΩ ΑΥΤΑ..Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ?????? ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΟ 1/3 ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙΞΕΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ-Ο ΚΑΡΑΚΑΤΣΟΥΝΗΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤ ΑΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΕΝΩ Ο ΓΚΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΛΚ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ..ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΑΡΕΙΑΝΟΣ..ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΣΦΥΡΙΖΕΙ Ο ΑΝΑΣΤΠΟΥΛΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ 90-10..ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΤΕΤΟΙΑ...

      Διαγραφή
  2. διαβασα καπου οτι ο Γιανκοβιτς εκλεισε με 700.000 στον γαυρο για τρια χρονια,πεστε μου οτι ειναι ψεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ, ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ HOOPFELLAS

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΑ ΜΩΡΕ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΨΑΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΟΛΣ?

      1-2 ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΛΑΡΕΙ - ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ SITE ΠΟΥ ΛΕΤΕ. ΕΝΑΣ ΓΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΝΜ Κ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΧΑΒΕΤΕ?

      ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΤΙ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΦΕΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΣΑΙΤ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ, ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ... ΜΑΤ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....

      Διαγραφή
    3. εγω το γραψα το διαβασα απο καποιον σε σχολια.μαλιστα λενε οτι πιο ευκολα περναει σχοινι απο βελονα παρα ο Βλαντο σε μας,δεν τρολλαρω παιδια το διαβασα δεν λεω οτι ειναι και αληθεια.

      Διαγραφή
  3. http://www.greenzone.gr/2013/06/teleiose-to-farmako.html . άσχετο με τη μεγάλη σημασία του αποψινου ματς, αλλά επειδή κάποιοι δυστυχώς ξεχνουν, το ποσταρα. διαβάστε το, ειδικά εσύ σώτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε