Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

ΟΕΟΕΟΕ Πρωτάθλημα μες στο ΠΑΛΕ!


3 μέρες, η απόλυτη ηδονή. Πραγματικά τα παιδιά του Παναθηναικού μας, δίνουν και την ψυχή τους και διεσύρουν τον γαύρο...

Αναραωτιέσαι πως αυτή η ομάδα πήρε ξανά ευρωπαικό... Τι παιχνίδια παίχτηκαν εκεί μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μερικοί στο γαύρο πρέπει να μάθουν να μην μιλάνε και να υποτιμάνε τον βασιλιά της Ευρώπης.

Το μόνο που πρέπει να κοιτάμε είναι το 0-3. Η απόλυτη ξεφτίλλα μέσα στο εξοχικό. Θέλουν δεν θέλουν θα τους βάλουμε μυαλό φέτος.

Πάρτε τις σκούπες...

ΥΓ. Δεν μου έχει πέσει 3 μέρες...
Share on Google Plus

About GPapado

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 σχόλια:

  1. Προσοχη θελει και να μην τσιμπησει κανεις στις μαιμουδιες που θα κανουν ΣΙΓΟΥΡΑ οι μουλοι.

    Πλεον παντως,ειναι σιγουρο σε ολους μας οτι η ομαδα δεν παει απροστατευτη και οτι η διοικηση δεν θα επιτρεψει αντιστοιχες ριζουπολες και καραισκακια.

    0-3 να ξεμπερδευουμε μια και καλη,να μην ξανασηκωσουν κεφαλι ποτε οι αρουραιοι...

    LS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόσεχε πως μιλάς για τον πελάτη! Έχουμε κρίση και άμα τον χάσουμε, θα το κλείσουμε το μαγαζί και είναι κρίμα!!! Τι θα κάνουμε μετά;

      Άννα από Θεσσαλονίκη

      Διαγραφή
  2. Υπομονη,υπομονη και παλι υπομονη.Το παιχνιδι μας και η σειρα παει πλεον για καθαρο 3-0.Αυτο που ουτε οι πλεον αισιοδοξοι δεν ειχαν τολμησει να φανταστουν.Ποσο μαλλον εγω που βλεπω με ενα σκεπτικισμο το τροπο που παιζει η ομαδα.Λιγο καλυτερα να παιζαμε στην επιθεση θα ειχαμε μεγαλα γλεντια ειδικα στο πρωτο ματς.
    Ο τιτλος ειναι κοντα αλλα δεν πρεπει να παρασυρθουμε,ενα χτυπημα εμεινε.

    Αουγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oKLnV8UXTdc

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε