Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Οε οε οε σας γλεντήσαμε μες στο Παλέ - Επεισόδιο 13! (VIDEOS)


Καλησπέρα στην παρέα μας! Η χαρά μου για το χθεσινό μεγάλο διπλό τίτλου είναι τεράστια. Τελικά αυτή η ομάδα έχει πολύ μεγάλο μέταλλο και το αποδεικνύει συνεχώς. Χτες η τριφυλλάρα ισοπέδωσε τον κακόμοιρο πελάτη και έδειξε ποιος είναι το αφεντικό σε αυτή τη σειρά. Κυρίαρχος σε όλο το παιχνίδι δεν απειλήθηκε στιγμή από τον ψεύτικο πρωταθλητή ευρώπης. Αλήθεια ρε παληκάρια τί πάθατε χτες; Aπό τους 90 πόντους σε 29 λεπτά πέσατε στους 51 σε 40; Κάτι σας έλειπε ε; Τι να ήταν αυτό άραγε; Και οι τυφλοί είδαν.. Στα δικά μας ο Παναθηναικός με τον Διαμαντίδη σε άσχημη βραδιά επιθετικά βρήκε τους τρόπους να χτυπήσει τον Ολυμπιακό είτε έξω από την γραμμή είτε μέσα στη ρακέτα όπου οι Γκίστ και Λάσμε ισοπέδωσαν όποιον βρήκαν μπροστά τους.
Ο Πεδουλάκης έστησε μαεστρικά την ομάδα και έδωσε τα σουτ σε Κατσίβελη και Σλούκα εφαρμόζοντας κάτι από Μπαρτσελόνα. Η ζώνη δεν μας δημιούργησε πρόβλημα γιατί τώρα υπάρχει ο Κάρι ένας παίκτης που δεν μπορεί να αφεθεί μόνος του γιατί σου κάνει τη ζημιά. Στο αμυντικό κομμάτι δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά γιατί με το ζόρι ο Ολυμπιακός έφτασε τους 50 πόντους.
Το αυριανό ματς (21:00, ΝΕΤ) είναι το πιο δύσκολο και το πλέον καθοριστικό της σειράς. Αν το πάρουμε και πάμε στο 0-2 τότε η επιστροφή στο θρόνο μας θα είναι πολύ κοντά. Χρειάζεται υπομονή και από την ομάδα και από τον κόσμο του Παναθηναικού και δεν χρειάζεται να απαντήσουμε στις προκλήσεις που θα δεχτούμε.

Υ.Γ.1 Σας γλεντάει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος όπως και όποτε θέλει!
Υ.Γ.2 Τεράστιοι Λάσμε και Γκίστ και δείχνουν ότι γουστάρουν που φοράνε αυτή τη φανέλα!
Υ.Γ.3 Γαυράκια στον τρίτο τελικό κλείστε καμιά κερκίδα ακόμα μήπως και το γεμίσετε ποτέ!
Υ.Γ.4 Τη στιγμή που ο Ολυμπιακός πήρε το δεύτερο ευρωπαικό υπέγραψε το τέλος του και θυμηθείτε με!

Ραντεβού αύριο αδέρφια και όλοι ΟΑΚΑ!!! Πελααααααααααάτες μου!!!


Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 σχόλια:

  1. Gia na exei a3ia h nikh sto sef prepei OPWSDHPOTE na nikhsume sto oaka, na mhn paroun ta muala mas aera prepei na mpoume me thn idia nootropia opws sto sef, an nomizume oti giname anwteroi 8a perasume duskolo bradu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΜΑΤ ΟΜΩΣ ΑΜΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΝΤΟΠΑ ΠΑΛΙ-ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΤΟ ΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ-ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..

    ΥΓ. ΤΟ ΟΑΚΑ ΚΑΜΙΝΜΙ ΑΥΡΙΟ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΥΣΙΝΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ! ΟΠΩΣ ΜΕ ΜΠΑΡΤΣΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η χτεσινή νίκη είναι αφιερωμένη σε ΟΛΟΥΣ όσους πίστεψαν το καλοκαίρι ότι ο Παναθηναικός διαλύθηκε και ότι θα πρέπει να περάσουν πάρα πολλά χρόνια για να γυρίσει εκεί που ανήκει:ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ...Μπράβο σε όλους τους παίκτες ανεξεραίτως και στον Πεδουλάκη για το άψογο σκάουτινγκ και κοουτσάρισμα που έκανε χτες.Έτσι και ακόμα καλύτερα και αύριο!

    Άννα από Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φιλε ματ τι εννοεις με το υγ3?
    οτι τα πηρε ο προεδρος και θα ριξει πολλα λεφτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΛΔ ΜΑΤ ΕΙΣΙΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ? ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΙΑ ΕΛΕΓΧΟΣ? 100%

    ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αληθεια ειναι οτι εχει πολυ δρομο ακομα το πρωταθλημα..

    Επισης αληθεια ειναι οτι οι Γαμιαδες γεμισαν με σπερμα το εξοχικο-γκαρσονιερα και σας ενημερωνουμε να μην πατε τις επομενες μερες μεχρι να καθαριστει τελειως.

    Ο πρωκταθλητης ευρωπης δεν απεδωσε οπως στο F4 γιατι χωρις φαρμακο η διαφορα ειναι τεραστια και κλανεις πανω σου οπως ειδαμε ολοι.

    Οσο για σενα Κωστακη Παπανικολαου εισαι πολυ καλος παιχτης αλλα μαθε να ελενγχεις τα νευρα σου οταν η πουτσα φτανει στο λαρυγγι γιατι εισαι μικρος ακομα και εχεις να ζησεις πολλα τετοια...

    APELISTAS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε