Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τα αηδόνια ξανασμίγουν!

Χρειάστηκαν δύο χρόνια μακριά ο ένας από τον άλλο αλλά τώρα έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και θα ξανασμίξουν οι δυο τους. Ο λόγος για τον αρχηγό Δημήτρη Διαμαντίδη και τον ... υπαρχηγό Αντώνη Φώτση. Η εδομάδα που ακολουθεί λοιπόν είναι η δική τους εβδομάδα καθώς ο μεν πρώτος θα υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του, ο δε δεύτερος θα υπογράψει την τρίτη επιστροφή του στην ομάδα που τον ανέδειξε.
Ο Διαμαντίδης λοιπόν θα υπογράψει το νέο του τριετές συμβόλαιο μέχρι το 2016 με απολαβές κοντά στο 1.500.000 ευρώ και θα κλείσει την τεράστια καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Αυτό άλλωστε ήταν η επιθυμία και του ίδιου του παίκτη που δεν σκέφτηκε στιγμή να φύγει από την κορυφαία ομάδα της Ευρώπης.
Ο Αντώνης Φώτσης σήμερα διανύει την τελευταία μέρα του συμβολαίου του με την Αρμάνι και από αύριο είναι ελέυθερος και με τη βούλα να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Και ο Αντώνης θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο μέχρι το 2016 με ετήσιες απολαβές 1.000.000 ευρώ. 
Μέσα στην εβδομάδα που έρχεται ακολουθούν οι ανακοινώσεις και για τους δύο.
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε