Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Οι λαμογιές σας δεν περνάνε!

Τελικά σε αυτή τη χώρα θα μας φάει η διχόνοια και το πώς θα βγάλουμε φούστικα τον άλλο εκτός παιχνιδιού. Και καλά να το περιμένουμε από τους αντιπάλους αλλά και από το ίδιο μας το αίμα; Αυτό ονομάζεται πισώπλατη μαχαιριά και προδοσία! Αλλά τι νομίζετε ότι καταφέρατε ρε; Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει. Σας χαλάνε οι σελίδες από αγνούς Παναθηναϊκούς και πάτε να τις βγάλετε έω από το παιχνίδι με λαμογιές. Και δεν είναι μόνο η δική μας σελίδα. Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε. Τον κόσμο του Παναθηναϊκού δεν θα τον φιμώσετε. Το μόνο που καταφέρατε είναι μας πεισμώσετε ακόμα περισσότερο και να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη δύναμη και όρεξη αυτό που κάναμε. Παίξατε και χάσατε και αυτοί που έκαναν αυτό πλέον θα μας έχουν απέναντι σε οτιδήποτε. Δεν θέλετε τον Παναθηναϊκό ενωμένο και προτιμάτε να κατευθύνετε τις μάζες. Αλλά ξεχνάτε ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν αποτελείται από πρόβατα και έχει σωστή κρίση! Κάνατε το μεγάλο λάθος να πειράξετε μια σελίδα που ήταν μια αγνή Παναθηναϊκή παρέα! Περαστικά σας τώρα τζάμπα μάγκες...
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 σχόλια:

  1. mi masas mat emeis hmaste mazi soy mpoza 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Κ ΕΠΙΒΙΩΣΑΜΕ, ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΠΤ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ, ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ SITE. ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΥΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MAT MH MASAS FILE.ΚΣΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!!!!!ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΦΟΥΣΤΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ!ΗΡΑΚΛΗΣ13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ...ΟΙ ΛΙΜΑΝΙΣΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΥΦΟΛΙΜΑΝΙΣΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ..ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TO NEO SITE ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΟΤΑΝ ΒΕΒΑΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΦΑΛΕΣ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΥΝΤΟΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε