Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ,7/6/2013 20:00 ΕΤ1


Γειά χαρά παιδιά!Aυτό ήταν!Φτάσαμε στους τελικούς της Α1.Μετά από μια δύσκολη και μεταβατική χρονιά ήρθε η ώρα για τον μεγάλο μας φετινό στόχο.Το πρωτάθλημα.Γιατί κακά τα ψέμματα μπορεί να φτάσαμε μια ανάσα απ'το final4 αλλά βασικός μας στόχος φέτος ήταν το πρωτάθλημα.Το νταμπλ πλέον.Για να αποκατασταθεί η τάξη στην Ελλάδα.Δύσκολη σειρά κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο.Με μειονέκτημα έδρας,Με την ψυχολογία που έχουν οι άλλοι,την έπαρση,την τύχη...Πολύ σημαντικό το πρώτο ματς.Ίσως το σημαντικότερο καθώς αν κάνεις το μπρέικ γίνεσαι αδιαφιλονίκητο φαβορί.Δεν φοβάμαι,έχω 6 αστέρια,έχω Διαμαντίδη,έχω ζήσει και έχω δει τόσα και τόσα..Έχω ξανακάνει μπρέικ αλλά πλέον είναι πιο δύσκολο.Θέλω μόνο 50-50 και ΠΑΘΟΣ.Να δείξουν οι παίχτες ότι μασάνε σίδερα.Σε μια δύσκολη και φανατισμένη έδρα η ομάδα να δείξει...άντερα,πως έχει κότσια και δεν μασάει από κανέναν και τίποτα.Αγωνιστικά δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα οπότε κατεβαίνουμε κομπλέ.Στον αντίποδα αμφίβολλος λένε πως είναι ο Λο όμως πιστεύω πως έστω και δύσκολα θα πάιξει.Πάμε για γερές μάχες όλοι μαζί συσπειρωμένοι γύρω απ την ομάδα και τον πρόεδρο.Το αξίζουν.Και μετά τους τελικούς έχουμε να πούμε πολλά (μεταγραφικά που θέλετε και μη).ΠΑΜΕ ΜΑΓΚΕΣ Κ ΓΕΜΑΤΟ ΟΑΚΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.ΠΑΟ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ!

υ.σ.Μην περιμένετε να πω τίποτα για το θέμα ντόπινγκ..Θα πούμε μετά τους τελικούς κάποια πράγματα.Εξάλλου καταλαβαίνετε όλοι τί γίνεται....
Share on Google Plus

About kostas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 σχόλια:

  1. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟ υ.σ ΣΟΥ? Τι γινεται??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν τί να γίνεται;;Εσύ τα βλέπεις όλα φυσιολογικά;;Επειδή ξεκινάνε οι τελικοί δεν θέλω να μιλήσω γι αυτό..Έχουμε ματς σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ δεν ξέρω τίποτα περι ντοπινγκ,οποτε δεν μπορω να σχολιασω.Τη θεωρω και καπως χωρις ουσια τη συζητηση καθως όλοι ηξεραν πως δεν υπηρχε περιπτωση να γινει αυτο που ζητησε ο προεδρος.Αν ξερουν τα παιδια οπως λενε,εχουν δικιο οτι ξερουν να το κρατανε για μετα τους τελικους.
    Αγωνιστικα τωρα εκτος απο ψυχολογία,έπαρση και τύχη οι απεναντι εχουν την πιο μπασκετικη ομαδα τους εδω και παρα πολλα χρονια...και για να εχουμε μια ελπιδα σημερα θα χρειαστει πρωτα απ όλα,το εχω ξαναγραψει,να παιξουμε μπασκετ και οχι ταμπουρι αλα Μπαρτσελονα.Δεν ειναι αλλωστε ιδιες ομαδες ο ΟΣΦΠ και η Μπαρτσελονα.Επιτελους να δουμε και καμια επιθεση της προκοπης,και να βοηθησουν όλοι οσο μπορουν...ο Μητσος εχει κλαταρει ο ανθρωπος,μη τα περιμενουμε όλα απ αυτον.Απ τον Σοφο δεν περιμενω τιποτα,τους Ουκιτς,Μπραμο,Καρυ βλεπω σαν παικτες που μπορουν να δωσουν το κατι παραπανω.Να ανεβει και λιγο ο Ματσιουλις...
    Καλη επιτυχια λοιπον στην ομαδα μας,και αν γινει το 0-1 όλα γινονται...

    Αουγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε