Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Ένα και φύγαμε για τελικούς!

Καλημέρα στην παρέα.. Ο Παναθηναικός έκανε ακόμη πιο άνετα χτές το 2-0 με τον Πανιώνιο και θέλει μία ακόμα νίκη για να σφραγίσει το εισιτήριο για τους τελικούς με τον Ολυμπιακό. Το χτεσινό παιχνίδι δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής και θέλω να σταθώ στην ενέργεια που βγάζει πλέον ο Παναθηναικός δείχνοντας ότι γέμισε μπαταρίες τον τελευταίο μήνα, αλλά και στην άμυνα δαγκάνα που παίζει. Μια τέτοια άμυνα μπορεί να αποβεί χρυσή στα ματς του ΣΕΦ όπου ο Παναθηναικός θα προσπαθήσει να κάνει το break.
Από τους νεαποκτηθέντες παίκτες ο Κάρυ πραγματικά δείχνει σαν να παίζει χρόνια στην ομάδα και είναι αυτό που μας έλειπε στην περιφέρεια. Λίγο νωρίτερα να ερχόταν και θα ήταν τελέιως διαφορετικά τα πράγματα στην ευρώπη. Αντιθέτως ο Γκουίν δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα και κατά μία έννοια είναι και λογικό αφού ο χρόνος παραμονής του στην ομάδα είναι πολύ μικρός.
Μελανό σημείο μόνο οι ενοχλήσεις του Στεφάν Λάσμε στον αχίλλειο τένοντα που μας κάνουν να αγωνιούμε. Νεότερα θα έχουμε σήμερα για τον τραυματισμό του.
Υ.Γ Αλήθεια χτές ποιο ήταν το πρόβλημα και πάλι δεν είχε κόσμο; Η μέρα ή η ώρα του ματς; 
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΤ.ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΝ ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΠΑΙΧΤΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ SPORTDOG ΟΤΙ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΡΕΑΛ ΚΑΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ.ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΑΠΑΤΖΕΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Ο ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΕΙ ΡΕΑΛ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παιδια αν ισχυει οτι εχουμε κλεισει ντορσευ,η τουλαχιστον οτι θα ερθει ο μπατιστ για ενα χρονο, με δεδομενο οτι ο σοφο εχει συμβολαιο και οτι ο λασμε θα γινει μεγαλη προσπαθεια να μεινει {λογικα θα εκτιμησει τι του προσφερε η ομαδα και θα μεινει}δεν χρειαζομαστε μπουρουση...οχι οτι ειναι κακος παιχτης ισα ισα..αλλα στους ψηλους θα ειμαστε πληρεις.οπως και στο 4 με φωτση και γκιστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΑΣΙΛΗ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΜΙΑ ΧΑΡΗ? ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ.

    ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΩ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ.

    ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ ΤΟ "ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ" ? ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ?

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ, ΚΑΘΩΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ Κ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ.

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΛΑΘΗΣ - ΦΩΤΣΗΣ - ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ - ΠΑΠΠΑΣ, ΠΑΚΕΤΟ.... ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕΝΤΕΡ... ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.... ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕΝΤΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΟΦΟ Κ ΛΑΣΜΕ (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ) Κ ΑΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΞΕΝΟ. ΙΣΩΣ Ο ΛΟΥΚΣΑ ΑΝΤΡΙΤΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΜΩΣ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΧΕΙ Κ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΜΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΩΤΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ Ο.Α.Κ.Α. ΚΑΙ ΣΤΟ Σ.Ε.Φ.ΟΧΙ ΣΤΟ Ο.Α.Κ.Α ΝΑ ΤΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ 50-50 ΕΝΩ ΣΤΟ Σ.Ε.Φ. ΦΑΟΥΛ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΤΣ...ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΤΙΤΣ.ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΝΤΙ-ΝΤΟΠΙΝΓΚ ΚΟΝΤΡΟΛ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το κλιμα που δημιουργειται ΗΔΗ απο τους απεναντι ειναι απιστευτο...το τι εχουν πει δεν λεγεται..βλεπουν παντου φαντασματα και ετοιμαζουν ζουγκλα στο σεφ..πρεπει να ειμαστε προετοιμασμενοι για ολα..η γλωσσα τους πρεπει να κοπει εδω και τωρα και να βρεθουν ξανα απο κατω μας,..εκει που ανηκουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ ΚΟΝΤΡΟΛ ΣΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΣΤΟ ΤΣΑΤ ΜΑΤ..ΤΙ ΕΓΙΝΕ???
    ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΣ ΚΙ ΑΝΤΙΣΠΑΝΟΥΛΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα.

    Ξέρει κάποιος να μας πει τι ακριβώς γίνεται με τον έλεγχο του ντόπινγκ?

    Πρόσφατα,πριν κάνα μήνα περίπου,έγινε αιφνιδιαστικός έλεγχος σε Τσάρτσαρ και Ούκιτς από τη WADA όμως αν δε κάνω λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΕΣΑΚΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ ΕΛΕΓΧΟΣ..ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΣΥ..

      Διαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε