Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Έτσι ξηγιέται ο πρόεδρος!!!


Μεγάλο πριμ έταξε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στους παίκτες του Παναθηναϊκού, αν κι εφόσον καταφέρουν να προκριθούν στο φάιναλ φορ! Ο πρόεδρος της ΚΑΕ πήγε σήμερα (1/4) στο ΟΑΚΑ, επισκέφθηκε την προπόνηση και μίλησε για λίγη ώρα στους παίκτες της ομάδας του.
Ο Γιαννακόπουλος συνέστησε προσοχή ενόψει των δύσκολων αγώνων που έπονται και υποσχέθηκε στους παίκτες μεγάλο έκτακτο πριμ, σε περίπτωση πρόκρισης στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας!
Το ύψος του ποσού δεν έγινε γνωστό, ωστόσο η έκφραση «μεγάλο πριμ», τονίστηκε πολλές φορές από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στους παίκτες της ομάδας και μεταφέρθηκε με έμφαση στους εκπροσώπους του Τύπου.
Για μία ακόμα φορά φαίνεται η κάψα της οικογένειας Γιαννακόπουλου για νέες διακρίσεις! Και ακόμα είμαστε στην αρχή της νέας εποχής!
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 σχόλια:

  1. Γεια σου mat. Κάποια ενημέρωση για τους πιτσιρικάδες του Πανιωνίου; Έχει γίνει ή θα γίνει κίνηση από τον Γιαννακόπουλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι πες μας τιποτα ...
    Γερασιμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝ ΚΑΙΡΩ..ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ

      Διαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε