Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

STOP ΣΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΟΛΟΓΙΑ!



Λοιπόν..Πολλοί από σας έχετε ξεχάσει πως πάμε για τελικούς πρωταθλήματος.Άυριο παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Πανιώνιος (που χάσαμε στo κλειστό της Ν.Σμύρνης) αλλά δεν βλέπω να μιλάει κανείς γι αυτό.Παρά μόνο αν θα έρθει ο Καλάθης,ο Μπουρούσης,ο,ο,ο.....Καταλαβαίνω την αγωνία σας να μάθετε όπως και την δική μας..Μαθαίνουμε κάποιες πληροφορίες και τις μοιραζόμαστε εδώ για σας!Και (ίσως) φταίμε και εμείς κάπου γιατί λέμε πολλά.Aλλά πιστέψτε με είναι απ'το μεράκι και την αγωνία που συμεριζόμαστε.Αλλά έλεος.Αυτό απ'το να πετάει ο καθένας τη βλακεία του πως έχει πληροφορία απέχει πολύ.Πετάει ο καθένας κάτι και μετά ο χαμός..Προτείνω λοιπόν και στον Ματ και στον Βασίλη να μην ξαναπούμε τίποτα για μεταγραφές ακόμα και να ξέρουμε και να τα πούμε μετά όντας σαν πρωταθλητές (θέλω να πιστεύω).Ας βοηθήσουμε όλοι την ομάδα αρχής γενομένης από αύριο.Και όλα τα άλλα να είστε σίγουροι θα τα συζητήσουμε στην ώρα τους.Πάμε για το πρωτάθλημα!
Share on Google Plus

About kostas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

24 σχόλια:

  1. Συμφωνω απολυτα.Και οταν ελεγα να μην αποπροσανατολιζουμε τον κοσμο μου λεγατε οτι ειμαι αρνητικος.
    Αν η ομαδα ηταν αλλιως θα ειχαν λιγοτερο ενδιαφερον και οι μεταγραφες και οι διαφορες φημες.Στα ματια των πιο πολλων όπως και στα δικα μου η κατακτηση του πρωταθληματος μοιαζει υπερβαση αυτη τη στιγμη,γι αυτο και πιστευω ότι ο κοσμος κοιταζει και την επομενη μερα.Μακαρι να την κανουμε και αυτη την υπερβαση όπως καναμε τόσες φετος.

    Αουγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. auto pou sta blogs leme stop mhn suzhtame metagrafes gt exume agwnes exei ginei polu klise. Les kai apospame thn porsoxh ths omadas re paidia! dn paizume etsi, to xete ktlbei auto e? ta blogs gi auto uparxoun, gia na milame gia opoiodhpote 8ema opoiadhpote stigmh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΦΙΛΕ ΧΑΛΑΡΩΣΕ...... ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ!!!! ΤΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΕ ΚΑΛΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΙ ΟΚ...ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ.....ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΠΕΤΑΣ ΕΣΥ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΕΔΩ! ΑΝΟΗΤΕ...ΑΙΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ Η ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΜΑΓΚΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΛΑΨΙΑΡΙΚΑ SITE ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΝΕΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΑΒΡΙΚΑ SITE ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΑΥΡΕΤΤΑ.....

    ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ. ΚΛΑΨΙΑΡΗΔΕΣ, ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΓΚΕΣ, ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥΣ. Α ΜΕΙΝΑΝ Κ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ.

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΦΥΛΙΟΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΩΡΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ δεν ξαναλέω τίποτα μέχρι να το σηκώσουμε μέσα στο Σ.Ε.Φ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΩΣΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ!ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΤΑΙ,ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ,ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ,ΟΠΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ;;;ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΛΔ,ΘΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΜΕΙΣ;;;ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ,ΕΣΥ ΔΛΔ ΦΙΛΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΡΑΨΕΣ FOTIS ΕΓΙΝΕΣ ΕΠΩΝΥΜΟΣ;;;ΑΝ ΣΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΚΑΤΙ;ΚΑΙ ΔΕΜ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ,ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο KOSTAS ΕΓΡΑΦΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΝΟΩ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ NICKNAME FOTIS, ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΣΤΟ SITE, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ. ΜΕ ΤΟ NICKNAME ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ.

      ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ.

      Διαγραφή
  7. ΕΙΣΑΙ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ CHAT ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ?EIΣΑΙ??ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟΝ,ΕΚΕΙΝΟΝ..ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ..ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ?ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ.ΛΑΘΟΣ.ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΤΗ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΚΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ SITES ΚΑΙ ΒLΟGS ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ.ΔΕΝ ΣΕ ΕΦΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ RED PLANET OK??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΤΟΥΣ.

    1)ΓΡΑΦΟΥΝ, ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ - ΑΑΑ, ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. / ΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ, ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ?

    2)ΛΕΝΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ. - ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙ ΞΕΡΕΤΕ? ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΛΑ.

    ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ, ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΡΟΛΑΡΟΥΝ? ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ. ΗΡΕΜΗΣΤΕ PLEASE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΦΩΤΗ...ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΜΑΣ...ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΠΕΛΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ...

      Διαγραφή
  9. ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ. ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΚΑΛΑΘΗ ΜΕ ΤΡΙΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΣΤΑ 1.2 ΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς τον κλείσαμε βρε φίλε, δεν έχει συμβόλαιο με τη Λοκομοτιβ;

      Διαγραφή
    2. ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΜΟΘ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ MAIL ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΠ ΤΟ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΚΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?

      Διαγραφή
    3. ΠΛΑΚΑ ΕΚΑΝΕ..ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ

      Διαγραφή
  10. "Αλλά έλεος.Αυτό απ'το να πετάει ο καθένας τη βλακεία του πως έχει πληροφορία απέχει πολύ.Πετάει ο καθένας κάτι και μετά ο χαμός" ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ - ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τι μας λες kostas,οποιος απαιτει σεβασμο να μην μπαινει σ'αυτο το σαιτ δλδ;;;;εγω μπαινω εδω μεσα γιατι ειδα καποια πραγματα που μου αρεσαν και γουσταρω,αλλα απαιτω να δειχνεις σεβασμο,οπως δειχνουν και οι περισσοτεροι εδω μεσα,καταλαβες;;;;;;αν αναφερεσαι σε καποιον συγκεκριμενα,να πεις το ονομα του ή να μας εξηγησεις το περιστατικο και οχι να μιλας γενικα και αοριστα και να μας βαζεις ολους στο ιδιο τσουβαλι,οκ;και κοψτε αυτο το 'αν δεν σου αρεσει πηγαινε αλλου',χαιρω πολυ φιλε,και γω ξερω να μπω σε αλλη σελιδα,αλλα για να μπαινω εδω,σημαινει οτι μου αρεσει,αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα δεχομαι και προσβολες!
    αυτη ειναι η λυση που δινεις εσυ δλδ;ή θα μπαινεται εδω και θα τα ανεχεστε ολα,ή πατε σε αλλο σαιτ;;;;;;πολυ μαγκια,μπραβο!στο ξαναλεω,αν απευθυνοσουν σε ενα συγκεκριμενο περιστατικο,ας γινοσουν συγκεκριμενος για να μην υπηρχαν παρεξηγησεις.
    και για να καταλαβω,για ποιο λογο εγινε γνωστο το σαιτ;για τις σπουδαιες αναλυσεις του;εγραψες εσυ ποτε κατι για αναλυση παιχνιδιου ας πουμε;γινατε γνωστοι,επειδη ειχατε καποιες πληροφοριες που ορισμενες απο αυτες βγηκαν σωστες,και ετσι πολλα παιδια σας εμπιστευτηκαν και αρχισαν να μπαινουν εδω μεσα για μαθαινουν νεα για τον παναθηναικο!αλλωστε το εχετε και σαν επικεφαλιδα,πρωτοι σε αποκλειστικες ειδησεις του μπασκετικου παναθηναικου....!και τωρα ζητας τα ρεστα γιατι μιλανε τα παιδια για μεταγραφες;;;;;
    λες οτι προτεινεις στα αλλα παιδια να μην ξαναμιλησετε για μεταγραφες,και τι πετυχαινεις μ'αυτο δλδ;;;δεν μπορουν μετα να μπουνε ασχετοι για να τρολλαρουν;οσο πιο πολλα ατομα μαζευονται σε ενα σαιτ,τοσο πιο πολλα τετοια περιστατικα θα εχετε,δεν το ηξερες αυτο δλδ;αλλωστε μην ξεχνας,οτι η σελιδα εγινε γνωστη για τις μεταγραφικες ειδησεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΟΝΤΕΤ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΛΗΞΕ..ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ..ΔΕΝ ΤΟ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ Ο ΚΩΣΤΑΣ..ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ..ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ Τ ΔΙΑΦΥΛΑΞΩ ΑΥΤΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ!ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ!ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ..ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!

      Διαγραφή
  12. ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ..ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ...ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΛΟΓΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Η ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΙΤ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ..ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΩ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ..ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ..ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ???ΔΙΟΤΙ ΕΝΔΟΜΥΧΑ,ΕΝΩ ΔΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΑΝ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΡΩΓΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ..ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΟΜΩΣ..ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ, ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ???ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ??Η ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ???ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟ ΣΑΙΤ,ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΑΡΧΙΚΑ..ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΥΤΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ..ΚΑΙ ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΜΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ..ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΧΥΜΑ..( ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΣΑΙΤ ) ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΧΕΙ..ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΙΔΙΕΣ Η ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ,ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗ!!!!ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΜΑ ΚΟΥΡΑΣΑ..LOCO RETHYMNO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ-ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ- ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΛΕΝΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

    Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΤ

    Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΕΝΩ Ο ΜΑΤ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΕΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ 2-3 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ...

    ΕΣΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΓΙΜΗΣ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ! ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ,ΩΦΕΛΙΜΟ,ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε