Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Μπατίστ ή κάτι άλλο επίσης μεγάλο;;;

Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί μία έντονη φημολογία ότι ο παίκτης που προσπαθεί να κλείσει και να ανακοινώσει ο Παναθηναικός δεν είναι ο Μάικ Μπατίστ αλλά κάποιος άλλος παίκτης που θα ταράξει τα νερά όταν ανακοινωθεί! Δεν ξέρουμε αν αυτή η φημολογία είναι βάσιμη ή όχι και για αυτό το λόγο σας τη μεταφέρουμε με επιφύλαξη καθώς προσπαθούμε να την εξακρυβώσουμε! Μάλιστα λέγεται ότι ο παίκτης ίσως ανακοινωθεί και σήμερα! Όπως καταλαβαίνετε η νύχτα θα είναι μεγάλη για τον Παναθηναικό και για εμάς τους φίλους του που αγωνιούμε. Από την μία έχουμε το μέτωπο του Μάικ Μπατίστ και από την άλλη αυτή η νέα πληροφορία που ανατρέπει τα δεδομένα. Μείνετε συντονισμένοι και θα σας ειδοποιήσουμε για οποιαδήποτε εξέλιξη έχουμε άμεσα!

20:32 H Φενέρμπαχτσε ανακοινώνει Τρίπκοβιτς και έχει συμφωνήσει με τον Αμερικανό ψηλό Ουίλιαμς. Οι θέσεις ξένων που έχει αυτή τη στιγμή είναι 7...
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια:

  1. μηπως ξερει κανεις ποιος ειναι αυτος που θα ανακοινωθει απο τον παναθηναικο?ξερουμε ονομα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως είναι ο Μαυροκεφαλίδης; Θα πρόκειται για πολύ καλή κίνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε