Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τα 200.000 ευρώ το κλειδί της υπόθεσης Φώτση

Μια εβδομάδα κλείνει αισίως το σήριαλ Αντώνης Φώτσης εξαιτίας των ερασιτεχνικών χειρισμών της Αρμάνι Μιλάνο. Πώς έχουνε λοιπόν τα πράγματα μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές. Ο   Παναθηναικός ότι ήταν να κάνει το έχει κάνει και απλά περιμένει την Αρμάνι να κάνει την τελική της κίνηση. Έχει συμφωνήσει με τον Φώτση για 2,5 χρόνια και αυτό είναι πολύ δυνατό ατού. Το κλειδί στην υπόθεση είναι τα χρωστούμενα της Αρμάνι στον Φώτση που αγγίζουν τις 200.000 ευρώ. Αυτά τα λεφτά ζητάει ο Φώτσης για να μείνει ελεύθερος και με το δίκιο του. Από ότι φαίνεται όμως η Αρμάνι δεν θέλει να τα δώσει στον Φώτση και εμμέσως τα ζητάει από τον Παναθηναικό, ο οποίος όμως έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα δώσει δεκάρα στην Αρμάνι. Αίσθησή μου είναι ότι το σήριαλ θα τραβήξει μέχρι την Τετάρτη που λήγει η προθεσμία δήλωσης του παίκτη. Εκεί θα λυγίσουν και βλέποντας ότι δεν θα πάρουν λεφτά από τον Παναθηναικό θα σκεφτούν ότι δεν μπορούν να δώσουν 600.000 σε ένα παίκτη που και στραβωμένος είναι πλέον και ξενερωμένος με τη συμπεριφορά τους. Οπότε λίγο υπομονή ακόμα για να δούμε τον Αντώναρο με τα πράσινα και πάλι. Μείνετε συντονισμένοι για νέοτερες εξελίξεις!
Υ.Γ Όπως είδατε για μία ακόμα φορά είμασταν οι μόνοι που δεν είπαμε για παρουσία του Φώτση στο ΟΑΚΑ την Κυριακή και όλα τα συναφή. Η δικαίωση έρχεται μέσα από την σωστή πληροφόρηση του αναγνώστη.
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ για την σταση σας αυτον τον καιρο...Αντωναρε σε περιμενουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Paidia sinexiste tin kali douleia!!!Mpravo!!!!Mipws gnorizete gia pies theseis tha kinithei o pao to kalokairi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΕΩΡΩ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΑ ΓΚΑΡΝΤ,ΕΝΑΝ ΣΤΟ 4 ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΣΤΟ 5..ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ..ΣΤΟ 4-5 ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ!

      Διαγραφή
    2. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ ΜΑΤ?

      Διαγραφή
    3. ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΙΘΑΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ!

      Διαγραφή
  3. Nai o Mpourousis kai o Mavrokefalidis alla akousa oti den thelei o deuteros kai oti einai konta ston gauro.Sto 4 milas gia ton fotsi?
    Sory gia ta greekenglish alla exei provlima to pliktrologio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΝ ΦΩΤΣΗ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΠΑΙΚΤΗ ΜΑΣ..Ο ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ..Ο ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

      Διαγραφή
  4. ΜΑΤ ΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ 600000?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΗΔΙΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΣΜΙΞΟΥΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ..ΑΠΟ ΑΠΡΙΛΗ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

      Διαγραφή
  6. 200 που του χρωστανε και 400 που εχει να λαμβανει προφανως ΝικΒερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. παντως Ματ και χωρις να θελω να κανω τον υπεραισιοδοξο αν το σκεφτουμε λογικα για να μην εχουν πληρωσει τα 200.000 και να εχουν να δωσουν τα 400.000 μεχρι το τελος της σεζον σιγουρα θα πιεστουν παρα πολυ να μην τον δωσουν μεχρι την τεταρτη αφου θα χασουν και τη μοναδικη τους ευκαιρια να ξεφορτωθουν το συμβολαιο....αλλο να δωσεις σκετα 200 χιλιαρικα και αλλο 600 ......ΝικΒερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε