Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Eπιστολή σε Δημήτρη Γιαννακόπουλο για άμεση επιστροφή Ζοτς!

Μια και απόψε δεν θα κοιμηθώ καθώς περνάω τη χειρότερη στιγμή ίσως της ζωής μου σε αθλητικό επίπεδο θα περάσουν πολλές σκέψεις από το μυαλό μου. Η πρώτη σκέψη είναι τι πρέπει να γίνει για να γυρίσει το κλίμα άρδην. Και η λύση είναι μόνο μία και ακούει στο όνομα Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Παίρνω την πρωτοβουλία και προσωπικά και ως σελίδα να συντάξουμε επιστολή στον πρόεδρο της ΚΑΕ Δημήτρη Γιαννακόπουλο και να του ζητάμε την άμεση επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς το καλοκαίρι. Τώρα όσο είναι νωρίς να σώσουμε την κατάσταση! Η επιστολή για να είναι πιο βαρύνουσας σημασίας θα είναι ονομαστική και όπως καταλαβάινετε όσα περισσότερα άτομα την προσυπογράψουμε τόσο το καλύτερο είναι! Θέλω να την κοινοποιήσετε αυτή την ανάρτηση όπου μπορείτε για να μαζευτούμε πολλοί! Παρακαλώ όσοι ενδιαφέρονται να προσυπογράψουν την επιστολή να μου στείλουν το ονοματεπώνυμό τους στο mail της σελίδας trifillakia@yahoo.gr. Αντίγραφο της επιστολής θα σταλεί στον καθένα σας!
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

62 σχόλια:

  1. mazi sas adelfia-amesa aiwnia pistos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΜΕ ΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ!ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΞΟΥΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ!

      Διαγραφή
  2. ΤΟ ΚΑΚΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤ? ΟΤΙ Η ΕΛΕΥΣΗ ΖΟΤΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΥΓΚΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ.... ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΣΦΑΖΑΝΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΜΕ ΖΟΤΣ. ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΠΟΛΛΑ. ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΣΚΑ 50-50.

    ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΛΥΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣ ΕΡΘΕΙ Ο ΖΟΤΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΟΛΑ!

      Διαγραφή
    2. Ναι αλλά ακόμα και με σφαγές μια χαρά τα πέρναμε τα Ευρωπαικά. Στην ουσία 2 παίκτες να είχαμε ακόμα φέτος δεν θα μας επιρρέαζαν οι διαιτητές του Ρήγα.

      Διαγραφή
    3. Έτσι όπως τα λεει ο Ματ

      Διαγραφή
  3. μακαρι ρε παιδια. ειμαι συμφωνοσ σε μια τετοια κινηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. sygnwmi alla to oti dn phgame fetos sto final four den nomizo oti ftaiei o paidoulakis...alla gia arxh tha pw ta 3 foul tou diamantidi sta 3misi prwta lepta tou agwna...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΥΡΝΑ ΡΕ ΖΕΛΙΚΟ. ΕΧΕΙΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΟ. ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗ ΡΕΑΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. mesa...arkei na min exei thn kataiksi tou dais pou ipotithetai tha pigainame...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΈΙ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!

      Διαγραφή
  7. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΖΕΛΙΚΟ??Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΠΗΓΕ ΠΗΡΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΞΕΚΟΛΙΣΤΕ !!!ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΠΙ ΖΕΛΙΚΟ ΧΑΣΑΜΕ ΣΛΟΥΚΑ ΜΑΤΖΑΡΙ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ !!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΝΩΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ!!ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ!!!Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ!ΕΙΔΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΛΟΥΚΑΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΜΟΜΕΝΤΟΥΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΜΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΠΟΙΟΝ ΕΧΟΥΜΕ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Σλούκας το καλοκαίρι έμεινε ελευθερος. Υπέγραψε νεο συμβολαιο για 3 χρονια νομιζω με 500. Αν τον ειχαμε βουτηξει θα τους πετυχαιναμε καλο πληγμα. Αλλα και παλι, όπως ξεραμε πολλα χρονια, ενας παιχτης θελει το καταλληλο περιβαλλον για να αναδειχτει. Καποτε όποιος ερχοταν σε μας απεδιδε, ενω στους απεναντι που ηταν μπαχαλο χαντακωνοντουσαν πολλοι καλοι παιχτες, Ελληνες κι ξενοι. Ακομα και ο Σλουκας μεχρι περσυ μεταξυ φθορας και αφθαρσιας ηταν στο γαυρο, τον δινανε δανεικο κλπ. Σε ενα συνολο που παει καλα, ακομα κι οι αμπαλοι (πχ Αντιτς) αποδιδουν παραπανω. Ας κοιταξουμε να μην χασουμε κανεναν Ελληνα απο τα νεα ταλεντα ακομα κι αν χρειαστει να σκασουμε κατι παραπανω και αν δουλεψουμε σωστα και με εναν καλυτερο κοουτς, θα ξαναγυρισουμε στην κορυφη. Ο Ζοτς ειναι ιδανικος για να ηγηθει αυτης της νεας εποχης μαζι με την τρελα του προεδρου.

      Διαγραφή
  8. ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΕΠΙ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ..ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ..ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΥΛΙΚΟ. ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

      Διαγραφή
    2. Να φανταστώ θα είναι Έλληνας που παιζει στο εξωτερικό. Δεν γίνεται να φέρει κάτι αλλο. Οποτε αν ειναι 4 Φώτσης ακόμα δύσκολο γιατί η Μιλάνο παιζει play off και κερδίζει 2-0 την Σιενα , ή Μαυροκεφαλίδη που δεν με τρελαίνει.

      Διαγραφή
    3. ΜΠΟΡΕΙ Κ ΞΕΝΟΣ ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΠΑΝΚΣ

      Διαγραφή
    4. Εσύ σε τι θέση πιστεύεις ότι θέλουμε παίκτη? Αν φύγει ο Μπανκς πάμε για κόντό?

      Διαγραφή
    5. (Ορθάνοικτο το ενδεχόμενο νέας μεταγραφικής ενίσχυσης του ΕΞΑΣΤΕΡΟΥ για το νταμπλ μέσα στο εξοχικό!!!)το επιβεβαιωνει και η πρασινη αυριο αν και η γνωμη μου ειναι οτι αυτες δεν ειναι κινησεις μεγαλης ομαδος και μεγαλου προπονητη που το δεχεται,η μονη περιπτωση που εχουν καποια λογικη ειναι αν ειναι παικτης που θα μεινει και του χρονου και θα εχει βοηθητικο ρολο στους τελικους φετος οπως πριν δυο χρονια ο πριντεζης στον ολυμπιακο...... http://www.prasini.gr/football/item/2183-ta-provata-eftysan-to-vosko

      bodiroga

      Διαγραφή
  9. http://www.youtube.com/watch?v=jYyx-Out8KY

    ΖΕΛΙΚΟ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ! ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΕΛΤΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δυο ειναι οι λυσεις, ζοτς ή σπανουλης και τα δυο μαζι δεν γινονται οποτε με σειρα προτεραιοτητας πρεπει να γινει το ενα απο τα δυο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. mhn akouw mlkies ! ti spanoulhs kai pipes ? ekei pou ftunoun 8a glufoume ?

      ZOTS

      Διαγραφή
    2. εγω ξερω οτι εφυγε και απο μονιμο νο2 που ηταν στα παντα εγινε το νο1 στην ευρωπη......... στην τελικη αν και δεν συγκρινονται οι περιπτωσεις ουσιστικα στυσιμο φαγαμα και απο τον ζοτς,μπατιστ και σαρας σε μια εποχη πολυ πιο δυσκολη απο τοτε που εφυγε ο σπανουλης........

      Διαγραφή
    3. Ναι έκανε προπόνηση στα τρίποντα στην κορυφή όταν του κάνουν σκρίν. Πολύ απλα γιατι ο no1 μεγάλωσε και ειδικά φέτος τον κάψαμε με το να τον βάζουμε 35 λεπτα σε όλα τα παιχνίδια και όταν τον χρειαζόμασταν δεν τον είχαμε.

      Διαγραφή
    4. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ-ΜΑΘΗΜΑΤΑ. Ο ΟΣΦΠ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΟΛΟ ΡΗΤΡΕΣ ΧΑΖΟΣ ΕΙΝΑΙ? ΒΛΕΠΕ ΝΤΟΡΣΕΥ.....

      Διαγραφή
  11. Παιδια δε χρειαζονται βιαστικες κινησεις και αποφασεις..ολα θα γινουν..υπομονη χρειαζεται..
    δε νομιζω οτι αυτη ειναι σωστη κινηση..ας περιμενουμε και τους τελικους
    δε φταιει ο αργυρης που το πηρε ο γαυρος

    νικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ. ΑΠΛΑ Ο ΖΟΤΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ. Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΖΟΤΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ.

      Διαγραφή
  12. Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΣΘΝΤΑΞΩ Κ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ..ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΕΛΩ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ!

      Διαγραφή
    2. alex eimai kainourgios kai den kserw ti prepei na kanw!!!

      Διαγραφή
  13. παιδια να ξεχασω απο σημερα το πρωταθλημα;; αυτοι θα ρθουν φορτσατοι τωρα ποιος τους πιανει.Μην με βρισετε ζω εναν εφιαλτη ειχα δυο μερες να κοιμηθω και σημερα με αποτελειωσαν.Εκτος απο αρρωστη παο ειμαι και αντιολυμπιακος.Αν εχουμε ελπιδες ακουω γνωμες παρηγορηστε με και μην με βρισετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΕΜΕΝΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ..ΔΝ ΞΕΡΩ Κ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ..ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΑΠΟΛΥΤΑ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΣΤΙΓΜΗ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ!

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ. ΔΛΔ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ.

      ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΣΕ ΜΑΣ.... ΚΑΙ ΜΕΤΑ...ΓΕΙΑ ΣΑΣ...

      ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΦΕΡΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΑΣΚΟ....

      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ Ο ΓΑΥΡΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Συμφωνω με Φωτη. Μην αφηνουμε τη ζοχαδα μας να μας θολωνει το μυαλο. Πρωτον, εχουμε το πρωταθλημα μπροστα και ΠΡΕΠΕΙ να τους το παρουμε. Και δευτερον, το καλοκαιρι θα ειναι κρισιμο και καθοριστικο και για μας και για αυτους. Αν γινουν σωστες κινησεις θα επιστρεψουμε γρηγορα στην κορυφη.

      Διαγραφή
    4. παιδια οτι φοβομουν απο την αρχη εγινε, παιρνουν μεγαλη εκδικηση για τοσα χρονια φαπας, μας πονεσε εγω δε μπορω να ηρεμησω, αλλα παντα γυριζει ο τροχος θελει ομως υπομονη και δουλεια

      Διαγραφή
  14. Τί γίνεται με τη μεταγραφή;;κάτι γράφει και η πράσινη σήμερα..να στείλω ονοματεπώνυνο σήμερα προλαβαίνω;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΚΩΣΤΑ..ΣΤΕΙΛΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ..ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ..ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 4!ΑΛΛΑ ΑΔ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Η ΞΕΝΟΣ!

      Διαγραφή
  15. O GAVROS TO SIKOSE ME TON MPARTZOKA KAI REZILEPSE AKRIVOPLIROMENOUS PROPONITES TON ROSOISPANON..TO PROVLIMA STON PAO EINAI OI LATHOS EPILOGES STI STELEXOSI TOU ROSTER..EPILOGES XORIS KAMIA FILOSOFIA(SOFO-UKIC-KAPONO-BANKS),EPILOGES NEARON ALLA METRION PAIXTON(GIANNOPOULOS-SKORDILIS-XANTHOPOULOS)...OPOTE EINAI FANERO OTI DEN YPARXEI O KATALLILOS POU THA KANEI SOSTES EPILOGES ,GIAUTO THELO NA GURISEI O ZOTS...MONO AUTOS THA NOIKOKUREPSEI TI KATASTASI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μονο ο ζελικο μπορει να μας φτασει παλι στην κορυφη.δημητρη δωστα ολα,φερε ζελικο και παιχταραδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θα σεβαστώ όλων την άποψη και το δικαίωμα να στείλετε την επιστολή που αναφέρετε. Θα θέσω την άποψή μου όμως και θα πω πως δε συμφωνώ με αυτή την κίνηση και θα εξηγήσω τους λόγους....

    - Πέρυσι με το Ζοτς πάλι χάσαμε το πρωτάθλημα από το Γαύρο... γιατί? γιατί δεν είχαμε ενέργεια, ήμασταν προβλέψιμοι.
    - Ο Ζοτς δεν έπραξε καθώς έπρεπε για μεγάλο ηγέτη. Ένας ηγέτης φροντίζει για τη διάδοχη κατάσταση και βάζει τις βάσεις να συνεχιστεί αυτό που δημιούργησε. Ο Ζοτς άφησε λίγο 'καμένη γη' πίσω του. Ομάδα χωρίς Έλληνες, χωρίς νέους σε ηλικία που να μπορείς να βασιστείς σε αυτούς και για το μέλλον.
    - Τι να το κάνω να έρθει και με τα λεφτάκια του Δημήτρη να γίνει πρώτη μούρη. ΜΠορεί με τα λίγα, ας το αποδείξει. Και όχι να μου φέρει έτοιμους παίχτες σταρ. Νομίζω άλλωστε πως δεν είναι της λογικής του να δουλεύει με νέους εξελίξιμους τόσο όσο με φτασμένους παίχτες. Την ενέργεια που βγάζει ο γαύρος δεν τη ματσάρουν πια ούτε αστέρες του NBA (λέγε με Rudy)
    - Πέρυσι ακριβώς με το πως ήταν η κατασταση υπήρξαν πολλοί παίχτες που ενώ τους έγινε πρόταση αρνήθηκαν να έρθουν (το είχε πει κι ο Άρτζι σε συνέντευξή του). Δε δικαιολογώ με αυτό τις κακές επιλογές, απλώς καταδεικνύω ότι υπήρχαν όμως περιορισμένες επιλογές. Ας ελπίσουμε φέτος με αυτό που έβγαλε η ομάδα στην Ευρωλίγκα και με τη γενικότερη εικόνα της να μην υπάρξει το ίδιο θέμα.

    Θα κλείσω λέγοντας λοιπόν πως είμαι υπέρ του Πεδουλάκη. Θέλω να μείνει και να του δοθούν τα εργαλεία (παίκτες) να κάνει δουλειά. Πιστεύω πως μπορεί να κάνει πολλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 15 παίχτες του πήραν φέτος κι αυτός ακόμα να καταλήξει σε ρόστερ, πάμε για 2 μεταγραφές σε πλευ οφ (πρωτακουστο!). Το Σλουκα το καλοκαιρι που περασε που εμεινε ελευθερος γιατι δεν τον βουτηξαμε? Επίσης, πχ ο Παππάς που μπορεί να γίνει νεος Σπανουλης, λεει πως δεν έρχεται με Πεδουλακη. Θυμασαι εσυ ποτε κανενα παιχτη και μαλιστα πιτσιρικο που θελει να αναδειχτει, να μη θελει να ερθει σε ομαδα που προπονει ο Ζοτς?

      Για να πετυχει ο Πεδουλακης χρειαζεται ολικη αλλαγη και μπασκετικα (να αφησει δηλαδη αυτο το ΒΑΡΕΤΟ, ΑΡΓΟ, ΑΜΥΝΤΙΚΟ μπασκετ εποχης 90'ς) και σε χαρακτηρα (ωστε να εμπιστευεται ολους τους παιχτες του ροστερ και να μην τους ξεγραφει σε ενα μηνα οπως εκανε με τοσες μεταγραφες) και σε προσωπικοτητα (ωστε να εμπνεει τους παιχτες να παιζουν και γι αυτον και όχι να τους μειωνει μονιμως σε στυλ "τα παιδια δεν μπορουν παραπανω" λες και αυτος ειναι ο Πατ Ραιλυ και οι παιχτες αμπαλοι). ΑΝ μπορεσει να κανει μεσα στο μυαλο του λοιπον ολικο restart, τοτε ναι, να μεινει ο Πεδουλακης. Δεν ξέρω όμως πόσο πιθανον είναι να αλλάξει ένας άνθρωπος τελείως. Μακάρι πάντως για το καλό της ομάδας μας! Προσωπικά, περιμένω να μας δω στους τελικούς πως θα εμφανιστούμε. Ελπίζω να είμαστε αυτοί που πρέπει και να ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΕΦ! Και τότε, να είσαι σίγουρη πως ο Πεδουλάκης θα πάρει το κρεντιτ που τους αξίζει. Εγω θα του βγαλω το καπελο!

      Prasinada

      Διαγραφή
    2. Ναταλία ο Ομπράντοβιτς αν είχε το φετινό υλικό, θα έκανε τρεμπλ χαλαρά κιόλας.
      Ο Πεδουλάκης έχει χάσει αγώνες από κοουτσάρισμα, είναι προπονητής περασμένης δεκαετίας και δυστυχώς πολύ λίγος για τον Παναθηναϊκό. Καλό παιδί, εργατικό, φιλότιμο, παναθηναϊκός αλλά μέχρι εκεί. Για πρώτος προπονητής στον νιώνιο ή στο περιστέρι μια χαρά είναι. Για εμάς, απλά είναι λίγος. Τι να κάνουμε, αυτή είναι η αλήθεια.
      Θα κλείνουμε τα μάτια και θα λέμε ότι έχει ήλιο όταν έξω βρέχει;;;

      Διαγραφή
  18. Λάθη στην στελέχωση του ροστερ έγιναν και ίσως ακόμα συνεχίζονται αφού δεν έχουμε μάθει τόσα χρόνια μεταγραφές πριν τα Play-off. Ίσως αυτό δείχνει πανικό εκ μέρους μας και έλλειψη καθαρού μυαλού. Η χρόνια ότι και να γίνει με βρίσκει ευχαριστημένο αλλά με σωστότερες επιλογές θα μπορούσαμε να είχαμε επιτύχει περισσότερα. Το καλοκαίρι δυο πράγματα πρέπει να γίνουν. Η ομάδα να στελεχωθεί με νέο αίμα ελληνικό και οι αλλαγές στο ροστερ να είναι στοχευμένες και διορθωτικές. Ίσως θα πρέπει να αποφασίσουμε ότι ο Ολυμπιακός για τα επόμενα 7 -8 χρόνια θα φτιάξει την δική του δυναστεία αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να μιμηθούμε τον Ολυμπιακό της δικής μας παντοκρατορίας. Είναι ευκαιρία για το πραγματικό χτίσιμο μια νέας ομάδας ώστε σε 2 το πολύ χρόνια να είναι εις θέση να ξαναπάρει στα σκήπτρα ή στη χειρότερη να ανταγωνίζεται στα ίσια τον Ολυμπιακό και τις μεγάλες δυνάμεις του μπάσκετ. Σωστές στοχευμενες κινήσεις λοιπόν από την ελληνική αγορά δίπλα στον φετινό κορμό. Προβλημα είναι ισως είναι ότι πολύ νέοι Έλληνες παίκτες θα προτιμούν Ολυμπιακό και εδώ πρέπει να βρεθεί λύση. Ναι και εγώ θέλω Ομπραντοβιτς αλλά το μάθημα είναι ότι εάν φτιάξεις μια ομάδα με συνοχή και χαρακτήρα τότε και ο Πεδουλακης καλός είναι. Η χθεσινή επιτυχία του Ολυμπιακού ήταν πραγματικά μυθική αλλά έχω ένα παράπονο …μακάρι να είχαμε και εμείς την ίδια αντιμετώπιση από την διαιτησία. Η αμυντική επίδοση του Ολυμπιακού ήταν πραγματικά εντυπωσιακή αλλά και εμείς στην άμυνα μας βασιστήκαμε δίχως όμως να έχουμε την ίδια αντιμετώπιση από τους διαιτητές πράγμα το οποίο μας κόστισε. Θα πρέπει λοιπόν η Ευρωλίγκα να αποφασίσει εάν θα σφυρίζει με τα ίδια κριτήρια όλες τις ομάδες …σκεπτόμουν τα 2 επανωτά φάουλ του Λασμε στον πρώτο αγώνα με τους Καταλανους αλλά και τα 3 φάουλ του Διαμαντιδη στο 5ο ματς και αναρωτιόμουν τελικά γιατί? Γιατί στο φαιναλ φορ άφησαν (και καλά έκαναν) την δυνατή άμυνα του Ολυμπιακού στο όριο του φάουλ και εμάς μας έσφαξαν. Την απάντηση ίσως την γνωρίζει μόνο ο πρόεδρος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΙΚΟ AYTO ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΟ.ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΡΗΓΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΥΡΟΣ

      Διαγραφή
  19. Mατ κανένα νέο με το τεσσάρι;;ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ..ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΘΕΙ..ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!

      Διαγραφή
  20. καλα μην υπερβαλλουμε και λεμε χειροτερη νυχτα της ζωης μου και τετοια, εδω ανθρωποι χανονται απλα μας πειραξε παρα παρα πολυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΠΑ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΜΗΤΡΑ..ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΑ ΝΟΜΙΖΩ...

      Διαγραφή
  21. ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΖΟΤΣ ΓΙΑΙΤ ΠΛΕΟΝ Ο ΠΕΔΟΥΛΑΚΗ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ(ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑΙΤ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΙΝ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΟΤΑΣΝ ΕΙΧΕ ΕΡΘΘΕ)Ε ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ????????? ΣΕ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΥΤΕ 10ΧΡΟΝΟ...

    ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙΣ 1.ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ/ΟΥΜΕ ΡΕΖΙΛΙ ΚΑΙ 2. ΠΙΣΤΥΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο Δ.Δ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΚΑΤΙ..ΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ/ΟΥΜΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ??

      Διαγραφή
    2. ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ Κ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ..ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΣ 10ΧΡΟΝΟ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΔΙΚΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ..ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...Ο ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΚΙΖΩ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ..ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ?ΠΩΣ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ..ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ..ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ..ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ..ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΣΑΝ ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ΟΤΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙΣ..ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ..ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΡΕΖΙΛΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..ΕΜΑΣ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΑΣΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!

      Διαγραφή
  22. ama paroume 4 tou xronou tha exoume ekei 3 paixtes (fotsis,gist,kai to allo 4)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ 4-5..ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...

      Διαγραφή
  23. Συγνώμη,από αυτόν που δήλωσε από τέλη Μαρτίου ότι η χρονιά είναι ήδη πετυχημένη και ότι ο Πεδουλάκης αποδείχτηκε σωστή επιλογή,περιμένετε ακόμα να γίνει normal άνθρωπος και να δεχτεί ο Ζοτς να συνεργαστεί μαζί του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Βλακωδης κινηση... Αντι να ακολουθουμε το προτυπο του γαυρου με ελληνικο κορμο, ελληνα προπονητη και με προεδρο ταπεινο και βραχο θελετε τον Τρακη να τσαμπουκαλευετε σε ολους, ξαναζεσταμενο φαγητο με τον Ζοτς και παλι σερβους παικτες... Παρτε το χαμπαρι, η φετινη ομαδα μονο τον Μπραμος εχει αναδειξει! Ο 3D μεγαλωσε και θελει στηριξη απο συμπαικτες... Παππας και Καλαθης θα ταν ιδανικες λυσεις (Ζησης στην αναγκη)! Φωτσης-Καββαδας και Καιμακογλου ή Μαυροκεφαλιδη και μαζι με Λασμε, Γκιστ, Ουκιτς, Σοφο και Μασιουλις θα ναι ετοιμη για κουπα την επομενη τριετια... Και με Αρτζι στον παγκο αλλα με αμυντικους προσανατολισμους δυστυχως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε