Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Οταν ο Βγενόπουλος μίλησε το 2008!

Το 2008 ειπες οτι σε δυο χρονια θα εχουν φυγει..
Πριν 2 μηνες ειπες οτι το ποταμι δεν γυριζει πισω..Διακεκριμενος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ κ ΒΑΛΚΑΝΙΟΝΙΚΗΣ με το ΤΡΙΦΥΛΛΙ στο στηθος, χλευαστηκες, αμφισβητηθηκες κ καθυβριστηκες απο μεγαλο μερος του κοσμου.Κ συ δεν έκανες πίσω.
Εδειξες οτι μοιραζεσαι το οραμα του ΚΑΛΑΦΑΤΗ κ οτι φορας παντελονια.Εδωσες ελπιδα σε εκατομμυρια κοσμου κ φροντιζεις μαζι με τους υπολοιπους ''υγειεις αρρωστους'' να την υλοποιεις...
Μολις πεσουν κ επισημα οι υπογραφες (ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝΤΡΕΑ-εχουν δει πολλα τα ματια μας..), μια νεα σελιδα θα ξημερωσει για τον ΣΥΛΛΟΓΟ. Μια σελιδα ονειρου, μεγαλειου κ δοξας, στην οποια ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΩΓΟΙ Κ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ.Για να εγγυηθουμε οτι ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ δεν θα περασει τα ιδια που περασε τα τελευταια χρονια του βαρδινογιαννισμου.Γιατι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ δεν ειναι για μας απλως ενα αποκουμπι, ή ενας τροπος εκτόνωσης.
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ειναι για μας ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ,ΑΓΩΝΑΣ,ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ,ΟΝΕΙΡΟ.Κ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΒΑΝΙ..ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ.

Δεν ξέρω αν τα θυμάται κανείς αλλά όλα έρχονται ακριβώς όπως τα είπες βγενό!

Σε ευχαριστώ που κατάφερες να αλλάξεις την πορεία της ομάδας και ελπίζω να τηρήσεις  την υπόσχεση περί ευρωπαικής κούπας!


Βγενό salute!
Share on Google Plus

About ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΤΙΜΩΡΟΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε