Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Ο Διάλογος της Συνάντησης.

Ο Πατέρας ξεκίνησε τη συζήτηση λέγοντας «Δεν υπάρχει λόγος να συζητήσουμε καμιά μεταβίβαση αν γίνουν τα ίδια με τα περυσινά. Σηκώνομαι και φεύγω», με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του:

Ο Τζίγκερ απάντησε ότι στηρίζει τον Πατέρα χωρίς παρεμβάσεις.
«Είναι δεδομένη η στήριξή μου στον Νικόλα. Εγώ λέω να σβήσουμε ότι έγινε πέρυσι, έγιναν λάθη στις σχέσεις μας και να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Έχω όλη τη διάθεση να υπάρξει συνεργασία και έχετε το ελεύθερο να κάνετε ό,τι θέλετε, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή δική μου παρέμβαση».

Όσων αφορά την μεταβίβαση τον μετοχών Πατέρας και Βγενόπουλος είπανε:
«Εμείς δεν θέλουμε να μας χαρίσεις τώρα το 25% των μετόχων. Δεν είμαστε ούτε δωρολήπτες, όπως γράφουν κάποιοι σήμερα, ούτε τζάμπα μάγκες. Θέλουμε να μείνουν ως έχουν τα πράγματα στην ομάδα, αλλά να αποδείξεις στην ότι στηρίζεις τον Νικόλα Πατέρα στην προεδρία και να κάνεις τα πάντα για να σταματήσει ο πόλεμος.

Αν διαπιστωθεί ότι υπάρχει κατανόηση και καλή συνεργασία, τότε του χρόνου την 1η Μαϊου θα κάνουμε μια αποτίμηση του 25% των μετοχών σου και θα τις πάρουμε με λεφτά που θα μπουν στην ομάδα μέσω αύξησης του Μ.Κ.».

Ο Παύλος Γιανακόπουλος ενημερώθηκε για το τη συζητήθηκε και έδειξε χαρούμενος με αυτή την εξέλιξή!

Όσο για το γήπεδο ο ίδιος ο τζίγκερ δεσμεύτηκε πως αν δεν στραβώσει κάτι σε 3 μήνες τα έργα θα ξεκινήσουν!

Share on Google Plus

About ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΤΙΜΩΡΟΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε