Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Θέλω το Champion's League!!!


Συνέντευξη παραχώρησε στο επίσημο περιοδικό του Παναθηναικού, Παναθηναικό Τριφύλλι ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει το Champion's League! Αναλυτικά τι δήλωσε: 

Για τους λόγους που επέλεξε τον Παναθηναϊκό:
«Για πολλούς λόγους. Ο πρώτος και κύριος είναι ότι με ήθελε πολύ και μου το έδειξε. Έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια γνωστή ευρωπαϊκή ομάδα που θέλει να καθιερωθεί στην ελίτ. Παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο ρόστερ του έχει δύο συμπατριώτες και φίλους μου, με τους οποίους έχω αγωνιστεί μαζί. Επίσης ήθελα μια καινούρια εμπειρία, να γνωρίσω την ελληνική κουλτούρα, τον πολιτισμό. Είναι μια πρόκληση να ζήσω στη χώρα του Πλάτωνα».
Για το τι γνώριζε για τον ΠΑΟ:
«Ότι διεκδικεί τον τίτλο κάθε χρόνο, παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και τη φανέλα έχουν φορέσει μεγάλοι παίκτες. Και ότι έχει ένα απίστευτο κοινό».
Για το εάν βρήκε την κατάσταση όπως την περίμενε:
«Και καλύτερα. Το προπονητικό κέντρο είναι καταπληκτικό. Η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό και ο κόσμος με εντυπωσίασε στο φιλικό με την Τζένοα».
Για το τι μπορεί να υποσχεθεί:
«Ότι σε κάθε παιχνίδι που θα φοράω το τριφύλλι στην καρδιά, θα δίνω το 110% του εαυτού μου για την ομάδα».
Για το εάν ζήλεψε την περσινή φιέστα:
«Είδα φωτογραφίες και βίντεο και, ναι, ζήλεψα, με την καλή έννοια. Θέλω να ζήσω πολλές τέτοιες στιγμές και ένας από τους λόγους που είμαι εδώ είναι για να πανηγυρίσω τίτλους».
Για το εάν έκλεισε ο κύκλος του στην Εθνική Γαλλίας:
«Νομίζω ναι. Πήρα το Κύπελλο Συνομοσπονδιών το 2003, έπαιξα στο ευρωπαϊκό του 2004 όπου μας απέκλεισε η Ελλάδα, στο Μουντιάλ του 2006 όπου φτάσαμε στον τελικό και στο ευρωπαϊκό του 2008. Πήρα σπουδαίες εμπειρίες, έζησα μεγάλες στιγμές».
Το να χάνεις τελικό Μουντιάλ στα πέναλτι πρέπει να είναι πολύ σκληρό;
«Δεν φαντάζεσαι πόσο. Έχεις φτάσει μια ανάσα από το όνειρο, το Κύπελλο είναι εκεί, το βλέπεις και παρόλα αυτά δεν μπορείς να το αγγίξεις. Είναι τρομερά δύσκολο να το χωνέψεις».
Για τα χόμπι του:
«Μου αρέσει να χάνομαι στις σελίδες ενός βιβλίου. Κυρίως φιλοσοφικά και ιστορικά. Έχω διαβάσει Αριστοτέλη, Πλάτωνα και άλλους. Με συναρπάζει να ταξιδεύω στο παρελθόν, στην αρχαία Ελλάδα, την Αίγυπτο, τη Ρώμη. Να μαθαίνω πώς μπήκαν οι βάσεις του πολιτισμού και της ανθρωπότητας. Επίσης διαβάζω πολλές βιογραφίες. Μέγα Αλέξανδρο, Ναπολέοντα και άλλες μορφές της ιστορίας. Θέλω να μάθω πώς σκέπτονταν, πώς ζούσαν, πώς έπαιρναν τις μεγάλες τους αποφάσεις».
Για το τι μουσική ακούει:
«Κλασική. Μου αρέσει πολύ η όπερα».
Για το τρελό του όνειρο:
«Ονειρεύομαι να κατακτήσω το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα ήθελα να το κάνω με τον Παναθηναϊκό. Αν θεωρείτε ότι είναι αδύνατο, ρωτήστε την Πόρτο πώς το κατάφερε το 2004».
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε