Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

ΒΟΗΘΑ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ!!!

Στο ραδιοφωνικό σταθμό Sport fm μίλησε ο Παύλος Γιαννακόπουλος για την επόμενη μέρα του Παναθηναικού. Διαβάστε τι δήλωσε:


 «Εμένα με ενδιαφέρει να πηγαίνει καλά ο Παναθηναϊκός. Δεν με ενδιαφέρουν τα μνημόνια. Ο χρόνος θα δείξει αν έγιναν σωστές ενέργειες ή όχι», δήλωσε, ενώ ερωτηθείς από τι θα εξαρτηθεί η επιτυχία της νέας προσπάθειας απάντησε με νόημα: «Εξαρτάται από τους ανθρώπους που μετέχουν. Αν είναι καλοπροαίρετοι κι ενδιαφέρονται μόνο για το καλό του Παναθηναϊκού ή για την προβολή τους. Αυτοί που ανέλαβαν τέτοιες ενέργειες έχουν και την ευθύνη τους». 

Ο μέτοχος της ΠΑΕ, αφού διαβεβαίωσε πως «… ήμουν πλήρως ενημερωμένος για τη συνάντηση. Και πριν και μετά», εξήγησε γιατί αρνήθηκε τη δωρεά μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη. «Μου έγινε η πρόταση, αλλά αρνήθηκα για καθαρά επαγγελματικούς λόγους. Έχω μεγάλο φόρτο εργασίας. Σημασία έχει να πηγαίνει καλά ο Παναθηναϊκός κι όχι αν θα είναι ο ένας ή ο άλλος. Εάν μπορώ να βοηθήσω στην πρόοδο του Παναθηναϊκού θα το κάνω»


Αφού θέλεις να βοηθήσεις κύριε Παύλο και έχεις αποδείξει ότι όταν θες το κάνεις τράβα το αυτάκι του γιού σου μήπως και συμβάλλει και η ''ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ' στο καλό του Παναθηναικού!!! 




ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ PROKLITIKOS

Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Oxi, na simvaleis esi sto kalo tou Panathinaikou allazontas omada. Giati profanws eisai anistoritos kai les auta pou les gia ton Pavlo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε