Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Ο ΠΑΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ!!!

Με αποκλειστικές δηλώσεις του στον Sentra 103,3 ο Ανδρέας Βγενόπουλος είναι θετικός στην πρόταση του Γιάννη Βαρδινογιάννη!!!Αναλυτικά οι δηλώσεις του..

Ηταν μια πολύ φιλική τηλεφωνική συνομιλία. Εκτός απροόπτου και πάντοτε πρέπει να βάζουμε μια μικρή επιφύλαξη τα μηνύματα είναι θετικά, αλλά μιλάμε για μια καινούρια μέρα στον Παναθηναϊκό σε κλίμα ομόνοιας και συνεργαασίας. Εκ πρώτης όψεως είναι θετικά τα μηνύματα, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν όταν μιλήσουμε.
Δεν μπορώ να ερμηνεύσω πως την δίνει χωρίς χρήματα. Είμαστε υποχρεωμένοι για το καλό του ΠΑΟ να πάμε με θετικά στην συνάντηση. Προέχει το καλό της ομάδας. Οτιδήποτε κι αν κρύβεται πίσω από την πρόταση θα πρέπει να γίνει για το καλό της ομάδας.
Εχουμε περάσει μια περίοδο, όπου η επικοινωνία ήταν παραπάνω από την ουσία. Ελπίζω η επιστολή Βαρδινογιάννη να έχει στόχο την ουσία.
 Η επιστολή λέει κάποια πράγματα γενικά. Κι εγώ κι ο Νίκος είμαστε θετικοί. Τηλεφώνησα στον κ. Βαρδινογιάννη κι από Τετάρτη θα μιλήσουμε για να υλοποιήσουμε τον καινούριο σχεδιασμό. Εάν έχουμε αντιληφθεί σωστά την πρότασή του, μπορούμε να μιλάμε για νέα εποχή. Για τον Πατέρα δεν μπορώ να μιλήσω, αλλά εμένα με αιφνιδίασε  πρόταση του κ. Βαρδινογιάννη. Πριν από λίγο καιρό είχα χαρακτηριστεί αναξιόπιστος και σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις.
Αυτό που έχει σημασία είναι η ενότητα, δεν μιλάμε για θέματα προσωπικά, οικογενειακά κτλ. Ο,τι έγινε έγινε. Πρέπει να μπούμε όλοι μαζί στη νέα εποχή».


ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ!!!
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε