Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σε ευχαριστούμε Μητσάρα

Γεννήθηκε στην Καστοριά στις 6 Μαΐου 1980. Έχει ύψος 1.96 και αγωνίζεται στη θέση του play maker.

Η παρθενική του εμφάνιση με την Εθνική ήταν σε φιλικό αγώνα στο Λιτόχωρο την 1 Ιουλίου 2000, κόντρα σε ομάδα επίλεκτων των ΗΠΑ.
Βασικό στέλεχος της Εθνικής Ανδρών που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αποτελέσε το μοναδικό βασικό στέλεχος της Εθνικής των Ανδρών που συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό του 2005, στο Παγκόσμιο της Ιαπωνίας το 2006 στο Ευρωπαϊκό του 2007 και στο Παγκόσμιο της Τουρκίας το 2010 ο οποίος δεν είχε συμμετοχές στις Εθνικές Εφήβων και Νέων!
Ο Δημήτρης έκλεισε την παρουσία του στην Εθνική ομάδα έχοντας 125 συμμετοχές.
Σκόρερ,οργανωτής,σπουδαίος αμυντικός(ίσως ο κορυφαίος τα τελευταία 50 χρόνια στην Ευρώπη)αλλά πάνω από όλα καλό παιδί όπως λέμε.Η προσφορά του ήταν τεράστια σε αυτή την ομάδα.Χαρακτηριστικό είναι το τρίποντο που πέτυχε το 2005 στο Ευρωμπάσκετ του Βελιγραδίου, στον ημιτελικό με τη Γαλλία στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα(φωτογραφία).Η Ελλάδα ανέβηκε τελικά στο πρώτο σκαλί του βάθρου,κερδίζοντας τη Γερμανία στον τελικό.
Θα βρεθεί άραγε σύντομα άξιος αντικαταστάτης του;Μακάρι.
Share on Google Plus

About Marinosworld

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε