Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Αδέρφια πανστρατιά σε 2 μέτωπα!!!

Είναι γνωστό ότι ο Παναθηναικός μας βάλλεται από παντού. Ο εχθροί μας είναι εντός και εκτός των τειχών! Εκτός των τειχών έχουμε να παλέψουμε μόνοι μας με το σάπιο σύστημα του Μαρινάκη που έχει απλώσει τα πλοκάμια του σε όλα τα επίπεδα του ελληνικού ποδοσφαίρου με σκοπό να χαρίσει ένα ακόμα πρωτάθλημα στην ομάδα του δημοσίου. Από την άλλη έχουμε τον εχθρό που βρίσκεται μέσα στην ομάδα χρόνια τώρα και την τρώει σαν σαράκι και δεν είναι άλλος από τον Τζίγκερ. Η μάχη που έχουμε να δώσουμε είναι διπλή. Θα παλέψουμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα κόντρα σε όλους και σε όλα και θα διώξουμε τον Τζίγκερ επιτέλους από την ομάδα για να ανασάνουμε και να ξυπνήσουν καλύτερες ημέρες για την τριφυλλάρα μας. Τα δύο μας πρώτα ραντεβού λοιπόν είναι τον Μάρτιο και συγκεκριμένα στις 8-9 Μαρτίου. Στις 8 Μαρτίου όλοι πρέπει να είμαστε έξω από τα γραφεία της Ερυθρόλευκης Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο) για να απαιτήσουμε να μην τιμωρηθεί αδίκως ο Ζεσουάλντο Φερέιρα. Μην τολμήσετε να ακουμπήσετε τον προπονητή μας γιατί θα έχετε να κάνετε μαζί μας. έχετε δοκιμάσει τα πάντα μέχρι τώρα για να μας κόψετε το δρόμο αλλά αυτό δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι. Τώρα θα έχετε να κάνετε με τη δύναμη του κόσμου του Παναθηναικού και για αυτό σκεφτείτε το πολύ καλά λαμόγια.
Μία μέρα μετά στις 9/3 έχουμε την καθοριστική γενική συνέλευση του Παναθηναικού όπου θα παρθούν κομβικές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας μας. Θα είμαστε κι εμείς εκεί με σκοπό να αναγκάσουμε τον Τζίγκερ και τους αυλικούς του να φύγουν επιτέλους από την ομάδα. Τον τρόπο που θα φύγει ο Τζίγκερ και τι ακριβώς απαιτούμε πλέον από αυτόν το γράψαμε και στο χθεσινό μας άρθρο (http://trifillakia.blogspot.com/2012/02/93.html). Μας φοβάται αδέρφια και το ξέρει και εκείνος ότι δεν μπορεί να τα βάλει με τον κόσμο του Παναθηναικού. Το 2008 κάναμε το σημαντικότερο βήμα και μας μένει άλλο ένα για να ξεκουμπιστεί από την ΠΑΕ. Δεν πρέπει να χάσουμε αυτή την ευκαιρία. Χρόνος για την ομάδα δεν υπάρχει πλέον. Είμαστε στο σημείο μηδέν. Ακόμα και μία μέρα καθυστέρηση μπορεί και να σημάνει την καταστροφή του Παναθηναικού. Ποιός άλλωστε από εμάς θα άντεχε να δει τον πρέσβη της Ελλάδος αποκλεισμένο από την Ευρώπη για χάρη του Τζίγκερ; ΚΑΝΕΙΣ! Με δύναμη τη φωνή μας και την αγάπη μας για τον Παναθηναικό θα τον αναγκάσουμε να φύγει. Είναι στο χέρι μας!!!


Υ.Γ Καλούμε σε πανστρατιά όλο τον κόσμο του Παναθηναικού και τα πράσινα media για να αντιμετωπίσουμε την παράγκα του Μαρινάκη και να διώξουμε την μεγαλύτερη ντροπή της ιστορίας του Παναθηναικού, τον Τζίγκερ. Εμείς θα είμαστε εκεί!!!
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε