Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τζίγκερ 9/3 φεύγεις από μόνος σου αλλιώς...

Τα ψέματα τελείωσαν Γιαννάκη. Έπαιξες χρόνια με την ιστορία και τον κόσμο του Παναθηναικού. Σου δώσαμε την ευκαιρία να φύγεις από μόνος σου σαν άνθρωπος αλλά δεν το έκανες. Και η αλήθεια είναι ότι είχες πολλές ευκαιρίες να το κάνεις. Εσύ όμως προτίμησες να μείνεις και να εκδικηθείς τον Παναθηναικό και τον κόσμο του. Έφτασες τον Παναθηναικό στον πάτο του βαρελιού μόνο και μόνο για να ικαναποιηθεί ο δικός σου εγωισμός και ολόκληρης της οικογένειάς σου. Δεν έχεις ιδέα όμως Γιάννη με ποιόν τα έβαλες. Με τον κόσμο του Παναθηναικού δεν μπορείς να τα βάλεις και στο αποδείξαμε το 2008 και θα στο ξαναποδείξουμε αν χρειαστεί. Σου δίνουμε τελευταία ευκαιρία να φύγεις σαν άνθρωπος και να μας δείξεις ότι όντως θέλεις να φύγεις από την ομάδα του Παναθηναικού. Και η ευκαιρία δεν είναι άλλη από τη γενική συνέλευση στις 9 Μαρτίου. Εκεί πρέπει να κάνεις δύο απλά πράγματα και να μας αδειάσεις τη γωνιά μια για πάντα. Πρώτον ψηφίζεις ναι στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με τιμή μετοχής 0,33 για να μπουν όσοι ενδιαφέρονται και δεύτερον αναλαμβάνεις τις οικονομικές και νομικές ευθύνες της ΓΗΠΕΛ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ και όχι με λόγια! Αυτά τα δύο θα τα κάνεις θέλεις δεν θέλεις. Και αν δεν τα κάνεις θα έχεις να κάνεις με τον κόσμο του Παναθηναικού. Ο πόλεμος πλέον είναι ανοιχτός μεταξύ μας και το ποτάμι θα πνίξει εσένα και όλη σου την οικογένεια. Δεν θα σε αφήσουμε να καταστρέψεις 104 χρόνια ιστορίας ανίκανε και θα κάνουμε τα πάντα για να αποτρέψουμε αυτό που σχεδιάζεις. Ποτέ σου δεν αγάπησες την ομάδα και αυτό το ξέρουμε όλοι. Πάντα την έβλεπες σαν εταιρεία όμως το τριφύλλι κρυφόγαυρε δεν είναι εταιρεία αλλά ιδέα που την πιστεύουν εκατομμύρια κόσμος και δεν θα σε αφήσουμε να μας την στερήσεις. Η αγάπη μας για τον Παναθηναικό θα σε τελειώσει. Είσαι ήδη τελειωμένος από όλους μας και είσαι η μοναδική ντροπή στα 104 χρόνια ιστορίας της ομάδας. Το τέλος θα το διαλέξεις εσύ. Αν δεν είναι αυτό που θέλουμε όλοι μας σου δίνουμε το λόγο μας ότι το ''κυνηγητό'' που θα φας δεν θα έχει προηγούμενο!!!


Υ.Γ Το παρακάτω βιντεάκι στο αφιερώνω Γιάννη για να θυμηθείς τη δύναμη του κόσμου του Παναθηναικού και τι είναι ικανός να κάνει. Για αυτό σκέψου πολύ καλά τι θα κάνεις στις 9/3!



Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε