Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Η ωρίμανση του Λάζαρου

Μέχρι να τραυματιστεί ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ήταν αυτό που όλοι πάνω κάτω γνωρίζαμε. Ένα παιδί χαμηλών τόνων με πλούσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο αλλά χωρίς διάρκεια, σταθερότητα και ηγετικά προσόντα. Το διάστημα που έμεινε εκτός τραυματισμού ήταν μεγάλο και επώδυνο και με ένα τραυματισμό που αν σε πάρει από κάτω κινδυνεύεις να θεωρηθείς πρώην ποδοσφαιριστής. Ο Λάζαρος όμως απέδειξε ότι είναι παλικάρι και δούλεψε με σκοπό να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και δυναμικά για να βοηθήσει την ομάδα που τον στήριξε όλο αυτό τον καιρό προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο. Ο Λάζαρος εκτός από πολύ καλός παίκτης αποδείχθηκε και πολύ καλός χαρακτήρας. Όπου σταθεί μιλάει για τη στήριξη όλων στον Παναθηναικό προς το πρόσωπό του και ότι πλέον αγαπάει την ομάδα και αυτός και έχει δεθεί μαζί της. Εκτός όμως από την ηλικιακή ωρίμανση, ο Λάζαρος με τις πρώτες του εμφανίσεις δείχνει ότι έχει ωριμάσει και αγωνιστικά. Με το νούμερο "10" πλέον στην πλάτη δείχνει έτοιμος να σηκώσει το βαρύ φορτίο στις πλάτες του και να γίνει ο νέος ηγέτης του τριφυλλιού. Η απουσία του ήταν αισθητή τόσους μήνες και από τις πρώτες  του εμφανίσεις κιόλας έδειξε πόσο έλειψε αλλά και πόσο τον έχει ανάγκη η ομάδα. Να του ευχηθούμε λοιπόν να είναι υγιής και να βγάλει στο γήπεδο το ταλέντο του και την αγάπη του για την ομάδα!
Υ.Γ Τελικά η αχαριστία σε αυτόν τον κόσμο είναι πολύ μεγάλη. Ο ένας δεν ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Παναθηναικό αλλά κατάλαβε αμέσως που ήρθε και ανταπέδωσε την στήριξη της ομάδας και με το παραπάνω. Ο άλλος από μικρός στην Παιανία αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να συμφωνήσει με μία άλλη ομάδα και να το παίξει ιστορία όταν του έκανε η ομάδα μια ομολογουμένως καλή προσφορά για τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου και της εποχής. Ο χρόνος θα δείξει ποιος από τους δύο θα δικαιωθεί για την επιλογή του. Έχετε απορία ποιος; Γιατί εγώ δεν έχω καμία...
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε