Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σπασμωδικές αντιδράσεις της αυλής που δείχνουν φόβο!

Όσο προχωράνε οι μέρες προς τη γενική συνέλευση της 9ης Μαρτίου τόσο παρατηρούμε σπασμωδικές κινήσεις από την πλευρά του Τζίγκερ και της αυλής του που φανερώνουν όχι απλά φόβο αλλά τρόμο. Πέντε μήνες τώρα μας έχουν παραμυθιάσει με τα εκατομμύρια των Αράβων που θα αλλάξουν επίπεδο την ομάδα και θα την γλιτώσουν από τους αλεξιπτωτιστές μετόχους της που στην πρώτη στραβή την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια. Από την αρχή της πολυμετοχικότητας φρόντισαν να κάνουν πόλεμο σε ανθρώπους που μπήκαν με αγάπη και διάθεση να βοηθήσουν την ομάδα και τους έκαναν πέρα. Χρησιμοποίησαν ότι μεθόδους και τεχνάσματα διέθεταν για να βγάλουν σκάρτους και φταίχτεσ στον κόσμο του Παναθηναικού τον Βγενόπουλο, τον Πατέρα και τους λοιπούς. Κάποιοι πίστεψαν τους αυλικούς του Τζίγκερ και άρχισαν να κατηγορούν τους νέους μετόχους ότι βύθισαν το καράβι και το παράτησαν ακυβέρνητο. Η πραγματική αλήθεια όμως κύριε Βαρδινογιάννη είναι ότι εσύ το βούλιαξες το καράβι. Εσύ που έχεις να βάλεις φράγκο στην ομάδα από το 2007. Εσύ που έγινες τζάμπα μάγκας με τα λεφτά των υπολοίπων μετόχων. Το τζάμπα πέθανε όμως Γιαννάκη όπως και οι μακάκες! Εσύ που είχες βάλει την μετοχή 5,4 ευρώ το 2008 για να μην μπορέσουν να πάρουν μεγαλύτερο ποσοστό οι νέοι μέτοχοι, τώρα μέσα από τις φυλλάδες που ελέγχεις κατακρίνεις και χλευάζεις το 0,33 που ζήτησε ο Βγενόπουλος για να συμμετάσχει στην αύξηση. Και γιατί να είναι εξευτελιστικό το 0,33 κύριε Βαρδινογιάννη και όχι το 5,4 που εκμεταλλέυτηκες τους πάντες και παρέμεινες μεγαλομέτοχος αλλά ουσιαστικά αμέτοχος; Διαλαλείς από εδώ και από εκεί μέσω κύκλων βέβαια πάντα ότι δεν ασχολείσαι άλλο με την ομάδα και ότι θέλεις όσο τίποτα άλλο να αποχωρήσεις καθώς όπως λες σε βρίζει όλος ο κόσμος του Παναθηναικού. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν πείθεις και οι πράξεις σου τόσους μήνες δείχνουν διαφορετικά πράγματα. Θέλεις να εκδικηθείς και να καταστρέψεις τον Παναθηναικό με ότι αυτό συνεπάγεται.
Βεβαίως τα λουριά έχουν αρχίσει και σφίγγουν πάρα πολύ τώρα που πλησιάζουμε στην κομβική γενική συνέλευση του Μαρτίου. Τα τεχνάσματα με Άραβες, Τσάκες, νομοσχέδια μας τελείωσαν Γιαννάκη και για όλα αυτά θα λογοδοτήσεις στον κόσμο του Παναθηναικού όπως και για όσο κακό έχεις κάνει σε αυτή την ομάδα χρόνια τώρα. Την έχεις γεμίσει αρρώστια και μιζέρια αλλά αυτό να ξέρεις θα αλλάξει. Βλέποντας λοιπόν ο Τζίγκερ κα η αυλή του ότι το καράβι πάει να σωθεί και μάλιστα από τον Ανδρέα Βγενόπουλο δεν μπορεί να το χωνέψει με τίποτα. Για αυτό το λόγο άρχισαν σήμερα οι σπασμωδικές κινήσεις που μαρτυρούν ότι πλέον η αυλή φοβάται πάρα πολύ το τέλος που έρχεται. Η αρχή έγινε με την γνωστή εφημερίδα ''πράσινων'' αποχρώσεων την Derby που από πρωτοσέλιδα που εμφάνιζε σιγουριά για πρίγκιπες, πριγκίπισσες, Τσάκες κτλ το γύρισε σήμερα σε επίθεση ουσιαστικά προς τον Ανδρέα Βγενόπουλο λέγοντας ότι είναι μόνο λόγια και από πράξεις τίποτα. Από κοντά είναι και ένα site σήμερα που και αυτό επί μήνες εμφάνιζε αποκλειστικά με πρίγκιπες και έγραφε για αποκλειστικές πληροφορίες από τους Σαουδάραβες. Σήμερα λοιπόν εμφανίζει ότι ο Βγενόπουλος και ο Πολέμης προσπαθούν να προσεγγίσουν τον Τζίγκερ κάτι που σαφώς δεν ισχύει μια και οι θέσεις του Βγενόπουλου είναι γνωστές εδώ και αρκετό καιρό. Το πρόβλημα τώρα όμως Τζίγκερ είναι ότι δεν έχεις άλλο τέχνασμα πλέον να εμποδίσεις την αύξηση με 0,33 ευρώ. Αυτή που υποτίθεται είχες συμφωνήσει από Σεπτέμβρη να γίνει αλλά μόνο στα λόγια. Έχεις καταλάβει ότι θα μπούν στην αύξηση οι μέτοχοι και θα μειωθεί το ποσοστό σου και έχεις τρομοκρατηθεί. Ξέρεις άλλωστε ότι με μειωμένο ποσοστό ούτε λόγο θα έχεις ούτε θα μπορείς να κάνεις κακό στην ομάδα. Αυτή τη φορά όμως δεν θα σου περάσει και θα έχεις απέναντι σου και τον κόσμο του Παναθηναικού που ξέρεις πόσο πολύ σε μισεί. Πάρτο απόφαση Τζίγκερ κάπου εδώ τερματίζεις και όπως λέει και η φωτογραφία του άρθρου... FINISH!!!
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 σχόλια:

  1. καλα τα λες. μακαρι να σωθει ο Παναθηναικος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φίλε ο Παναθηναικός είναι σε πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι και πρέπει να βρεθεί μία λύση..το ποιός κατάντησε την ομάδα έτσι το ξέρουμε όλοι μας..πρέπει για μία φορά όλοι οι μέτοχοι να κάτσουν κάτω για το καλό της ομάδας και να τα βρούν μακιά από κόντρες και αντιπαραθέσεις..αλλά φοβάμαι ότι ο εγωισμός του Τζίγκερ θα σταθεί εμπόδιο για μία ακόμα φορά..

      Διαγραφή
  2. ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΡΙΣΕ ΤΜΗ ΜΕΤΟΧΗΣ ΜΗΔΕΝ ΑΡΑ ΤΟ 0,33 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φίλε καλημέρα..μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις ποιος όρισε τιμή μετοχής μηδεν;να υποθέσω ότι εννοείς τον Τζίγκερ;

      Διαγραφή
  3. τιμή 0? φίλε μου μάλλον κάπου τα έχεις μπερδέψει!!!ο τζιγγερ έκανε την παγκόσμια πρωτοτυπία να ορίσει τις μετοχές του ανενεργές!!τι είναι οι μετοχές ηφαίστειο? για να είναι ανενεργές?ΟΧΙ!ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ανενεργό είναι ο κόσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ και μολις εκραγεί η λάβα του θα κάψει όλους οσουσ φταίνε!!!ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13...Ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡ ΜΕΤΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τελικά ο τζίγκερ έχει ακόμα πιστούς υποστηρικτές..πως είναι δυνατόν να πιστεύει κάποιος ότι δίνει τις τιμές με 0 ευρώ; με τη ΓΗΠΕΛ θα μας πεί κανείς τι γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε