Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Περσινά ξινά σταφύλια...

Θα αναρωτιέστε που αναφέρεται ο τίτλος του άρθρου..Μα που αλλού; Στον μπασκετικό Παναθηναικό που κάθε χρόνο τέτοια εποχή εμφανίζει τάσεις μαζοχισμού. Για όσους έχουν παραξενευτεί από τις δύο φετινές ήττες του Παναθηναικού στο Τοπ 16 και την απόδοσή του δεν θα σας πάω πολύ μακριά αλλά στην περσινή σεζόν τέτοια εποχή. Ο Παναθηναικός με ρεκόρ 4-2 παίρνει την πρόκριση τελευταία αγωνιστική με πολύ άγχος καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση πίσω από την Κάχα Λαμποράλ. Αν εξαιρέσουμε το άνετο πέρασμα την πρώτη αγωνιστική απο το Λιέτουβος όπου φιλοδώρησε με 20 πόντους τους Λιθουανούς στις υπόλοιπες αγωνιστικές δεν έθελξε με την απόδοσή του. Ας θυμηθούμε τι έκανε..Νίκη με Μάλαγα στο ΟΑΚΑ ήττα από Κάχα στην Ισπανία νίκη με 1 πόντο στην παράταση με Κάχα στο ΟΑΚΑ ήττα από Λίετουβος στο ΟΑΚΑ (τι σύμπτωση) και διπλό στη Μάλαγα την τελευταία αγωνιστική. Η διαφορά με φέτος είναι ότι δεν έκανε 2 ήττες στην έδρα του αφού τη δεύτερη τη γλίτωσε στην παράταση. Επιπλέον την τελευτάια αγωνιστική δεν είχε εξασφαλίσει καν την πρόκριση και για να βγεί πρώτος δεν εξαρτιόταν από εκείνον. Φέτος έχει ήδη προκριθεί και με δική του νίκη στη Ρωσία τερματίζει πρώτος παίρνοντας και το πλεονέκτημα έδρας.
Υ.Γ Το τελευταίο δεκαήμερο ο Ζοτς αύξησε πολύ τους ρυθμούς της προπόνησης. Ίσως να έπαιξε κι αυτό ρόλο στην κακή εμφάνιση της Πέμπτης...
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε