Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τό ξόρκισμα της κατάρας και ο Αντώνης

Για το σημερινό παιχνίδι του Παναθηναικού με την Αρμάνι στο ΟΑΚΑ υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορούν να σας κάνουν να ανηφορίσετε στο κλειστό της Καλογρέζας. Θα εστιάσω όμως σε δύο που κατά την άποψή μου είναι οι σημαντικότεροι και πιο ουσιώδης. Με νίκη σήμερα λοιπόν ο εξάστερος σφραγίζει και τυπικά την πρόκρισή του στα playoffs της Euroleague και με αυτό τον τρόπο ξορκίζει μια κατάρα που κρατάει απο το 2005 και μετά. Είναι η λεγόμενη κτατάρα της ζυγής χρονιάς. Και να εξηγήσω τι εννοώ με αυτό. Ο Παναθηναικός από το 2005 και μετά πηγαίνει στο Final 4 μόνο τις μονές χρονιές (2005,2007,2009,2011). Αντίθετα κάθε ζυγή χρονία δεν προκρίνεται στα τελικά της διοργάνωσης (2006,2008,2010) και μάλιστα τις χρονιές μετά από κατάκτηση τροπαίου δεν φτάνει ούτε μέχρι τους 8 της διοργάνωσης (2008,2010)! Έτσι με τη σημερινή νίκη θα έχει χρυσή ευκαιρία να προκριθεί στα προημιτελικά και να κάνει ένα ακόμα βήμα για να διατηρήσει τα σκήπτρα του πρωταθλητή ευρώπης. Η δε πρωτιά του ομίλου θα κριθεί όπως και να έχει σε 6 μέρες στο παγωμένο Καζάν.
Ο δεύτερος λόγος ακούει στο όνομα Αντώνης Φώτσης. Ο δικός μας Αντώνης επιστρέφει στο γήπεδο της ομάδας που αγαπάει και επιβάλλεται να γνωρίσει την αποθέωση από όλους στο γήπεδο. Ο Αντώνης όπως είπε και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανήκει στην οικογένειά μας και πρέπει να του το δείξουμε στο μέγιστο βαθμό. Άλλωστε ποτέ δεν ξέρει κανείς πως τα φέρνει η ζωή και υπάρχει η πιθανότητα το καλοκαίρι να είναι πάλι πίσω στο ΟΑΚΑ.
Όλοι λοιπόν να γεμίσουμε σήμερα το ΟΑΚΑ πάνω από όλα για τον ΕΞΑΣΤΕΡΟ!!!
Υ.Γ Μια υπενθύμιση της ώρας για τους καναπεδάτους..Στις 22:00 παίζουμε...
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε