Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

MVP της σειράς είναι 2

Όλα τα φώτα μετά τη νίκη έπεσαν στον αρχηγό της ομάδα μας ο οποίος όντως έπαιξε πολύ καλά αλλά έβαλε και το νικητήριο καλάθι!Όμως εγώ διαφωνώ mvp θα έβγαζα τον Γκίστ και τον Πεδουλάκη οι λόγοι είναι οι εξής:
Γκίστ:Στους δύο αγώνες βοήθησε και στην άμυνα και στην επίθεση στο πρώτο ματς θα μου πείτε έχασε της βολές ναι συμφωνώ αλλά έκανε σπουδαίο ματς...Στο δεύτερο μάτς όταν η ομάδα βρισκότανε πίσω με 13 αν δείτε το βίντεο ο Γκίστ έβαλε αν δε κάνω λάθος 6 σερί πόντους ώστε να γυρίσει ο αγώνας επίσης μάζεψε 7 ριμπάουντ και είχε 1 τάπα στο ενεργητικό του!Επίσης στην άμυνα και στα 2 μάτς έσβησε το παίκτη κλειδί της Μπάρτσα τον Λόρμπεκ!!!
Πεδουλάκης:Κανείς σε όλα τα site που διάβαζα δεν ανέφεραν το κόουτς ο οποίος έδωσε παράσταση απέναντι στο Πασκάλ ....Ο Πεδουλάκης έδειξε ότι μπορεί να φτιάξει τη νέα δυναστεία της Ευρώπης αυτό που σας λέω να το θυμάστε αν η ομάδα το καλοκαίρι κρατήσει το ρόστερ αυτό και πάρει ένα 5 στη θέση Σκορδίλη και 2 γκάρντ καλά τότε αν όχι φέτος του χρόνου θα το πάρουμε!!Στο μάτς με τη Μπάρτσα ο Πεδουλάκης έκανε σόου σε τακτικές και επίθεσης και άμυνας!!Όλοι το κρίνανε με τα Αγγλικά του οι παίκτες όμως ότι τους λέει το κάνανε στα κρίσιμα παιχνίδια...Βλέπε άμυνα Λάσμε σε Ναββάρο..Η την άμυνα του Διαμαντίδη απέναντι στο Σάδα....

Υ.Γ: Δεν λέω ότι ο Αρχηγός μας δεν αξίζει τη δόξα αυτή που λένε αλλά την έχει εδώ και καιρό οι άλλοι δύο που ανέφερα δεν την έχουν και πραγματικά την αξίζουν !!!!!!!!!!!!!!!!
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 σχόλια:

  1. Εννοειται αυτοι οι 2 ειναι οι μβπ..Ενταξει δε επεσαν ολα τα φωτα στον Μητσο εγω προσπωικα εχω διαβασει πολλα σχολια και αρθρα για τον Γκιστ-κυριως- αλλα και τον Πεδουλακη...Απο τον Μητσο περιμεναμε ετσι και αλλιως περιμεναμε πολλακαθως ειναι ο ηγέτης μας. ..

    ΠΑΝΑΘΑΣ13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα είναι μεγάλη απώλεια αν τελικά δεν παίξει ο Γκιστ. Άμυνα, περιφερειακό σουτ, καρφώματα, κοψίματα και γενικά βγάζει πολύ ενέργεια το παλικάρι. Έχετε ακούσει τίποτα παραπάνω για τη κατάστασή του;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Egw den katalabainw gt uparxei tetoia mustikopa8eia gia tn traumatosmo tou gist, apo tote pou gurise h apostolh apo barkelwnh kaneis den exei pei gia to ti ginete me thn periptwsh tou kai gia to poso sobaros einai o traumatismos tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. RE MAGKES DEN EINAI TOSO SOBARO XALARWSTE!!TH THELETE NA BGALEI ANAKOINWSH???APLOS TRAUMATISMOS EINAI!!!AN EXOUME TH NEA SEASON FOTSI KAI GIST SKEFTITE TH THA GINETE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο και στο Γκιστ για τις παλικαρίσιες εμφανίσεις και στον Πεδουλάκη για το στήσιμο της ομάδας στα πλευ οφ. Μακάρι να τα καταφέρουμε μέχρι τέλους!

    Ωστόσο πιστεύω πως δεν πρέπει να μας παρασέρνει ο ενθουσιασμός και να λέμε μεγάλες κουβέντες για του χρόνου. Αν πχ οι απέναντι ξαναφέρουν τον Ίβκοβιτς ή πάρουν έναν καλό ευρωπαίο προπονητή αντί του Μπαρτζώκα, νομίζω θα χάσουμε εύκολα τους τίτλους...Εμείς πρέπει να κοιτάμε πώς θα βελτιώσουμε την ομάδα. Προτείνω δίδυμο Ζοτς-Πεδουλάκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. paidia o gist proponhthike shmera????????? kserei kaneis na mas pei....??? mixalhs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΧΑΛΗ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ...ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ..

      Διαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε