Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Νέο παιχνίδι έρχεται από τα trifillakia!!!

Μετά τη μεγάλη σας συμμετοχή στο FIND THE MVP, τα trifillakia σας δίνουν την ευκαιρία να πάρετε μέρος σε ένα καινούριο και πολύ συναρπαστικό παιχνίδι. Θα είναι διαφορετικό σε μορφή από το υπάρχον παιχνίδι και θα θυμίζει λίγο από Champion's league στο format του. Αναλυτικές λεπτομέρειες θα σας δοθούν πολύ σύντομα αφού το παιχνίδι θα ξεκινήσει από το πολύ σημαντικό ματς της Πέμπτης με την ΤΣΣΚΑ. Αυτό που θέλουμε από εσάς είναι να δηλώσετε άμεσα συμμετοχή με σχόλιο κάτω από αυτή την ανάρτηση αναγράφοντας το nickname σας με στόχο να καταρτιστούν οι όμιλοι. Σας περιμένουμε!!!!
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

21 σχόλια:

  1. ΠΑΝΑΘΑΣ13..


    ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΡΟΛΟ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟ Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ FIND THE MVP Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΡΟΛΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΓΚΡΟΥΠ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ

      Διαγραφή
  2. ΑΛΗΤΑΡΑΣ13. Παιδες τι επαθλο θα εχουμε? Πειτε..μην μας κρατατε σε αγωνιας..Και κατι αλλο.Στο προηγουμενο παιχνιδι θα υπαρχουν πλει-οφ? Δλδ η τελικη καταταξη ειναι αυτη που ναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΑ..ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ..ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 16 ΠΑΙΚΤΕΣ(4 ΟΜΙΛΟΙ ΤΩΝ 4)ΑΛΛΑ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΤΗΣΗ ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΟΜΙΛΟΙ..ΤΟ FIND THE MVP EXEI MIA ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Η ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ PLAY OFF ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΦΑΓΗ...

      Διαγραφή
  3. Οι λεπτομερειες του παιχνιδιου αυριο θα ανακοινωθουν? Επειδη ειμαι ανυπομονη μου εξηγειτα πανω-κατω πως θα ναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε