Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Ντροπή σας παλιοαλήτες!!!

Κάτι τέτοιες στιγμές δεν έχεις λόγια να περιγράψεις αυτό που αισθάνεσαι. Το αίσθημα να σου κλέβουν τον κόπο σου είναι από τα χειρότερα συναισθήματα. Να μου πείς δεν το περιμέναμε; Με όποιον και να μίλησα του είχα πει ότι περίμενα μεγάλη σφαγή χτες και όντως δεν έπεσα έξω. Αυτό που δεν περίμενα όμως είναι να δώσουν τρία ανύπαρκτα φάουλ σε 4 λεπτά στον Διαμαντίδη. Πραγματικά τους βγάζω το καπέλο γιατί το έστησαν εξαιρετικά για να μην αφήσουν ούτε 1% στον Παναθηναικό να διεκδικήσει την πρόκριση. Ακόμη και έτσι ρε αλήτες όμως το παλέψαμε και όταν ήταν να πάει η διαφορά στους 3 πόντους φροντίσατε να το τελειώσετε μια και καλή. Το χέσιμο που νιώσατε όμως ήταν κάτι το απίστευτο. Τι σας έχει κάνει χρόνια τώρα ο Παναθηναικός ρε; Σας γλεντάει και τον φοβάστε όσο δεν πάει. Αυτό που κάνατε φέτος θα το πληρώσετε πολύ ακριβά και ο Δημήτρης ξέρει τον τρόπο. Όσα πρόστιμα και να ρίξετε, όσα κοράκια και να μας βάζετε στους αγώνες αυτό που πρέπει να γίνει θα γίνει. Η κοροιδία της Ευρωλίγδας πρέπει να σταματήσει μία και καλή.

Υ.Γ Ρήγα και Μπερτομέου θα τα πούμε τη νέα χρονιά όπου εκεί δεν θα μπορέσετε με τίποτα να μας κόψετε το δρόμο για το Λονδίνο και το υπογράφω!
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

30 σχόλια:

  1. ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ Η ΟΧΙ? ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ..

      Διαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑΙ ΜΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ! ΠΑΝΑΘΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΕΙΜΑΙ!!!! ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΧΩ! ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΠΡΠΕΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ NON CALL, ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ 10, ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΥ 11...

    Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ..ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΙΞΑΝΕ..ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΜΑΤΣ ΕΠΑΙΞΑΝ 80-20 ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΠ ΑΥΤΟΥ..ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ!

      Διαγραφή
  3. Βασικα ηταν εξυπνη διαιτησια... προσπαθουσαν να κρατησουν με διαφορα την αλλη ομαδα ωστε να φανει, οτι τελικα χασαμε δικαια....
    Μη ξεχναμε οτι ο Μητσος αναγκαστηκε να μεινει εγω με το ετσι θελω 10 ολοκληρα λεπτα κ η διαφορα εκτιναχθηκε τους 19 τοτε.
    Η ψυχολογια της απειρης ομαδας πηρε κατηφορο λογικο....
    Μετα μονο σιδερο....

    Ωστοσο και παλι παρολο τη σφαγη, που δεν ηταν μονο με τον Μητσο στο Α ημιχρονο, ειχαμε τις ευκαιριες μας να κανουμε το come back με διαδοχικες αστοχες επιθεσεις.... Δεν βαλαμε ουτε ενα μεγαλο σουτ χθες.

    Βεβαια και να πλησιαζαμε ή ισοφαριζαμε δεν νομιζω να μενανε οι διαιτητες με σταυρωμενα χερια. Χθες φαινοντουσαν αποφασισμενοι (οπως με την Χιμκι στον πρωτο γυρο) να περασουν την Μπαρτσελονα.

    ΥΓ1: Ο Μπραμος σημερα θα ειναι μπλε απο το ξυλο που εφαγε κ δεν του δωσανε κ τιποτα....

    ΥΓ2: Η καλη διαιτησια ηταν στο δευτερο εντος εδρας ματς.... Δυστυχως η ομαδα επεσε απο δυναμεις, κ την υπερπροσπαθεια 2 γκαρντ να παιζουν 40 λεπτα. Προσθεστε κ τον Λαβωμενο Γκιστ που ηταν ο παραγοντας Χ στα πρωτα καλα ματς. Ο Τσαρτσα δεν θα αναπληρωνε το κενο.... Κ ο Μασιουλις δεν μπορει να ανεβοκατεβαινει ολη την ωρα στο 3 και 4.

    ΥΓ3: Παμε τωρα να διεκδικησουμε το πρωαθλημα.

    ΥΓ4: Προς ΜΑΤ - Ματ εχεις πληροφοριες για την μεταγραφη ξενου? Κατα τη γνωμη σου τι θα μπορουσε να κανει ο Δημητρης Γιαννακοπουλος ωστε να βαλει τα πραγματα στην θεση τους με την Ευρωλυγκα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τον ΖΟΤΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΝΑ ΝΕΟ ????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kάνα νέο φίλε τώρα που ήρθε ελλάδα ? Συνάντηση με τον ΔΓ παίζει ? Γενικότερα οτι ξέρεις όποτε μάθεις να μας το πείς ..Ευχαριστώ !
      Αύριο σε ποιο γήπεδο θα πάει να παρακολουθήσει το μάτς της α2 ?

      ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΘΕΟ !!!!


      Νίκος.

      Διαγραφή
    2. ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΙΖΕΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ..ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ-ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

      Διαγραφή
  5. ΜΑΤ ΠΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙΣ ΠΙΑΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ Ο ΖΕΛΙΚΟ.ΘΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΑΣΙΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΜΕΝΟΣ..ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΖΕΛΙΚΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΒΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ

      Διαγραφή
  6. Ματ πες μας μερικά πράγματα που ξέρεις για το καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προσωπικη μου αποψη ειναι να ξεχασετε τα παραμυθια περι Ζοτς και να επικεντρωθουμε ολοι στο πως θα παρουμε το πρωταθλημα και στη στελεχωση για τη νεα χρονια...ουτε εμενα μ αρεσει ο Πεδουλακης αλλα αποτυχημενος δεν ειναι.Ταβανι επιασε με αυτο το ροστερ..ο Ζοτς νομιζετε θα εκανε κατι παραπανω;
    Η ομαδα ειναι ακρως αμυντικη.Ο μοναδικος παικτης με επιθετικο ταλεντο ειναι ο Ουκιτς και αυτος με τα καλα του και με τα κακα του...επισης καλα τα δικα μας παιδια(Φωτσης,Μπατιστ κτλ)αλλα καποιες επιστροφες περα απο ψυχολογικη ωθηση δεν θα δωσουν τιποτα αλλο.Η ομαδα θελει και νεο αιμα...Στερειται ταλεντου ο ΠΑΟ αυτη τη στιγμη,και ταλεντο δεν εννοω μονο τους νεαρους παικτες.
    Θελουμε να κανουμε 3ετες στο Μητσο...ποιο Μητσο,αυτον που πλην καποιων εξαρσεων λογω της δεδομενης ποιοτητας του,σερνει το κουφαρι του φωναζωντας οτι θελει βοηθεια;Ο ΠΑΟ θελει παση θυσια δυο γκαρντ κλασης...τα υπολοιπα ειναι λεπτομερειες,δεν αξιζει στο Διαμαντιδη τετοιο τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΘΕΛΕΙ 5 ΓΚΑΡΝΤ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ..ΑΠΟ ΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ ΦΩΤΣΗΣ ΣΥΝ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΕΝΤΕΡ ΜΕ ΨΗΛΟ ΚΟΡΜΙ

      Διαγραφή
    2. Για μενα θελει δυο σεντερ...ο Σχορτσιανιτης δεν εχει θεση σε ομαδα που εχει υψηλους στοχους.Φαινεται να θελει πιο πολυ απο ποτε αλλα το σωμα του τον εχει αφησει προ πολλου...δουλεψε απιστευτα το καλοκαιρι,αλλα αυτη τη στιγμη ειναι ψιλοτραγικη η κατασταση του.

      Διαγραφή
    3. βασικα ναι ο ομπραντοβιτς θα εκανε κατι παραπανω γτ μην ξεχναμε οτι επερνε εναν παιχτη και τον εκανε παιχταρα....!!!

      Διαγραφή
  8. To antiaulhtiko toy xains to date?>???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΜΑΤ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΖΕΛΙΚΟ ΘΑ ΠΑΕΙ Ν.Β.Α...ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΤ ΓΙΑ ΤΑ 5 ΓΚΑΡΝΤ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΨΗΛΟΥΣ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΡΟ ΚΙ ΕΝΑ ΣΕΝΤΕΡ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΠΛΑΤΗ.ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΜΕ ΕΝΑ ΓΚΑΡΝΤ ΑΚΟΜΑ.ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΛΕΙΣΕΙ.ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΜΕΡΕΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΓΚΟ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ.ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΜΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

    1. Ο PAOYEL ΜΙΛΑΓΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΝΩ ΤΟ ΜΑΤΣ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ..ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ..ΚΑΙ

    2. Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΚεΑΠΟΙΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ..ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΟΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ..ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΝ ΜΟΥΤΖΩΣΕ..

    ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΟΥΕΛ ΠΑΝΤΩΣ..ΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΤΣΣΚΑ-ΟΣΦΠ..

    ΑΜΑ ΕΙΝΑ 50-50 ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΕΙ Ο ΡΗΓΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βασιλη σου στειλα μαιλ..απαντα οταν το δεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ? ΣΑΝ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δημητρα σε νοιωθω, ξυπνησα με πονοκεφαλο,εφιαλτης κανονικος,φετος ομως η ΤΣΣΚΑ ειναι υποψιασμενη δυσκολα να την παθει ευκολα ξανα και το λεω εγω που περσι ημουν σιγουρη οτι το πηραν με το που περασαν στος 4

      Διαγραφή
    2. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΡΕΜΗΣΤΕ..ΤΑ ΨΕΜΤΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ..ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΓΜΕΝΟ ΑΛΛΟΥ..ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΟΜΑΔΕΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΣΣΚΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΑΠΡΤΣΕΛΟΝΑ!

      Διαγραφή
    3. ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΤ.Ψαχνω απο χτες ολα τα σαιτ για παιχτη στα γκαρντ,αλλα δεν βλεπω φως.Ακομη και ο Κιτσεν στην χειροτερη, απο κανεναν καλυτερα θα ναι.Ο προεδρος κακως τους δινει το πριμ ας το δινε να φερει παιχταρα.

      Διαγραφή
  14. ΜΠΟΡΕΙ ΔΗΜΗΤΡΑ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΓΧΟΣ ΤΩΡΑ...ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΠΙ Α ΤΣΑΜΠΙΟΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. για παργκο και λαφαγιετ που ειχαν ακουστει,τι γινεται;πρεπει να παρουμε οπωσδηποτε παικτη,δεν μπορει ο μητσαρας πλεον μονος του.και το θελουμε πολυ αυτο το πρωταθλημα!αν το χασουν,χανονται οι απεναντι!τους τελειωνουμε αν τους το παρουμε και με μειονεκτημα εδρας!ευρωπαικο δεν προκειται να παρουν ετσι κι αλλιως,ειναι σειρα της τσσκα να το παρει......αν και θα δυσκολευτουν πολυ τωρα με 2 αγαπημενες ομαδες της ευρωλιγκας!σε ποιον θα δωσουν τα σφυρηγματα;;;;;αλλα θα πρυτανευσει η λογικη και θα καταλαβουν οτι ενταξει,το πηρε περυσι ο ολυμπιακος,μην τα θελετε ολα δικα σας!θα τα βρουν μια χαρα,σαν καλο παρεακι που ειναι ολοι αυτοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κάποιος να εξηγήσει τον Πεδουλάκη πως έχουμε 2013 και όχι 1990 που οι παίχτες παίζανε 40 λεπτά στο παιχνίδι. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ στο σημερινό μπάσκετ να μην κάνεις αλλαγές παιχτών και να βγάζεις αγώνες με 6-7 παίχτες. Έχει στα γκαρντς τον Ξανθόπουλο και τον Μπανκς (και τον Κίτσεν που τον έδωσε δανεικό) και παίζουν συνεχώς ο ΔΔ και ο Ούκιτς. Τι σημασία έχει που οι άλλοι δεν είναι τόσο καλοί; Αυτοί είναι, δούλεψε στην προπόνηση μαζί τους ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Αλήθεια, στα προπονητικά διπλά δεν παίζουν οι υπόλοιποι, πώς γίνεται σοβαρή προπόνηση: Mόνο αν είχε 4 τοπ γκαρντς θα τους έκανε ροτέισον: Αυτά πάνε, δεν έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε 12αδα με πρωτοκλασάτους. Το καλοκαίρι θα πάρουμε κι άλλους καλούς παίχτες, αλλά αυτή τη στιγμή αυτούς έχουμε, ας βρει τρόπο να τους αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο. Είναι ντροπή να εξουθενώνει έτσι τους παίχτες και να τους κάνει να σέρνονται και να μην μπορούν να φτάσουν ουτε τη στεφάνη. 53 πόντους ούτε στο γυναικείο μπάσκετ...Δεν νομίζω ο πρόεδρος να έχει όνειρο να φτιάξει μια ομάδα τύπου Λιμόζ που θα φτάνει με το ζόρι τους 55-60 πόντους. Ούτε η Μπάμπεργκ δεν σκοράρει τόσο λίγο και σιγά το ρόστερ που έχει.Εσύ έχεις έναν από τους καλύτερους παίχτες της Ευρώπης τον ΔΔ, έχεις μια σειρά από καλούς και σχετικά έμπειρους παίχτες (Ούκιτς, Μασιούλις, Λάσμε, Σοφοκλή, Τσαρτσαρή, Γκιστ, Μπανκς) αλλά και τον Μπράμο και άλλα παιδιά. Έχω βαρεθεί να διαβάζω όλη τη χρονιά δεν μας κάνει ο ένας, να τον αλλάξουμε, να φέρουμε άλλον, πόσες αλλαγές και μεταγραφές τελoσπάντων χρειάζεται ο Πεδουλάκης για να καταλήξει σε ένα ρόστερ 10-11 παιχτών για να βγάλει τη σεζόν; Επίσης έχω βαρεθεί να διαβάζω μονίμως δικαιολογίες τύπου "τα παιδιά δεν είναι έμπειρα". Για να δούμε: ο Λάσμε πχ έχει παίξει στο ΝΒΑ, την Παρτιζαν και τη Μακάμπι. Ο Πεδουλάκης έχει προπονήσει το Περιστέρι, το Ρέθυμνο, κλπ. Ποιος είναι λοιπόν ο πιο έμπειρος, ο Λάσμε ή ο Πεδουλάκης; Μην τρελαθούμε τώρα, είπαμε δεν είναι σούπερ σταρς οι παίχτες μας αλλά δεν είναι και παιδάκια αμούστακα και άπειρα όπως το παρουσιάζει ο κόουτς. Ξαναλέω, η Μπάμπεργκ με αστείο ρόστερ στα παιχνίδα της κοντράριζε και την ΤΣΣΚΑ και της έβαζε >70 πόντους. Γιατί ο Παναθηναϊκός με αυτό το ρόστερ να μην μπορεί; Ας μην προκριθούμε βρε αδερφέ στην τελική, δεν παιράζει. Κανείς δε θα πάρει το κεφάλι σε κάποιον επειδή σε μια χρονιά που αλλάχτηκε το ρόστερ σχεδον ολοκληρωτικά δεν πηγες καλά στην Ευρωλίγκα. Τουλάχιστον φτιάξε μια ομάδα δυνατή για τα πλευ οφς ώστε να πάρεις το πρωτάθλημα από το γαύρο. Τον Μπαρτζώκα προπονητή έχει ο γαύρος, όχι τον Μεσίνα και δωδεκάδα με κάτι Κατσιβέληδες Πέρκινς κλπ. Τους έχουμε αν κατέβουμε όπως πρέπει στους τελικούς, όπως φανηκε και στον τελικό κυπέλλου. Πρέπει όμως να παίξουν τουλάχιστον 9-10 παίχτες. Αν παμε πάλι με 6-7 παίχτες θα ζοριζόμαστε να φτάνουμε στους 60 πόντους. Μήπως να φωνάξουμε τη Γιασεμή από το γυναικείο να μας κοουτσάρει;

    Όσο για το γαύρο, δεν έχει καμία ελπίδα να φτάσει ούτε καν τελικό (εκτός αν τα δικά του "κονέ" με τη μαφία του Ρήγα είναι ισχυρότερα από αυτά της ΤΣΣΚΑ και πέσει σφαγή). Ας εκμεταλλευτούμε αυτό το διάστημα που οι γαύροι θα ονειρεύονται ρηπήτ (μέχρι να φάνε τη σφαλιάρα και να γυρίζουν με την ουρά στα σκέλια) για να δουλέψουμε για το Πρωτάθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ..ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΧΝΕ..ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΜΕ 6-7 ΠΑΙΚΤΕΣ..ΟΣΟ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ..ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΧΤΙΖΕΤΑΙ..ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

      Διαγραφή
  17. ΑΛΗΤΑΡΑ ΡΗΓΑ...ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΣΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε