Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Ανοιχτή συζήτηση για τον εξάστερο! 28/4 στις 21:00!

Καλημέρα στην παρέα μας. Αφού πέρασε λοιπόν το διάστημα συνεχόμενων αγώνων στην ευρώπη για τον Παναθηναικό, ήρθε η ώρα να ανοίξουμε την επιτυχημένη μας συζήτηση για την τριφυλλάρα μας. Έχουμε πάρα πολλά πράγματα να συζητήσουμε για παρόν και μέλλον και τώρα που μας δίνεται η δυνατότητα θα το κάνουμε πριν μπούμε στην τελική ευθεία για τους τελικούς της Α1. Έχω πολλά πράγματα στο  μυαλό μου και εδώ θέλω τη βοήθειά σας. Επειδή η συζήτηση που θα κάνουμε θα είναι μεγάλη θέλω πριν την ξεκινήσουμε να μάθω τα ερωτήματά σας για να κινηθούμε αναλόγως. Για αυτό λοιπόν θέλω κάτω από αυτή την ανάρτηση ο καθένας με ένα όνομα να αναρτήσει την ερώτησή του με σχόλιο. Μόλις συγκεντρωθούν τα ερωτήματα θα ξεκινήσει και η συζήτηση, αν όχι σήμερα σίγουρα αύριο. Θα υπάρξει ενημέρωση για την ώρα για να είμαστε όλοι εδώ!!!
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

17 σχόλια:

  1. ME ΤΣΑΤ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ?? ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΣΑΤ..ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΜΗΣΩ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ

      Διαγραφή
  2. Πανάθας 13: Ματ μήπως έχει πάρει το αυτί σου τίποτα για Λαφαγιέτ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΚΤΛ..ΔΛΔ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΑΑΠΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ? ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΖΤΗΣΗ ΜΑΛΛΟΝ..ΑΜΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΣΥΖΗΤΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ? ΘΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ 1, 2,3,4 Κ.Λ.Π ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ? ΕΞΗΓΕΙΣΕ ΜΙΑ ΑΝ ΕΥΚΑΙΡΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Π ΟΥ ΜΙΛΑΜΕ..ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ..ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΑΝΑΩ ΚΑΤΩ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ..Η ΩΡΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ

      Διαγραφή
  4. ΑΛΗΤΑΡΑΣ13: 2-3 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ..

    1.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΚΑΜΠΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ? ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ?

    2. Ο ΚΑΛΑΘΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ?

    3. ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕ ΖΟΤΣ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΟ(ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ-ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Nikos p

    1 H Περίπτωση Πάργκο έχει τελειώσει οριστικά? Θα αποκτήσουμε σίγουρα γκαρντ?

    2. Με Γκιστ, Λάσμε, Ματσιούλις έχουν ξεκινήσει συζητήσεις? Βρισκόμαστε κοντά σε συμφωνία με κάποιον

    3. Υπάρχει πρόθεση για μία "μεγάλη" μεταγραφή το καλοκαίρι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ - ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΥΡΩΛΥΓΚΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιονας13: ο Θανασης Αντετοκουμπο παιζει να ερθει στον Παναθηναικο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΙΚΟΣ ΚΡΗΤΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

    χαιρετω την παρεα ! θα ηθελα να μαθω αν ο Διαμαντιδης ανανεωσε και για ποσο χρονο ? για ποιους ελληνες παικτες θα κινηθει η διοικηση το καλοκαιρι ? Παρει δεν παρει το πρωταθλημα θα υπαρξει θεμα προπονητη ? θα ηθελα την εκτιμηση σου για το ποσο κοντα η ποσο μακρια βρισκετε ο Ζελικο να αναλαβει ξανα την ομαδα το καλοκαιρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kostas Kal
    Θα ηθελα να ρωτησω εαν ο Παναθηναικος προχωρησει σε καμια μεταγραφη guard πριν την εναρξη των playoffs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπερα, ο παναθηναικος παρακολουθει καποια περιπτωση ελληνα παιχτη για μεταγραφη με το τελος του πρωταθληματος; ευχαριστω εκ των προτερων. Αποστολος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ!!! ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΖΟΤΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟ ΝΒΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ Η ΕΥΡΩΠΗ. ΑΣ ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΖΕΛΙΚΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΗΘΕΛΕ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΦΡΟΝΤ ΛΑΙΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. 4ΑΡΙΑ: ΤΣΑΡΤΣΑΡΗΣ,ΦΩΤΣΗΣ, ΓΚΙΣΤ. 5ΑΡΙΑ: ΣΟΦΟ, ΛΑΣΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ. ΟΛΗ Η ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΓΚΑΡΝΤ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ, ΠΑΠΠΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ 2 ΚΑΛΟΙ ΞΕΝΟΙ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΤΙ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΜΠΑΤΖΕΤ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΛΑΪΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΖΟΤΣ..ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ ΔΕΥΤΕΡΟ...ΠΑΡΕ ΦΩΤΣΗ,2 ΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΛΗΝ ΜΠΑΝΚΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΚΙΛΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε